روان شناسی از دوربین سینما

Leyli002

New member
من وال ای رو خیلیییییییییی دوس دارم, خوشحال می شم اگه همه موافق باشن و زودتر ببینیمش و تحلیلش رو بشنویم (البته قبلا دیدم ولی باز هم مشتاقم که ببینمش)
عزیزم به صفحه ی 3 همین تاپیک مراجعه کنید, لیست تمام فیلمها با لینک دانلود تورنت و لینک دانلود فایل تحلیل صوتی شون هست.
شکر خدا شما با دانلود تورنت مشکلی ندارین, سریعتر شروع کنید به گرفتن که باهم پیش بریم

آره راوی جان،دکتر mjکه گفتن رفتم دیدم اون صفحه رو.من از صفحه 3 هیچی دانلودنکردم..چندتاازفیلمای صفحه 1رو دارم.ولی هرکدومو گفتین دانلود میکنم.فعلا پس 127hشدش؟من باید درسم بخونم:smilies-azardl (181.زیادبه من سخت نگیرینا...:wacsmiley:ولی کلا اینطوری باهم فیلم ببینیم خیلی بهتره میتونیم یه evaluationکاملتری از فیلم به دست بیاریم ودیدمون نسبت به موضوع فیلم گسترده ترمیشه...

rawy

New member
آره راوی جان،دکتر mjکه گفتن رفتم دیدم اون صفحه رو.من از صفحه 3 هیچی دانلودنکردم..چندتاازفیلمای صفحه 1رو دارم.ولی هرکدومو گفتین دانلود میکنم.فعلا پس 127hشدش؟من باید درسم بخونم:smilies-azardl (181.زیادبه من سخت نگیرینا...:wacsmiley:ولی کلا اینطوری باهم فیلم ببینیم خیلی بهتره میتونیم یه evaluationکاملتری از فیلم به دست بیاریم ودیدمون نسبت به موضوع فیلم گسترده ترمیشه...

بله فعلا 127 ساعت رو هم فیلمش هم تحلیلش رو داشته باشیم, تا شنبه ببینیم و بشنویم و اظهار نظر کنیم
عزیزم هممون باید درس بخونیم, کار کنیم, یخ حوض بشکنیم, تازه ماه رمضون هم که جای خودش, برای همین روی سه تا فیلم فکر می کنم نرمال باشه و همه بتونیم
دقیقا به همین دلیل که باهم ببینیم :smilies-azardl (113

rawy

New member
یه چیزی الان به ذهنم اومد اگه زمان داشته باشم که بیشتر از سه تا فیلم ببینم چی؟
به نظرم روی سه تایی که تعیین می شه متعهد باشیم که حتما باهم ببینیم
و هرکسی هر فیلم دیگه ای که فرصت داشت و مایل بود ببینه رو ببینه و اینجا هم مطرح کنه
از جمله آیناز جون که دوس داره Rain Man رو ببینه
منم هاردم پره, ترجیح می دم زودتر خالی بشه
ولی هم خانوما هم آقایون مردونه رو وعدمون بمونیماااااااااااااا :riz304::rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
من چیزایی که به نظرم می اومد رو گفتم و دلیل اینکه از لیست صفحه 3 ببینیم, این فیلم خیلی خوبه ولی فایل تحلیل ازش نداریم, حالا هرجور همگی صلاح می دونید
داریش یا باید دانلودش کنی؟
باید دانلود کنم

ainazhz

New member
دوستای عزیزم
دیروز یه فیلم دیدم که میخوام معرفیش کنم...
فیلم Now.Is.Good.2012

Now Is Good (2012) - IMDb
در مورد یه دختر 17 ساله به نام تسا که 4 ساله از سرطان خون رنج می بره و به زودی قراره بمیره چون به خواست خودش شیمی درمانیشو قطع کرده...و یه لیست از کارهایی که دوست داره انجام بده، رو دیوار اتاقش نوشته...اضطراب وجودی رو خیلی خوب نشون میده...روابطی که تو خانواده اشون جریان داره خیلی جالبه...توصیه میکنم ببینیدش...من که دوسش داشتم!

لینک دانلود:
دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم TakMovie

این فیلم و دیدم واقعا زیباس ... خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم

ainazhz

New member
یه چیزی الان به ذهنم اومد اگه زمان داشته باشم که بیشتر از سه تا فیلم ببینم چی؟
به نظرم روی سه تایی که تعیین می شه متعهد باشیم که حتما باهم ببینیم
و هرکسی هر فیلم دیگه ای که فرصت داشت و مایل بود ببینه رو ببینه و اینجا هم مطرح کنه
از جمله آیناز جون که دوس داره Rain Man رو ببینه
منم هاردم پره, ترجیح می دم زودتر خالی بشه
ولی هم خانوما هم آقایون مردونه رو وعدمون بمونیماااااااااااااا :riz304::rolleyessmileyanim:

اره 3تا خیلی خوبه... منم موافقم با 3تا . هر کسی هم فیلم بیشتری دید بیاد بگه نظرشو... من که هسنم
حالا فیلم دوم چیه که من دانلود کنم... چرا 3تای اول رو به ترتیب شماره نمیزارین؟

rawy

New member
دوستان داره دیر میشه
پس دست بکار بشید و اینارو دانلود کنید
راوی اینجا حق آب و حرفش سنده.
هرکی این پستو لایک بزنه نامرده اگه نبینتشون(دیگه مجبورم کردید)

۱۲۷ ساعت / 127 Hours
وال - ای (انیمیشن) / Wall-E

برا سومی پیشنهاد خاصی ندارم اما ازبین فیلمای فهرست صفحه 3 اینا بنظرم برا شروع بد نیست
(خانه 9 نفره / House of 9 (جنایی و معمایی و دارای مضامین روانشناسی)
باجه تلفن / Phone Booth (جنایی و معمایی و دارای مضامین روانشناسی)
پاندا کونگ فو کار 2 (انیمیشن) / Kung Fu Panda 2 )
یکیشونو انتخاب کنید.لطفآ زیاد کشش ندید و چندنفر به نفع بقیه کوتاه بیان.(نظر خودم باجه تلفن هست)
زیادم عجله نکنید نوبت به تمام فیلما میرسه.

بازم تکرار میکنم.اولویت با فیلمای صفحه 3 هست .پس فعلآ مشغول دانلود لونا بشید.بعد به فیلمای صفحه 1 میرسیم.

منکه می ترسم لایک بزنم :sarma:
آقا خدااااااااااییش وحشتناکه لینک دانلود پیدا کردن
دو ساعته دارم می گردم واسه لینک دانلود مستقیم
تو اکثر فیلمها غیر مستقیم هم نیست چه برسه به مستقیم :smiliess (2):

این لینک دانلود مستقیم Wall-E
اینم سایتش

لینک دانلود غیر مستقیم 127.Hours از ایران فیلم
که من شخصا حاضر نیستم لینکی رو که امکان resume نداره رو دانلود کنم, فرض 400 تاش رو بگیره مثلا ده مگ بمونه و دیگه نگیره :14::13:
هرکی می خواد فیلم دانلود کنه بیاد یه لطفی بکنه این تورنت توش خیره از من می شنوید با این دانلود کنید در غیر اینصورت خیلی از فیلمها رو نمی شه پیدا کرد

از بین فیلمهایی که برای مورد سوم گفتین من Kung Fu Panda 2 رو ندارم و برای اینکه تو دانلود کردن هم با شما همراه باشم حاضرم این رو انتخاب کنید ولی باز هم هرچی نظر اکثریت باشه من با هرسه تاش موافقم

rawy

New member
:13: :13: :13:
من هرچی برای دانلود فیلم 127 hours سرچ میکنم یا فیلتره یا لینکش مشکل داره!
جناب یزدان شما لینک مستقیمشو ندارید ؟!

آخییییی درست میگی منم خسته شدم انقد گشتم :wacsmiley:
چرا از تورنت استفاده نمی کنید؟
حالا که نمی تونم فیلمها رو به دستتون برسونم, هر سوالی در مورد تورنت دارید تا جایی که بدونم یا اگه ندونم هم سرچ می کنیم باهم جوابش رو پیدا می کنیم و راش می ندازیم, اما این بی دردسر ترین راهه, مگرررررر اینکه مرکزی که خدمات اینترنت بهتون ارائه داده دانلود با تورنت رو بسته باشه که اونو باید تماس بگیرید بپرسید.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راستی یه سوال
دوستایی که با تورنت فیلم دانلود می کنید سرعت دانلود شما هم نوسان داره؟
یعنی مثلا از 6-7 یه دونه یه دونه می ره بالا تا 20-22 بعد دوباره برمی گرده پایین و همینطور ادامه داره؟

ainazhz

New member
فیلم سوم من با باجه تلفن موافقم اگر لینکشم بزارید وانلود میکنم .

Leyli002

New member
راستی یه سوال
دوستایی که با تورنت فیلم دانلود می کنید سرعت دانلود شما هم نوسان داره؟
یعنی مثلا از 6-7 یه دونه یه دونه می ره بالا تا 20-22 بعد دوباره برمی گرده پایین و همینطور ادامه داره؟

واسه من یه نواخته .تا چندروزپیش با سرعت 512محدودتو زمان رایگانش هر 3 ساعت ی فیلم دانلودمیشد،یعنی خودم یه دونه میذاشتم بشه.دیشب نامحدود گرفتم که بیشتر دانلودکنمءحدودا هر18ساعت باpauseهای وسطش یکی دانلودمیشه...:wacsmiley:این سرویس نامحدودچرااینطوریه.صفحات اینجا هم به زوروامیشن

Leyli002

New member
:13: :13: :13:

من دارم باتورنت دانلودش میکنم.چرا تورنتوازاینجا دانلودنمیکنی؟واسه من راحت دانلود ونصب شدش.کاری نداره اصن.تازه سرعتشم نسبت به لینکای معمولی بالاتره...

yazdan

New member
فیلم سوم من با باجه تلفن موافقم اگر لینکشم بزارید وانلود میکنم .

صفحه 3 فایل تورنت و تحلیلشو راوی جان قرار دادن.
دوستان این تورنت خیلی کارآمده چرااسفاده نمیکنید؟
راستی راوی جان چطور میشه سرعت آپلود نرم افزار رو کاهش داد و دانلودشو بالا برد؟
سرعتش برا من یکنواخته اما برخلاف روزا که عالیه شبا که idmهم کار میکنه سرعتش از 2کیلوبیت تجاوز نمیکنه.

yazdan

New member
:13: :13: :13:]

این لینک مستقیمشه.البته من اشتراکشو دارم و بدون اشتراک ممکنه زیاد طول بکشه دانلودش.برا اینترنت نامحدود خوبه

شما برای 127 HOURS جستجو کردید - ایران فیلم

yazdan

New member
نظر من درباره فیلم (پنجره مخفی)
لطفآ اگه ندیدیدش نخونید تا بعدآ تو برنامه قرار بگیره.چون تقریبآ داستان فیلم رو توش نوشتم و فقط به این خاطر الان نظر دادم که مطالبم یادم نره.
شاید تمام اینا تلاش ناخودآگاه من در دامن زدن به جلوه های این فیلم باشه اما راستش بعید میدونم خیلی از نماهای این فیلم بی دلیل بوده باشه.
1.اول فیلم شستن دست بعد از دست زدن به کاغذای اون مرد دقیقآ همون مکانیسم عمل زدایی هست که از این طریق مورت سعی میکنه تا اونجا که ممکنه فاصلشو از جان شوتر حفظ کنه(و بحثی که اون با خدمتکار هم راه میندازه در همین راستا هست،درواقع زن خدمتکار ناخواسته داره هرچی که مورت رشته رو پنبه میکنه و بهش یادآور میشه که جان شوتر خود مورته) و البته تاکیدش بر اینکه اصلآ اسم اون مرد رو نشنیده.
2.تلاشش برای اینکه زن مستخدم متوجه سیگار کشیدنش نشه نشان دهنده کمال طلبی افراطیش هست،چون کسی بخاطر سیگارکشیدن اون رو سرزنش نمیکرد.
3.خوابی که مورت میبینه نشان از تصورش درباره جان شوتر هست که اون رو در ظاهر یک دزد میبینه که قصد داره درو از جا بکنه(یادمون نره که درپایان معلوم میشه شوتر اسم جایی هست که مردی که زنش با اون رابطه داشت ازونجا میومد و اساسآ این تنفرانگیزی چان شوتر از اون مرد سرچشمه میگرفت)
4.زن سابقش درتمام طول فیلم ی جور حس عذاب وجدان رو نشون میداد.اواخر فیلم هم اشاره کرد که همیشه اون مرد ازش میخواسته از مورت جدابشه اما اون طفره میرفته که میتونه نشانه علاقه قلبیش به مورت باشه و اینکه اساسآ رابطه با اون مرد فقط برای پرکردن خلع عاطفی باشه که مورت با بی توجهیش پیش آورده بود.
5.در اولین برخورد مورت در این فیلم با محافظ شخصیش اون به نوعی مورد اتهام قرار میگیره و اون مرد ی شوخی زننده هم باهاش میکنه.که این شاید اولین انگیزه اون برا کشتن اون مرد باشه.(یعنی همون عامل زمینه ساز)
6."این دیگه خونه قشنگ من نیست" و "اون هم زن قشنگم نیست" این جملات گویای حس پوچی هست که وجود مورت رو فرا گرفته و اینجا هم اون نشون میده که احوال مال باخته هارو داره.دزد اصلی دوست پسر زنشه و بازهم کسی که نماد اونه میخواد ازش دزدی کنه.

شاید باورتون نشه اما ادامه دارد..........

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
صفحه 3 فایل تورنت و تحلیلشو راوی جان قرار دادن.
دوستان این تورنت خیلی کارآمده چرااسفاده نمیکنید؟
راستی راوی جان چطور میشه سرعت آپلود نرم افزار رو کاهش داد و دانلودشو بالا برد؟
سرعتش برا من یکنواخته اما برخلاف روزا که عالیه شبا که idmهم کار میکنه سرعتش از 2کیلوبیت تجاوز نمیکنه.

دوس دارم از تورنت دانلود کنم.. اما چون از idm هم تو تایمه رایگان میزارم واسه دانلود... سرعت تورنتم در حد همون2کیلوبایتی که گفتین تجاوز نمیکنه. فکر میکنم تورنت بیشتر به درد نت نا محدود بخوره

بالا