زنگ تفریح

bacillus.bs

New member
زندگي قشنگه اگه با تو باشه مرگ قشنگه اگه براي تو باشه دلتنگي قشنگه اگه به خاطر تو باشه من قشنگم اگه با تو باشم اما تو هر کار بکني قشنگ نميشي پس بيخود زور نزن !

bacillus.bs

New member
جذر عدد 4569876532رو بگير و عدد 1 رو به اون اضافه کن و تقسيم بر 3 کن و نتيجه رو ضربدر 2 کن و عدد بدست امده رو واسه اسکول بعدي بفرست !

bacillus.bs

New member
اسمت رو روي كوه نوشتم ريزش كرد، رو آب نوشتم بخار شد، رو كاغذ نوشتم پاره شد، آخه اينم اسمه تو داري؟

bacillus.bs

New member
هر چي زنگ ميزنم تلفنت نميگيره مثل اينکه جات خرابه . . . به مامانت بگو جاتو عوض کنه !

bacillus.bs

New member
صبح که از خواب پا ميشي 2 تا کار انجام بده 1: خدا را پرستش کن چون زنده اي 2: برو حموم چون بقيه زندگي مي کنن

bacillus.bs

New member
راه رفتنت آخرشه خونت چقدر قشنگه ناقلا شنا کردنم که بلدی! رفتارت منو کشته چقدر با متانت و صبوری خیلی بلایی لاک پشت

bacillus.bs

New member
سلام میدونی رفیق؟ اگه حماقت وجود نداشت دانایی هم معنی نداشت اگه زشتی نبود زیبایی هم بی معنی بود می بینی؟ دنیا به تو هم نیاز داره

bacillus.bs

New member
گلي گم کرده ام در باغ هستي .............. خودت رو لوس نکن اون گل تو نيستي !

bacillus.bs

New member
قيمت ميوه در ميادين تره بار به شدت افزايش يافت. قدر خودتو بدون هلو !

bacillus.bs

New member
اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا مي ري دنبالته و هر مشكلي واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون من نيستم !

bacillus.bs

New member
اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد

bacillus.bs

New member
ای کاش باران بودم، تا غبار رویت می شستم ... ... ... خودت که سال به سال صورتت رو نمی شوری!

bacillus.bs

New member
«فقط یک بار به تو می‌گویم دوستت دارم» چون خوب نیست آدم زیاد دروغ بگه!

bacillus.bs

New member
س ام اس رسید ، عمو قلی دید، هیشکی ندید ، میرزا خندید ، گربه پرید؟ اقا مجید اهی کشید وقتی وحید از راه رسید پرید یه رادیو خرید بعدشم از اخبار شنید. این اخبار سر کاری بید ، رفت و خوابید

bacillus.bs

New member
اگر مجنون شوي تو؛ من ليلي نشوم اگر خسرو شوي تو؛ شيرين نشوم گر شوي سام تو؛ من نرگس نشوم يک بار، فقط يک بار تو آدم شو نامردم اگر که حوا نشوم.

bacillus.bs

New member
سلام گلم چطوری؟ از ديشب تا حالا فقط به u فکر می کردم. تمام فکر و ذهنم مشغوله u بود.امروز فردا هم می خوام به v.w.y.z فکر کنم

بالا