طبق آخرین آمار آدم*ها دو دسته هستند : ” دوستت دارم*ها ” … و ” منم همینطورها ” !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,021 طبق آخرین آمار آدم*ها دو دسته هستند : ” دوستت دارم*ها ” … و ” منم همینطورها ” !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,022 رئیس : ساعت چنده ؟ کارمند: ۹ رئیس : شما باید ۸ پشت میزت باشی کارمند : امروز چندمه؟ رئیس : هشتم کارمند : باید یکُم حقوقم تو حسابم باشه !
رئیس : ساعت چنده ؟ کارمند: ۹ رئیس : شما باید ۸ پشت میزت باشی کارمند : امروز چندمه؟ رئیس : هشتم کارمند : باید یکُم حقوقم تو حسابم باشه !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,023 اگر مایل هستین دو ساعت در روز و سه روز در هفته کار کنید و ماهیانه حداقل یک میلیون و پانصد تومان حقوق بگیرید و همچنین از بیمه و مزایا هم استفاده کنید با ما تماس بگیرید باهم میگردیم زودتر پیدا میشه !
اگر مایل هستین دو ساعت در روز و سه روز در هفته کار کنید و ماهیانه حداقل یک میلیون و پانصد تومان حقوق بگیرید و همچنین از بیمه و مزایا هم استفاده کنید با ما تماس بگیرید باهم میگردیم زودتر پیدا میشه !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,024 نظریه جدید حیف نون : مهم نیــس دیگران پشـــت سرم چی میگن مهم اینه جرات ندارن تو روم اون حرفا رو بزنن !
نظریه جدید حیف نون : مهم نیــس دیگران پشـــت سرم چی میگن مهم اینه جرات ندارن تو روم اون حرفا رو بزنن !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,025 قابل توجه آقایان : وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه در واقع نمیخواد نظرتوون رو بدونه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردوونه هم بشنونه !
قابل توجه آقایان : وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه در واقع نمیخواد نظرتوون رو بدونه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردوونه هم بشنونه !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,026 وقایع زندگی به ۲ صورت میباشد : اگه خوش بگذره ، اسمش خاطره ست اگه پدرت در بیاد ، تجربه ست !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,027 گاه این قدر گرم می شوی که آدم گرما زده می شود گاه این قدر سرد که آدم میچاد ! تو بلد نیستی بهار باشی !؟
گاه این قدر گرم می شوی که آدم گرما زده می شود گاه این قدر سرد که آدم میچاد ! تو بلد نیستی بهار باشی !؟
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,028 از نصایای حیف نون به بچه اش با هرکس به اندازه ی شعورش برخورد کن نه به اندازه ی شعورت !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,029 باتوجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه بزودی ربع نان ، نیم نان ، تمام نان طرح قدیم (برشته) تمام نان طرح جدید (دورخمیری) عرضه میگردد !
باتوجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه بزودی ربع نان ، نیم نان ، تمام نان طرح قدیم (برشته) تمام نان طرح جدید (دورخمیری) عرضه میگردد !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,030 طبق آخرین آمار معروفترین برج دنیا برج زهرمار است که بعضیها برای دیگران می سازند !
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,033 وقتي يک دختربا چشماني پر از سوال به تو نگاه ميکند يعني نمي داند تو تا چند وقت ديگر با او خواهي بود
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,034 وقتي يک پسر با چشماني پر از سوال به تو نگاه مي کند يعني واقعا گيج شده است
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,035 وقتي يک دختر بعد از چند لحظه در جواب احوالپرسي تو مي گويد: خوبم يعني اصلا حال خوبي ندارد
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,036 وقتي يک پسر پس از چند لحظه در جواب احوالپرسي تومي گويد: خوبم يعني واقعا حالش خوبه
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,038 وقتي يک پسر به تو ميگويد دوستت دارم دفعه اولش نيست (آخرش هم نخواهد بود)
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,039 یواش بیا پایین میخوام یه چیزی بهت بگم! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تند اومدی نمیگم!
یواش بیا پایین میخوام یه چیزی بهت بگم! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تند اومدی نمیگم!
bacillus.bs New member 2012-09-22 #1,040 دوستم تعریف میکرد تو جاده شمال یه تصادف شده بود همه جمع شده بودن باباش برای اینکه صحنه رو از نزدیک ببینه از اون ور داد میزنه : برید کنار برید کنار من پدرشم وقتی که رسید دیده اونی که تو جاده افتاده الاغــــــــــــه ))))))))
دوستم تعریف میکرد تو جاده شمال یه تصادف شده بود همه جمع شده بودن باباش برای اینکه صحنه رو از نزدیک ببینه از اون ور داد میزنه : برید کنار برید کنار من پدرشم وقتی که رسید دیده اونی که تو جاده افتاده الاغــــــــــــه ))))))))