زنگ تفریح

bacillus.bs

New member
بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا .. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟... نَ پَـــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه:... نیو فولدر

bacillus.bs

New member
دارم با تلفن حرف میزنم. بابام میگه دوست دخترت بود؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ ژاک شیراک بود درمورد مناغشات اخیر خاور میانه نظرمو میخواست

bacillus.bs

New member
با ماشین افتادیم ته دره یارو میگه زنگ بزنم امبولانس بیاد میگم :نــه پـَـَـــ یه مشکل درون خانوادست خودمون حلش میکنیم

bacillus.bs

New member
پسر همسایمون تو پارک داشت بریک دنس می کرد یکی اومده بعد نیم ساعت تماشا میگه ایشون داره میرقصه؟گفتم:پـَـَـ نــه پـَـَـــ شربت خاکشیر خورده می خواد ته نشین نشه

bacillus.bs

New member
تو صف بربری نوبتم شده یارو میگه بربری میخوای؟ نه پــَـَـَـــ اومدم از شاگردت تایپ یاد بگیرم

bacillus.bs

New member
داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده،خوردم زمین میگه کمک می*خوای؟میگم نه پـَـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت می*کنم بریییید برییییییید

Artmis.a

New member
g4ya0hjc2utvyn9peg5j.jpg

yas mid

New member
شماره ی ناشناس :
ناشناس : سلام خوشکله ؛ دوس پسر داری؟
- بله، شما؟
- من داداشتم ، صبر کن بیام خونه ب حسابت میرسمـ...

شماره ی ناشناس بعدی :
ناشناس: سلامـ هانی ، دوس پسر داری؟
- نه نه ؛ اصلا... شما؟
- من دوس پسرتمـ.. واقعا ک ... نامرد...
- وای عزیزمـ ببخشید ب خدا فکر کردمـ تو داداشمیــ !
- خب داداشتمـ دیگه صبر کن برسم خونه من میدونمـ و تو...! :25r30wi:

sahar-a

New member
دستتون درد نکنه. مرسی از زنگ تفریح تون. اینقدر خندیدم که مامانم اومده میگه دیوونه شدی با خودت می*خندی؟!؟!؟!؟!؟:ahi5slcgm04mi8jqqkl

niki.1988

New member
- می گن پول چرک کف دسته؛ دست ما هم که کلا آنتی باکتریال!:wacsmiley:

niki.1988

New member
حتی مزخرف ترین چیزهای ممکن بعدها به خاطره های شیرین تبدیل میشن
مثلا صدای مودم دایل آپ موقع کانکت شدن:tonguesmiley:

niki.1988

New member
رفته بودیم یه جا مهمونی، صاحب خونه یه دختر ملوس داشت، سه، چهار سالش بود، دیوار راستو می رفت بالا! نازش کردم، بوسیدمش و بهش با لحن بچگونه گفتم: خاله دون، چن سالته عجیییجم؟ اسمتو بهم میگی خانونمه خوججل؟
چند ثانیه تو چشام نگاه کرد، بعدش خیلی جدی گفت: خب مثل آدم حرف بزن ببینم چی میگی...!:smiliess (3):

niki.1988

New member
دقت كردین بزرگترین دروغ پشت تلفن چیه .......سلام رسوندن بچه ها.....:riz481:

niki.1988

New member
دقت کردین الان تو تهران بایه نفس عمیق میتونید کل جدول مندلیف رو بکشید تو حلقتون:riz481:

بالا