سلام رفرنسها كي اعلام ميشه
ا امین18 New member 2014-03-05 #3 بچها چی بخونم قبول شم؟ :thanks::thanks::thanks: عاطفه گفت: لام رفرنس مثل سالهای قبل هیچ تغییری بجود نیومده کلیک کنید تا باز شود...
بچها چی بخونم قبول شم؟ :thanks::thanks::thanks: عاطفه گفت: لام رفرنس مثل سالهای قبل هیچ تغییری بجود نیومده کلیک کنید تا باز شود...
marzi ba Well-known member 2014-03-08 #4 امین18 گفت: :thanks::thanks::thanks: کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز رفرنس هایی رو که اعلام شده اونا رو بخون ولی در کنار اونا کتابای خانیران سینا دوبرادران کتاب تکنولوژی محیط زیست دکتر ززولی و آلودگی محیط زیست ززولی هم کمک کننده اس به امید موفقیت
امین18 گفت: :thanks::thanks::thanks: کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز رفرنس هایی رو که اعلام شده اونا رو بخون ولی در کنار اونا کتابای خانیران سینا دوبرادران کتاب تکنولوژی محیط زیست دکتر ززولی و آلودگی محیط زیست ززولی هم کمک کننده اس به امید موفقیت
م محیط84 New member 2014-11-25 #5 سلام حجم رفرنسها زیاد لطفا اونهای که قبول شدن راهنمایی کنن چطور مطالعه رو سر موقع انجام شود؟
M M_R_Saberi New member 2015-02-09 #7 دوستان سلام مدرک من مهندسی عمران آب وفاضلاب هست می خوام واسه ارشد بهداشت محیط شرکت کنم اگه میشه بهترین رفرنس های فارسی برای ارشد 94 معرفی کنید
دوستان سلام مدرک من مهندسی عمران آب وفاضلاب هست می خوام واسه ارشد بهداشت محیط شرکت کنم اگه میشه بهترین رفرنس های فارسی برای ارشد 94 معرفی کنید
S siminziyaqham New member 2016-09-18 #8 سلام دوستان کسی میدونه جزوات سناخوبن یانه فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21ِ من با Tapatalk
S siminziyaqham New member 2016-09-19 #10 12500 گفت: جزوات ها خوب نیست کتاب بخون خیلی بهتره کلیک کنید تا باز شود... درکنارکتاب چطوراخه رشته من مهندسی محیط زیسته شاخه بازیافت پسمانداحساس میکنم هیچ اشنایی بااین رشته ندارم ایاشانس قبولی دارم فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21ِ من با Tapatalk
12500 گفت: جزوات ها خوب نیست کتاب بخون خیلی بهتره کلیک کنید تا باز شود... درکنارکتاب چطوراخه رشته من مهندسی محیط زیسته شاخه بازیافت پسمانداحساس میکنم هیچ اشنایی بااین رشته ندارم ایاشانس قبولی دارم فرستاده شده از HUAWEI TAG-L21ِ من با Tapatalk