زنگ تفریح

bacillus.bs

New member
رفتم ساعت سازی به یارو می گم ساعتم کار نمی کنه، میپرسه یعنی درستش کنم؟
پـــ نه پـــ باهاش صحبت کن سر عقل بیاد بره سر کار!!!

bacillus.bs

New member
تو فرودگاه دارم با رفیقم حرف میزنم یارو داره رد میشه میپرسه: شما ایرانی هستین؟
می گم:پـــ نه پـــ ما چینی هستیم فقط روی ما فارسی ساز نصب کردن!!!

bacillus.bs

New member
رفتم دکتر از منشیه می پرسم دکتر هست؟ میگه بله می خوایید برید پیششون؟
پـــ نه پـــ اومدم ببینم اگه این وقت شب هنوز تو مطبند، تلاش شبانه روزیشون رو سرمشق زندگیم قرار بدم و برم!

bacillus.bs

New member
بین همه ء رنگها فقط به بی رنگی ها می اندیشم می دانم که همهء رنگها تا ابد در رنگ خود ایستا نیستند این بی رنگی ایست که بی رنگ بوده و خواهد ماند.. پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
غمـگـیـنـم ! همــاننـد ِ مـــادری کـه موهایش را می تراشـــــــــد و با لبخــــــــــــند به کــودک ِ بیـــمارش می گـویـد : حالا مثل تو خوشـــــــــــــگل شدم ... پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
نکند صبر یک فریب بزرگ باشد! سالهاست با غوره ها کلنجار میروم... حلوا نمیشوند................ پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
دیدین بعضی ها وقتی میشینن روی صندلی چرمی بعد صدا میده یه بار دیگه صداشو درمیارن تا بگن صدای صندلی بود؟! پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
کـاش مـیـدانـسـتـی . . . چـه لـذتـی دارد وقـتـی مـی شـود خـیـانـت کـرد و نـکـرد ! پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
کفشهای کهنه را دور نیندازیم ، شاید دوباره به کوچه های قدیمی برگشتیم پـَـــ نــه پـَـــ .

bacillus.bs

New member
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر آنهاییکه از نفست آرام میگیرند. و به امیدت زنده هستند و با یادت خاطره میسازند نمیدانم در زندگیت "بهترین" چگونه معنا میشود من همان را برایت آرزو میکنم. پـَـــ نــه پـَـــ

bacillus.bs

New member
ماشینم بنزین تموم کرد وسط جاده, واستادم دم جاده یکی ۲ لیتر بنزین از ماشینش بهم بده که فقط خودمو برسونم به یه پمپ بنزینی, یکی زد بقل گفت آقا بنزین برای ماشینت می خوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام باهاش خودمو آتیش بزنم

bacillus.bs

New member
بعد از چهار ساعت از کنکور تو هوا ۴۰ درجه اومدم خونه خواهرم میگه خسته ای؟ اگه نیستی منو ببر یه جایی میخوام خرید کنم
پـَـَـ نــه پـَـَــ خسته نیستم تو جلسه کنکور لحاف دشک انداخته بودم داشتم قلیون میکشیدم

bacillus.bs

New member
یارو تو مترو داره چراغ قوه میفروشه، صداش کردم اومده میگه چراغ قوه میخوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ یه لقمه میرزاقاسمی آوردم واسه ناهارم تنهایی نمی چسبید گفتن بیای باهم بخوریم

bacillus.bs

New member
به دوستم میگم ببین تن ماهی تاریخ انقضاش کیه؟ میگه یعنی تاریخ خراب شدنش؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ تاریخ عروسی ننه بابای ماهی اس میخوام واسشون جشن سالگرد بگیرم

bacillus.bs

New member
در پارکینگ و باز کردم برم تو یارو اومده جلوش پارک کرده میگه می خوای بری تو؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ درو باز کردم هوای کوچه عوض شه

bacillus.bs

New member
تا کمر رفتم تو موتور ماشینم که ببینم چه مرگشه ، رفیقم اومده میگه
داری تعمیرش میکنی ؟
پــــ نه پـــــ دارم با گِیج روغن درد و دل میکنم

bacillus.bs

New member
با دوستم رفتیم دکتر واسه عمل بینیش دکتر میگه میخوای بینیتو کوچیک کنی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدیم بکوبیمش ۳ طبقه بسازیم

bacillus.bs

New member
کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رفتم کلی پول آنتی ویروس اورجینال دادم بعد سه ساعت اسکن ویروسه رو پیدا کرده پیغام داده: آیا مطمئن هستید که می خواهید این ویروس را حذف کنید؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام ازش نگهداری کنم بزرگ بشه، بشه عصای دستم نور چشام

اگه یه روز یه نفر دستت رو گرفت و تو یهو دست و پات لرزید ، برای عاشق شدن عجله نکن شاید بابا برقی باشه

روابط عمومی توانیر

بالا