سلام من موافقم تا حالا با برنامه خودم روزی 2 صفحه پیش میرفتم ک البته هماهنگم با شما نیست ولی اگه دو صفحه ای بشه با همون فاصلم با شما ادامه می دم.توجه:
سلام دوستان. یه پیشنهاد دارم اینکه اگه دوستان راضی باشید قرائتمونو دو صفحه در روز بکنیم؟
بنظرم قرائت روزی دو صفحه قران نه تنها وقت دوستان رو نمیگیره بلکه با آرامش و برنامه ای که به زندگی میده میتونه خیلی مفید باشه. اگه دوستان موافقند لایک کنند و لطفا رودرواسی رو کنار بذارید و با نظر خودتون تصمیم گیری کنید! میشه گفت کاربرای ثابت این تایپیک 6 نفرند، اگه تعداد لایکها به پنج رسید یعنی موافقیم.:rose::rose:
سلامتوجه:
سلام دوستان. یه پیشنهاد دارم اینکه اگه دوستان راضی باشید قرائتمونو دو صفحه در روز بکنیم؟
بنظرم قرائت روزی دو صفحه قران نه تنها وقت دوستان رو نمیگیره بلکه با آرامش و برنامه ای که به زندگی میده میتونه خیلی مفید باشه. اگه دوستان موافقند لایک کنند و لطفا رودرواسی رو کنار بذارید و با نظر خودتون تصمیم گیری کنید! میشه گفت کاربرای ثابت این تایپیک 6 نفرند، اگه تعداد لایکها به پنج رسید یعنی موافقیم.:rose::rose:
پيشنهاد خوبيه ولي به نظرم ي كم كارمون عجله اي ميشه...نميدونم چطور توضيح بدم ولي به نظرم خوندن 1 صفحه هم با حوصله و دقت بيشتريه و هم كارمون تا آخر دوام بيشتري داره.توجه:
خو اشکال نداره........شما نیتتون خیر بود ما فهمیدیم:black_eyed:سهم امروز قرائت گردید....
دوستان ظاهرا پیشنهادم مورد قبول واع نشد چون به 5 تا لایک نرسید!:sadsmiley: پس همون یه صفحه رو ادامه میدیم.
سهم امروز قرائت گردید....
دوستان ظاهرا پیشنهادم مورد قبول واع نشد چون به 5 تا لایک نرسید!:sadsmiley: پس همون یه صفحه رو ادامه میدیم.
سلام به همگی..........:rolleyessmileyanim:
برنامه هفته آتی:
شنبه : ایه 24 تا31
1شنبه: ایه 32 تا 36
2شنبه: ایه 37 تا 41
3شنبه: ایه 42 تا50 دو صفحه ...ب مناسبت رحلت پیامبر(ص)وشهادت امام حسن مجتبی(ع)....
4شنبه: ایه 51 تا 57
5شنبه: ایه 58 تا 70 دو صفحه... مبناسبت شهادت امام رضا(ع)
جمعه : ایه 71 تا 82 دو صفحه ...بمناسبت. هجرت پیامبر(ص)..........
معذرت می خوام....سوره مایده عزیزمسلام...
اگه خدا بخواد منم دوس دارم باهاتون قرآن رو ختم کنم...
فقط متوجه نشدم این آیات از کدوم سوره است؟:black_eyed: