(( راز و نیاز با قرآن... ))

mahsa.

New member
دوستان باتوجه به پست ایمونو که گفتن نمیان وبرای اینکه اینکارمون همون اول ناقص نمونه ازتون میخوام امروز تا ایه ی 80سوره ی بقره رو بخونین وبرنامه ی هممون 5ایه در روز بهمراه معنی خواهد بودکه اکه کسی نتونست بیاد وبرنامه رو ببینه میدونه که باید 5آیه بخونه ولی سعی کنیم حتما گزارش بدیم تا دلگرمی باشه برای یکار دسته جمعی من سعی میکنم روزی در حد 5مین هم شده بیام و گزارش این تاپیک رو بدم.ولی اگه ند بدونید خوندم.

التماس دعا.

leylii

New member
آیه ی 77 تا80 خوانده شد ...
در روز
1392/7/10
بعضی عوام یهود که خواندن و نوشتن ندانند تورات رو جز آمال و آرزوهای باطل خود نپندارند تنها پا بست خیالات خام و پندار بیهوده ی خویشند ...پس وای بر کسانیکه از پیش خود چیزی نوشته و به خدای متعال نسبت دهند تا به بهای اندک بفروشند وای بر آنها از نوشتهها و آنچه از آن نوشته ی مجهول بدست آرند و یهود گفتند که هیچ وقت خدا ما را در آتش عذاب نکند مگر چند روز معدود و بگو به آنان ایا بر انچه دعوی میکنید عهد و پیمانی از خدا گرفته اید ....یا چیزی به خیال جاهلانه ی خود به خدا نسبت می دهید
التماس دعا

TUMS

Well-known member
blue-roze-photo3et.jpg

varia

Well-known member
دوستان برای اینکه این تایپیک موثر و مفید ادامه پیدا کنه با اجازه مهسا ، من هر روز میام و براتون یه برنامه از قران کریم به خط عثمان طه و ترجمه مرحوم قمشه ای تهیه میکنم و روزانه(یا چند روزه) اطلاع میدم. دوستانی که این قران رو دارند روزی یک صفحه و دوستانی که این قران رو ندارند شماره آیات رو میارم تا هماهنگ با هم جلو بریم. خوندن معانی آیات با اینکه توصیه میشه ولی آزاد هستید. اگه نکات جالب و قابل تاملی از نظر و دیدگاه خودتون پیش اومد هم اینجا بیارید. روزی یک صفحه قران خوندن مطمئن باشید سوای امتیازهای معنوی ای که داره به زندگیتون نظم میده و تاثیر خوبی رو حافظه میذاره.

برای فردا(11مهرماه) تا آیه 83 سوره بقره. صفحه 12 قران کریم به خط عثمان طه.

12 مهر ماه: صفحه 13 قران کریم به خط عثمان طه (ایات 84-88سوره بقره)

varia

Well-known member
خودم که خوندم. امیدوارم دوستان هم خونده باشند.

leylii

New member
من تا آیه ی 83 خوندم....
هر کس اعمال زشت اندوخت و به او احاطه نمود چنین کس هر که باشد اهل دوزخ و در آن آتش پیوسته معذب خواهد بود و کسانیکه ایمان آوردند و کارهای نیک و شایسته کردند آنان اهل بهشتند و پیوسته در بهشت جاوید خواهند بود و یاد آورید هنگامی را که از بنی اسراییل عهد گرفتیم که جز خدایی رو نپرستید و نیکی کنید درباره ی پدر و مادر و خویشان و یتیمان و فقیران و به زبان خوش با مردم تکلم کنین و نماز به پای دارین و زکات مال خود بدهید و شما عهد رو شکسته و روی گردانید جز چند نفری و شمایید که از حکم و عهد خدا برگشتید .....التماس دعا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

M@RY@M

New member
متاسفانه من چندتا قرآن توی خونه دارم که هیچکدومشون خط عثمان طه نیست.
اگه امکانش هست همیشه شماره آیه ها رو بذارین که منم باهاتون هماهنگ باشم.امروزم تا آیه88 رو میخونم.
التماس دعا

leylii

New member
منم تا 88خوندم
و به یاد آرید هنگامی که از شما عهد گرفتیم که خون یکدیگر نریزید و یکدیگر را از خانه و دیار خود نرانید پس بر آن عهد اقرار کرده و گردن نهادین و شما خود بر آن گواه می باشید به این عهد و اقرار باز شما به همان خوی زشت خون همدیگر بریزید و گروه ضعیف را از دیار خود می رانید و در بدکرداری و ستم بر ضعیفان همدست و پشتیبان یکدیگر و چون اسیرانی بگیرید برای آزادی آنها می طلبید در صورتی که به حکم تورات اخراج کردن آنان محققا بر شما حرام شده است چرا به برخی از احکام تورات که به نفع شماست ایمان آوردید و به بعضی دیگر کافر شدید..پس جزای چنین مردم بدکردار چیست آن گروه گمراه به پیغمبران گفتند دلهای ما در حجاب غفلت است چیزی از سخنان شما در نمی یابد چنین نیست بلکه خدا بر آنها لعنت می دهد..

varia

Well-known member
منم سهم امروز رو قرائت کردم. امیدوارم دوستان هم خونده باشند.

13 مهر: صفحه 14،آیات 89-93 سوره بقره

14مهر: صفحه15، آیات 94-101 سوره بقره

M@RY@M

New member
تا آیه88 رو خوندم.
من با انگیزه خیلی زیاد این گروهی خوندن قرآن رو شروع کردم.انشالله این کار مداوم باشه و همه تا آخر پیش بریم.
التماس دعا

varia

Well-known member
گلی خانم انشاءالله تا باانگیزه تا آخر ختم پیش میریم.

سهم امروزو خوندم.

mahii

New member
تا آیه88 رو خوندم.
من با انگیزه خیلی زیاد این گروهی خوندن قرآن رو شروع کردم.انشالله این کار مداوم باشه و همه تا آخر پیش بریم.
التماس دعا
افرين عزيزم
من به وجودت افتخار مي كنم مريم جون:(40):

هانیه

Well-known member
بچه ها سر نماز هاتون قران خوندنتون مامان من یادتون نره یکم بعد دوباره میرم بیمارستان خیلی خیلی خیلی محتاجم ..........................................................................................................خیلی داغونم

M@RY@M

New member
سلام دوستان خوبم.
امروز تا آیه101 رو خوندم...خدارو شکر میکنم.
التماس دعا

varia

Well-known member
سهم امروز خوانده شد. دوستان در هنگام خوندن قران مادر هانیه خانم را هم یاد کنیم و براشون شفا بخوایم.

15 مهر: صفحه16، آیات 102-105 سوره بقره.

16مهر: صفحه 17،آیات 106-112 سوره بقره.

17مهر: صفحه 18، آیات 113-119 سوره بقره.

M@RY@M

New member
هانیه جان,انشالله حال مامانت خوب خوب میشه عزیزم.
انشالله همه مریض ها شفا پیداکنند.آمین

mahii

New member
بچه ها سر نماز هاتون قران خوندنتون مامان من یادتون نره یکم بعد دوباره میرم بیمارستان خیلی خیلی خیلی محتاجم ..........................................................................................................خیلی داغونم
سلام عزيز دلم
ان شاالله خدا همه مريض هارو شفا بده
تو تنها نيستي خدا رو داري.ما هم واسه مادرت دعا مي كنيم
:rose:

بالا