زبان شناسی کودکان :))

ROJO

New member
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خواهرم وقتی کوچیک بوده:
ندادا=شیر............اصن الان چی بگم!!!!!!
شاته=برنج یا پلو.............:13:

مکسین:5::25r30wi:یه بررسی کن ببین شباهت به خودتون داره، خدایی احتمال اینکه یه بچه ای از فضا اومده باشه بیشتر از اینه که به پلو بگه شاته! :))

ZOT

New member
چه تاپیک جالبی الان حضور ذهن ندارم! آخه ما خواهر زاده و برادرزاده نداریم که والا! ولی یه پسر عمه دارم تیکه های باحالی داره! اصن این بچه تو یه دنیای دیگه سیر میکنه ها! خیلی باحاله! یادم اومد اینجا میذارم همه بهره مند بشن!:rolleyessmileyanim:
راستی تو بچه های فامیلتون کسی هست از این دوستهای خیالی داشته باشه؟ اگه دارید بگید اینا هم باحالن!

k-b

New member
پسر برادرم که یک سال و نیمه هس عاشق حیووناس، به دلفین میگه فین فین!
به کوالا میگه کوکوکو!!!
به مارمولک و ماکارونی هم میگه ماماما!!! به خرس میگه اِرس!!! به پاندا میگه ماندا!

هر وقتم میخوام واسش نقاشی بکشم، میگم چی واست بکشم میگه : اُرجید یعنی خورشید! :25r30wi: بعد میگم با مداد چه رنگی واست بکشم میگه طداعی یعنی طلایی!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Leyenda

mohana

Well-known member
سلام...تاپیک جالبیه :)
خواهر کوچولوی من به پسر همسایه مون که 16 سال ازش بزرگتر بود میگفت مینا...اسمش نیما بود...میدوید طرفش صداش میکرد مینـــــــــــــــــــــــاااااا مینــــــــــــــــــــــــــا...:thanks: خیلی هم دوسش داشت...
بعد به عمو قاسم میگفت عمو داخِم
به شکم میگفت شیبَب

چند مورد دیگه هم بود یادم بیاد میگم :)

sepid71

New member
دختر عمم کوچولو بود (الالن 16 سالشه ها)
ب شکم میگفت شیمک
ب وحشتناک میگفت وحشنکااااااااک

ب گچ میگفت جک

- - - Updated - - -

دختر عمم کوچولو بود (الالن 16 سالشه ها)
ب شکم میگفت شیمک
ب وحشتناک میگفت وحشنکااااااااک

ب گچ میگفت جک
5 سال از من کوچیکتره انوقت من اینچیزا رو یادمه :a2d3::motat: بزنم ب تخته خخخخخخخخخ

nanaz

New member
یه برادرزاده دارم (الهی ...:(40):) یک سالشه :
بیا ، برو ، بده ، ببرم ، بغلم کن ، بله = ب
مهرانه = بِلاله
مریم= بَریم
خواهر زادم (اینم الهی ... :(40):) دو سال و نیمه:
خاله جون :داجون!
مامانی= آنی
افتاد= تاد
بادمجون =اَدَمجون
خودکار=کوتیکا
بستنی=اَسنی
پروانه= آنه
بفرمایید= یِیَیایید!
تاکسی= آکسی
خونمون=اَمون
پاشو=آچو
نگاه کن= گا کن
الناز=اَتاز
تلویزیون=اَزون
دفتر و مداد میاره میده داداشش( ک ل ا س اولیه) و می ایسته بالاسرش با اخم و جدی میگه : مَمین(محمدامین) بِنیس باااااااااااااااادااااااااااااااااامممممممممممممم

آخرین ویرایش:

s.ahang

New member
شیرین زبونی یه دختر بچه ناز :25r30wi:

[video]http://host17.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/307/4d864b9095250310cb23df1515670969918814.mp4[/video]

ROJO

New member
یادش بخیر وقتی پسرعمم کوچولو بود فقط پاپا( بابا ) بلد بود بگه و بعدش یروز اومده بودن خونه ما، عاغا این اسم منم دست و پا شیکسته یاد گرف، حالا مگه دس برمیداش هی منو صدا میزد
بعد مگه من جرات داشتم یکیشو بی جواب بذارم، مامان بزرگ: دلت میاد بچچم صدات میزنه جواب نمیدی!
-2-43-.gif

من خودمم مدرسه نمیرفتم، معروف بودم به اینکه بد تیکه میندازم، یهو درومدم گفتم: مامان بزرگ نمیخواین برین خونتون
334919_gaah.gif

قربونش برم تا یکماه باهام قهر کرد
JC_cupidgirl-1.gif

nanaz

New member
بیسکویت= ایسودو (میگم بگو بیس...کو...ییت => میگه ای...سو...دوو)
برق= مگ
جارو برقی= مگی
دستکش= دست
شلوار=اوار
بپوش=اُتوش
کامپیوتر=آتر
سپهر= اِپه

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
سلام=اسام
خوبی؟= آبی؟
خدافظ=آفظ

الان دارم تلاش میکنم ببینم این بچه به جز "مامان و بابا " کدوم کلمه را درست میگه

Nike313

New member
خواهر زاده منم يكسالو 6 ماهشه
4025mr7.gif

هن=ماشين
بوک=بوق
بلی=بغل
دادا=دايی
اجون=پدر جون
آئن آئنی=آدم آهنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

nanaz

New member
پسر خواهرم که دوسال نیمش هست هر آخوندی که توی تلویزیون ، خیابون یا حتی عکس روحانی ببینه سریع به زبون خودش صلوات میفرسته (اینجوری: اللللللللله صلی علی ممد وال ممد)
بوخودا ما یادش ندادیم خودش به صورت خودجوش این کارا میکنه .
اذان که پخش میشه سینه میزنه .
خیلی با حس شعار میده میگه :
بَ بَ بیکو= مرگ بر آمریکا
بعد از محرم پارسال خیلی بامزه بود رقص و سینه زدن و قاطی کرده بود در حالیکه قر میداد سینه میزد.
6 ماهه که بود تا بهش میگفتی نانای نای سریع با دهنش بشکن میزد و دستشو یه جور خوشگلی تکون میداد.

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
خواهر زادم وقتی بهم میگه دایی جون....یعنی برو ی چی واسم بخر...منم ک زودخ.... میشم :)

بالا