MAHSABANOO
New member
کاربرانی که از سوالات یا جواب ها شکایت دارند یا به هر نحوی از برگزاری یا هر چی در این قسمت ناراضی هستند و یا پیشنهادی دارن در این تاپیک اعلام کنند
با تشکر مدیر بانو
با تشکر مدیر بانو
بعضي از كاربراييكه روي صندلي ميشنن جواب بعضي از سوالارو نميدن.مدير جواب بده لطفا
بعضي از كاربراييكه روي صندلي ميشنن جواب بعضي از سوالارو نميدن.مدير جواب بده لطفا
نمونش خودت نه؟:25r30wi::25r30wi: ما رو عاصی کردی تا جواب دادی
:smiliess (7):
کاربرانی که از سوالات یا جواب ها شکایت دارند یا به هر نحوی از برگزاری یا هر چی در این قسمت ناراضی هستند و یا پیشنهادی دارن در این تاپیک اعلام کنند
با تشکر مدیر بانو
نميرم واست تو خودت خيلي خوب پاسخ دادي نه؟؟؟؟؟؟؟اين به آن
صندلي من كه كل صفحاتش حتي كلمات و نقطه هاشم مفيد بود شكر خدا اسپمي نداشتيم.
مدیر بانو به نظرم پاک کردن اسپم ها خیلی خوب نیست مگه اونایی که دیگه مربوط به صحبت کردن بین دو تا کاربر میشه. یه وقتایی همون اسپم ها هم جالبن. صندلی داغ خودم باورم نمیشه 40 صفحه ازش اسپم بود اههههههههههههههههههههههههههه:wacsmiley: خسته نشدی:25r30wi:
میخک دلت خوشه خسته گفتی تموم شد داشتم میمردم انقد زیاد بود من فقط صحبتا رو پاک کردم
مدیر بانو به نظرم پاک کردن اسپم ها خیلی خوب نیست مگه اونایی که دیگه مربوط به صحبت کردن بین دو تا کاربر میشه. یه وقتایی همون اسپم ها هم جالبن. صندلی داغ خودم باورم نمیشه 40 صفحه ازش اسپم بود اههههههههههههههههههههههههههه:wacsmiley: خسته نشدی:25r30wi:
میخک دلت خوشه خسته گفتی تموم شد داشتم میمردم انقد زیاد بود من فقط صحبتا رو پاک کردم
خوب اینطوری باید همه تاپیکای بچه هارو بگردیو اسپما رو پاک کنی خیلی زمان میبره. چرا نمیزاری باشن؟
منم با مديران محترم تقريبا موافقم اما نبايد كل پست هارو كه فك كنيد اسپم هست حذف شن.خب صندلي داغ هست و سوالات طبق قوانين پرسيده ميشه حالا يه نفر ميتونه سوال بپرسه و نميشه براي اين يه نفر تعداد خاصي سوال مدنظر قرار داد.
سلام مهسا بانو
من هر وقت اومدم تاپیک صندلی داغ قبل از روز و ساعت شروع صندلی داغ تاپیک باز شده و صفحات کلی جلو رفته من سرگیجه می گیرم تا شروع بحث رو پیدا کنم اگه تاپیک زودتر باز نشه یا همه ی پستهای قبل از شروع صندلی داغ پاک بشه عالی میشه