دقیقا!کاش میشد چندبار لایک زد!یه استاد زبانی داشتیم میگفت با این وضع گرامر یاد گرفتن شما اگه یه روز بریدبلاد کفر باید تمام روز به آدمایی که باهاشون صحبت میکنین غلطای گرامریشونو گوشزدt0837h0nn8zfqu8ultکنید!!!**RULE 2: Don't Study Grammar قانون دوم
که البته این برای کسانی جواب میده که میخوان زبان را به صورت حرفه ای یاد بگیرند نه برای ما که میخوان آزمون های زبان مسخره بدهند بدون هیچ استانداردی!!
سلام من زبانم قوی نیست و توی ارشد هم هر وقت به زبان میرسم استرس تمام وجودم رو میگیره اما امسال این طوری دارم زبان میخونم
1- 504 رو با نرم افزار لاینترز میخونم شبها 1 ساعت مرور کلمات قبلی و 10 کلمه جدید
2- کتاب های سطح بندی readimng دانشگاه آکسفورد روزی یک بخش از سطح آسون هم شروع کردم
مرور میکنم و هر بخشی رو که میخونم کلماتش رو که بلد نیستم نوت برداری میکنم و قبل از اینکه بخش جدید رو شروع کنم اول کلمات قبلی رو مرور میکنم
امیدوارم زبانم رو بالای 70 بزنم
سلام من زبانم قوی نیست و توی ارشد هم هر وقت به زبان میرسم استرس تمام وجودم رو میگیره اما امسال این طوری دارم زبان میخونم
1- 504 رو با نرم افزار لاینترز میخونم شبها 1 ساعت مرور کلمات قبلی و 10 کلمه جدید
2- کتاب های سطح بندی readimng دانشگاه آکسفورد روزی یک بخش از سطح آسون هم شروع کردم
مرور میکنم و هر بخشی رو که میخونم کلماتش رو که بلد نیستم نوت برداری میکنم و قبل از اینکه بخش جدید رو شروع کنم اول کلمات قبلی رو مرور میکنم
امیدوارم زبانم رو بالای 70 بزنم
قانون شماره 3 البته باید بگم این قوانین به درد کسانی میخوره که میخوان زبانو به صورت حرفه ای یاد بگیرند
این قانون بچه هست !!بچه ها بدون اینکه هیچ گرامری بدونن فقط با چندسال گوش دادن راحت صحبت میکنند
RULE 3: The Most Important Rule-- Listen First
**Learn With Your Ears, Not Your Eyes
You listen 1-3 hours every day