روان شناسی از دوربین سینما

mj1919

New member
خواهش میکنم
خوشحال میشیم وقتی فیلم رو دیدید همینجا نظرتون رو اعلام کنید....

حتما، خوشحال میشم

:21: من این فیلمو ندیدم و متوجه فرمایش شما نشدم, اگه وقتی دیدمش پیداش کردم حتما اطلاع می دم و اگه پیدا نکردم شما بگید چی بوده
در مورد Black Swan هم که بهتره بگید چه اختلالی توش نیست, تو لیستی که توی اولین پست تاپیک گذاشتم رو اگه نگاه کنید تو اختلالات تغذیه ای, تجزیه ای, وسواس, اسکیزوفرنی, اختلال شخصیت مرزی, اسمش هست.
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

باشه، حتما، فیلم فایت کلاب رو که دیدید، بگید روش صحبت کنیم،
خوشحال میشم از نظر دوستان استفاده کنم

fanoosi

New member

فانوسی جان تصویر آواتار ایشون "mj1919"
تصویر ژان رنو هست, بازیگر نقش اول فیلم "لئون یا حرفه ای" که ناتالی پورتمن تو اون فیلم حدودا 12-13 ساله است به نظرم
که بعدا تو فیلم Black Swan
بازی کرده

اگه توضیح نمیدادی، عمرا میفهمیدم!!چقدر پیچیده بود!!:smiliess (12):

fanoosi

New member
فانوسی جون من از لیست تاپیک قبلی اینا رو ندارم:
(رو که می دی همین می شه دیگه) هر کدومو داشتی, هر وقت فرصت کردی زحمتش رو بکش :whistle::dadad4:

Phoebe in Wonderland 2008
Dark Floors
Lust for Life
بن افلک town
Mindhunters 2004
فيلم غريزه اصلي
متولد چهارم جولای
My Sister's keeper
hide and seek
dream house
ضد مسیح antichrist (البته اینو زیاد مایل نیستم ببینم, به نظرم خیلی شیطانی باشه)

اسم خیلی هاشون آشناست...چشم اینا رو چک میکنم...
هر کدوم رو داشتم انشالله میذارم برای دانلود....اگه نداشتم هم سعی میکنم پیداشون کنم!!
The Story of Adele H این فیلم رو وقتی بچه بودم شبکه چهار نشون داد...هیچ وقت یادم نمیره...خیلی دردناک بود...ندارمش ولی خیلی مشتاقم پیداش کنم!!

parand

Well-known member
بچه ها این چند روزه که خونه نبودم دو تا فیلمو گذاشتم دانلود شده ...
یکی inception و اون انیمیشنی که فانوسی جون گذاشته بودن البته هنوز فرصت نکردم ببینم وقتی دیدم نظرمو میگم.
مستند دکتر عباسی هم رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم....
شما چجوری میتونید بشینید فیلم ببینید منم راهنمایی کنید. اون انمیشنو تا الان دوبار قصد کردم ببینم ولی فقط 40 دقیقشو دیدم.
فکر کنم بیش فعالی دارم نمیتونم سر جام بشینم....
راستی من برنامه تورنتو دانلود کردم ولی فایلش خالیه!!!!!!!!!!! اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید در این مورد....
بعد اینکه از رپیدباز هم میتونید استفاده کنید واسه دانلود. من inceptoin رو از رپیدباز دانلود کردم.
فایلگیر هم فانوسی جون معرفی کرد خیلی خوبه. من فایلگیرو بیشتر دوست دارم..........

fanoosi

New member
یکی inception و اون انیمیشنی که فانوسی جون گذاشته بودن البته هنوز فرصت نکردم ببینم وقتی دیدم نظرمو میگم.
شما چجوری میتونید بشینید فیلم ببینید منم راهنمایی کنید. اون انمیشنو تا الان دوبار قصد کردم ببینم ولی فقط 40 دقیقشو دیدم.
راستی من برنامه تورنتو دانلود کردم ولی فایلش خالیه!!!!!!!!!!! اگه میشه منو یکم راهنمایی کنید در این مورد....
بعد اینکه از رپیدباز هم میتونید استفاده کنید واسه دانلود. من inceptoin رو از رپیدباز دانلود کردم.
فایلگیر هم فانوسی جون معرفی کرد خیلی خوبه. من فایلگیرو بیشتر دوست دارم..........

واقعا نمیتونی بشینی و فیلم نگاه کنی؟....خب فقط یه راه چاره داره...نشین دراز بکش!!:25r30wi:(گذشته از شوخی ...نشستن ضرر داره و موقع نشستن بدن کالری مصرف نمیکنه برعکس زمانی که دراز کشیده ای...)
تورنت رو باید راوی جون بگه....من بلد نیستم

فایلگیر یه دونه اس به خدا....تا نداره!

parand

Well-known member
واقعا نمیتونی بشینی و فیلم نگاه کنی؟....خب فقط یه راه چاره داره...نشین دراز بکش!!:25r30wi:(گذشته از شوخی ...نشستن ضرر داره و موقع نشستن بدن کالری مصرف نمیکنه برعکس زمانی که دراز کشیده ای...)
تورنت رو باید راوی جون بگه....من بلد نیستم

فایلگیر یه دونه اس به خدا....تا نداره!
فانووسی جون واقعا نمیتونم یه فیلمو یک جا ببینم. یادمه یه فیلم میدیدم به اسم پرتقال خونی چون ایرانی بود میفهمیدم چی میگه هی میزدم جلو تا تموم شه. کل فیلمو تو 20 دقیقه دیدم. البته اینا زیرنویس داره و برای منی که اهل فیلم نیستم واقعا سخته دیدنش......

راستی توصیه دراز کشیدنو هم امتحان میکن.......

fanoosi

New member
فانووسی جون واقعا نمیتونم یه فیلمو یک جا ببینم. یادمه یه فیلم میدیدم به اسم پرتقال خونی چون ایرانی بود میفهمیدم چی میگه هی میزدم جلو تا تموم شه. کل فیلمو تو 20 دقیقه دیدم. البته اینا زیرنویس داره و برای منی که اهل فیلم نیستم واقعا سخته دیدنش......

راستی توصیه دراز کشیدنو هم امتحان میکن.......

عزیزم منم اوایل همین مشکل رو داشتم...مخصوصا برای فیلمهای زیرنویس دار!
میتونی با تنقلات هم سرت رو گرم کنی که بیشتر بشینی....ولی اگه عادت کنی و بشینی و بری تو عمق فیلم اونقدر لذت میبری که باید به زور بلندت کنند!!!(مثل من!!)

rawy

New member

وای اینسپشن معررررررکه است, دیووووونه ی این فیلمم
راستی بچه ها در مورد "خواب آگاهی" اطلاع دارین؟ کسی این کار رو انجام داده که در موردش مشورت کنیم؟
پرند جان از لینکی که من گذاشتم دانلود کردی؟ اون درسته از اون بگیر
اول باید "نرم افزار دانلود تورنت" رو دانلودش کنی
بعد روی اسم فیلمهای پست دوم که تو صفحه اول گذشتم که کلیک کنی یه فایل کم حجم دانلود می شه که با دابل کلیک روی اون با برنامه ی تورنت شروع می شه به دانلود فیلم.
هرجاش رو سوال داشتی بگو

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member

وای اینسپشن معررررررکه است, دیووووونه ی این فیلمم
راستی بچه ها در مورد "خواب آگاهی" اطلاع دارین؟ کسی این کار رو انجام داده که در موردش مشورت کنیم؟
پرند جان از لینکی که من گذاشتم دانلود کردی؟ اگه آره چکش می کنم بهت خبر می دم.
اول باید "نرم افزار دانلود تورنت" رو دانلودش کنی
بعد روی اسم فیلمهای پست دوم که تو صفحه اول گذشتم که کلیک کنی یه فایل کم حجم دانلود می شه که با دابل کلیک روی اون با برنامه ی تورنت شروع می شه به دانلود فیلم.
هرجاش رو سوال داشتی بگو

راوی جون من همون لینک تورنتو فیلمو باز کردم بعد یه فایل چند کیلوبایتی فیلمو دانلود کردم. بعد لینک اون فایلو تو رپیدباز قسمت تورنت کپی کردم فیلم دانلود شد..
ولی حجمشون زیاده. اکانتم خیلی کم ازش مونده دیگه نمیتونم دانلود کنم....
روشم درسته...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member

ببخشید , آخه فکر کردم لئون رو دیدییییییییی:25r30wi:

حتمااااا حتماااااا ببینش فانوسی,از اون فیلمهاییه که نیازی نیست به زور کسی رو بنشونی پاش :25r30wi: قول میدم بپسندنش

سلام عزیزم
خوبی؟
حتما میبینمش....لئون یا حرفه ای درسته؟
راستی قوی سیاه رو پیدا نکردم برا دانلود....لینک سالم نداره....تورنتشو داری؟

rawy

New member
فانوسی جان تورنت قوی سیاه رو و بعضی از فیلمهایی که دیروز لیستش رو گفتم توی پست دوم صفحه اول گذاشتم
این هم تورنت حرفه ای

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
فانوسی جان تورنت قوی سیاه رو و بعضی از فیلمهایی که دیروز لیستش رو گفتم توی پست دوم صفحه اول گذاشتم
این هم تورنت حرفه ای

دستت درد نکنه راوی جوووووووونم
ممنوووووووووون:thanks:
راستی...غذام آماده شد!!:4d564ad6: خوشحالم....بفرمایید در خدمت باشیم:bunnyearsmiley:

fanoosi

New member

خواهش می کنم گلم
نووووووش جونتون , واااااااای نمی دونی من چقد سوپ سفید دوس دارم کهههههههه :65d6a5d6s:
یه بشقاب اضافه بخور به جای من :black_eyed:

ممنون....جات رو خالی میکنم عزیزم....
چشم....

ghasedak69

New member

خدا رو صد هزار بار شکککککککر
777819_worship.gif

قاصدک جون حالا که دیدی نظرتو بگو بی زحمت :ad54ad:

تصورم از یونگ چیز دیگری بود... راستش اصلا فکر نمی کردم روانکاوها با مراجعانشون رابطه صمیمی داشته باشند حتی تو رابطه مراجع و درمانگر.... ولی دوتا از مراجعان یونگ رو نشون دادکه تحت تاثیر هردوشون قرار گرفته بود

ainazhz

New member
من فیلم professional.. black swan... My Sister's keeper
hide and seek
........antichrist ....... fight club.............the reader
shutter island
rain man
دیدمممممممممممم قبلااااااااااااااااااا
خواستم که بگم که گفته باشم دوست جونیا...

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
بچه هاااااااا الان انشرلی با موهای قرمز رو دیدم قسمت دوم.....
با اینکه وقتی بچه بودم خیلی پیگیر این کارتون بودم ولی الان واقعااااا برام تازگی داشت.... وقتی بچه بودم همش استرس داشتم که داره تموم میشه. ولی امروز با خیال راحت نگاش کردم.....

واااااااااای از دست ماریلا چقد حرص زدم( بچه ام بودم حرص منو درمیاورد) یه ذره احساساتشو بروز نمیده و متیو بیچاره چقد منفعل در برابر خواهرش.....
ماریلا جووون انه رو به لبش رسوند تا بلاخره قبولش کرد....قسمت بعدم فکر کنم میخوااد واسه انه لباس بدوزه ولی انه لباس چین دار میخواد واسش نمیدوزه (البته هنوز قسمت بعدی رو ندیدم)
اخی چقد دلم واسه انه سوخت وقتی داشت در مامان حرف میزد...
t2357.gif

نمیدونم چجوری وقتی بچه بودم این کارتونو دیدم دو قسمت اولش که غمناک بود . بچه های بیچاره افسرده میشن....
t23177.gif

rawy

New member
فانوسی الان برفی رو دیدم
باهات موافقم پر از احساس بود, دیگه هندی هم که باشه که معلومه دیگههههههههههه
ولی چیزی که برام جالب بود رفتارهای یه بیمار اوتیسم بود, واقعا می تونن ارتباط چشمی برقرار کنن؟ عاشق بشن؟ حسودی کنن؟ بافتنی ببافن؟
من که هیچ تجربه ای در موردشون ندارم اما از کسایی که باهاشون کار کردن می پرسم که اینا فیلم هندی بود یا می تونه واقعیت داشته باشه!
امتحانی که برفی برای اثبات دوستی از دوستاش می گرفت خیلی جالب بود

parand

Well-known member

آفرییییییییییین پرند این خودش یه پیشرفت مهمه که تونستی بشینی و فیلم نگاه کنی :thanks:
من اصلا از کارتن آنشرلی یادم نمیاد که دیده باشمش ولی سریالش رو یادمه که می دیدم و خیلی دوسش داشتم , اما تقریبا هیچی از داستانش یادم نیست فقط یادمه که موهاش قرمز بود بهش می گفتن مو هویچی و معلم شد. همین :p

اره جای امیدواری هست که بشینم فیلمارو نگاه کنم...
راوووووی جون خودم تنها ندیدمش با مامانم و داداشم دیدم. فکر کنم خونوادگی کودک درونمون هنوز داره ورجه وورجه میکنه.

به نظرم یه روز نگاش کن من که تمام خاطراتم زنده شد...
خوبه همون که موهاش قرمزه رو یادت میاد. موقع دعا کردن به ماریلا گفت من حتی واسه موهای قرمزمم از خدا شکرگزار هستم...خیلی دیالوگای انشرلی رو دوست دارم.
ولی یه ایرادی داره اینه که خیلی حرف میزنه.....
اره از سریالش هم یه چیزایی یادم میاد........

parand

Well-known member
فانوسی الان برفی رو دیدم
باهات موافقم پر از احساس بود, دیگه هندی هم که باشه که معلومه دیگههههههههههه
ولی چیزی که برام جالب بود رفتارهای یه بیمار اوتیسم بود, واقعا می تونن ارتباط چشمی برقرار کنن؟ عاشق بشن؟ حسودی کنن؟ بافتنی ببافن؟
من که هیچ تجربه ای در موردشون ندارم اما از کسایی که باهاشون کار کردن می پرسم که اینا فیلم هندی بود یا می تونه واقعیت داشته باشه!
امتحانی که برفی برای اثبات دوستی از دوستاش می گرفت خیلی جالب بود

راووووی جونم برفی رو از کجا دانلود کردی؟؟؟؟
لینکشو بی زحمت می زاری ما هم دانلود کنیم؟؟؟؟

parand

Well-known member
فانوووووووسی جونم مرسی از اینکه برفی رو برامون آپلود کردی . دست گلت درد نکنه....

بالا