رشته جدید مشاوره در مامایی د کارشناسی ارشد 92

sss

New member
سلام هرکس در مورد رشته جدید مشاره د مامایی اصلاع داره لطفا اینجا اصلاع رسانی کنه
میدونم که دانشگاه همدن و مازندان امسا ل این رشته جدید رو دارن دیگه کجاها این رشته جود داره بازارکارش چطوره ؟برا دکترا چی میشه ادامه داد؟

parnia

New member
منم شنیدم تهران و اهوازم داره...به نظر رشته خوبی میاد ولی میگن تا جا بیفته طول میکشه وحالا حالا ها تق و لقه:wacsmiley:

ariyana

New member
من دقیقا نمیدونم کجاها داره ولی واسه دکترا زیاد فرق نمیکنه چه گرایشی از مامایی رو خونده باشی همشون واسه ادامه شرایط یکسان دارن.

atefe

New member
دانشگاه قزوین هم بعنوان اولین تجربه کارشناسی ارشد مامایی، قرار هست مشاوره مامایی پذیرش کنه
رئیس دانشکده مون گفته
شایعه هم نیست

atefe

New member
کسی حاضره این رشته که چیزی ازش معلوم نیست رو بخونه؟ جنین شناسی رو که چندین ماه براش وقت گذاشتیم بزاره کنار و روانپزشکی و اختلالا جن c بخونه؟؟؟کاش بعنوان گرایش بود نه رشته

fateme1990

New member
وزیر بهداشت که گفت فقط همدان داره اونم 6 نفر میگیره. شهرای دیگه رو قطعی اعلام نکرد. واسه دکترا ام اگه قصد داشته باشین برین اون ور میشه سکسولوژی ادامه داد.
اگه زودتر اعلام میکردن خیلی به نفعتون بود چون یه رشته جدید قطعا بازار کار بهتری داره. درساشم احتمالا خیلی جذاب تره تا مامایی خودمون. ولی الان یه خورده واسه سرمایه گذاری روش دیره. هم باید بشینین درسای جدید بخونین و قید وقتی که واسه جنین کذاشتین بزنین هم مطمئن نیستین چند نفر قراره بگیرن. ولی اگه یکی سال دومشه و مطمئنه میتونه رتیه خوبی بیاره احتمال قبولیش زیاده

eco.bio

New member
دوستان ببخشین که تو این تاپیک پیام میذارم. ولی خواستم نظرمو بگم. بنظرم شرایط برای همه یکسان هست. و چون رشته جدیدی هس از نظر بازار کار اینا خیلی بهتر میتونه باشه! بنظرم بهتره روش فکر کنین و اینم در نظر بگیرین که شرایط برای همه یکسانه و همه به تازگی این رشته رو فهمیدن و از این به بعد خودشونو اماده خواهند کرد! قعطا با برنامه ریزی خوب میتونین موفق بشین.:sarma:

niloofar_a

New member
سلام بچه ها.اصلا به ارومیه فکر نکنین هااااااااااااااااااااااااااا
ارومیه این رشته رو نداره :smilies:

shima.p

New member
من خیلی درگیر شدم.از یه طرف واقعا میخوام برم این رشته از یه طرف میگم نه.اصلا نمیتونم انتخاب کنم.

سلام .

من نظر مثبتی نسبت به بازار کارش دارم .
بعدشم اشکال نداره . همه ما از این نظر که روانشناسی نخوندیم در یک سطحیم . کتابهایی هم که گذاشتن از این حفظی هاست که 2 ماهه میشه قورتش داد.
به نظرم سوالاشم خیلی سخت نمیدن. چون اولین ساله و دیر اعلام شد.

راستی کاشکی گرایش بود....نه رشته !

nazaninmahdavi

New member
یعنی کی می خوان ظرفیت ها و دانشگاه های پذیرنده رشته مشاوره مامایی رو مشخص کنن؟

shima.p

New member
مثه همیشه فک کنم چن روز مونده به امتحان ظرفیت و شهر مشخص میشه یعنی زمانی که میخوایم اولویت شهر رو مشخص کنیم

shima.p

New member
اگر این جوری باشه واقعا بی انصافیه................................
حالا من با کارشناسی ارشد مامایی کاری ندارم چون سالهای قبل بوده ما یه دید کلی راجع به شهرها و ظرفیتش داریم و همون چن روز مونده به امتحان فرقی هم نداره بفهمیم 10 اضافه شده یا کم ولی این رشته ی جدید رو باید امسال که اولین سال هس یه اطلاعاتی راجع بهش میدادن تا دید بهتری داشته باشیم و با چشم باز آیندمونو باهاش خراب کنیم

vb2

New member
آره چند روز مونده به امتحان ظرفیت معلوم میشه

atefe

New member
پس با این وجود انتخاب مشاوره در مامایی، برای سال اول ریسک بزرگی هست!
اومدیم و فقط 6 نفر میگرفتن بعد چه خااااااااااکی تو سرمون کنیم!؟ بهتر نیست بزاریم یکسال بگذره؟

nazaninmahdavi

New member
رشته ی جدیدی به نام "پرستاری نظامی" در آزمون امسال تعریف شده و دانشگاه هاش هم مشخص شده . واقعا به کی باید گفت که دانشگاه های پذیرنده رشته "مشاوره در مامایی" رو هم مشخص کنن.

midwif.mah

New member
بچه ها مشائره مامایی جمعا 40و اندی نفر میگیره.رشته رو از همون اول ثبت نام انتخاب میکنیم؟
دانشگاه های ارائه دهندش خوب نیستند.کاش دانشگاه های بزرگ کشور میذاشتن .بهتر بود نه؟///؟//

atefe

New member
چرا دانشگاههاش خوب نیستن؟!
درسته که تهران نداره ولی دانشگاه مازندران هم تیپ 1 شده(سال 92)
ضمن اینکه شرایط تمرکز زدایی در همه رشته ها دیده میشه... دانشگاه تهران همون بهتر بره تو رشته "تاریخ در علوم پزشکی" دانشجو بگیره :13:
من که راضی هستم!
مازندران، همدان و اراک و شاهرود رو انتخاب کردم (گرچه شاهرود تیپ 3 هست!)
توکل به خدا!

بالا