baran71
New member
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
آب پرتقال ۶ ق غ
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
مارمالاد پرتقال یه میزان لازم
طرز تهیه:*فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید. سفیده تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن بزنید.
*پودر قند را طی دو مرحله به سفیده اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.
*آنقدر با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد و از کاسه نریزد.
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
آب پرتقال ۶ ق غ
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
مارمالاد پرتقال یه میزان لازم
طرز تهیه:*فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید. سفیده تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و با همزن بزنید.

*پودر قند را طی دو مرحله به سفیده اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.

*آنقدر با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرد و از کاسه نریزد.

