رؤیای پیدا کردن یک زن خوب...

raha 24

New member
دختر هم دخترای قدیم ....یکم شرم حیا ....این تاپیک راجب راهنمایی یافتن زن خوبه شما اینجا واسه چی سرک میکشین؟؟؟؟؟

اومدیم چکتون کنیم یه وقت کلاه سرتون نره. شما رو تنها بذاریم که گول می خورین و زن خوب گیرتون نمیاد. میخوایم نظارت داشته باشیم.

ZOT

New member
شعر جالبی بود راحله جان! واقعا شاعرش هنرمنده چه خوب اینا رو سر هم کرده!

AWWA

New member
نه زهرا جان.خاستم اظهار وجود کنم.بگم یعنی منم هستم:28:

آقا رضا شمام شرایط درخواستی رو اعلام کنین. به موجودیا نیگاه می کنیم ببینیم اگه همچین دختری بود بهتون معرفی می کنیم:smilies-azardl (181

reza.n

New member

آقا رضا شمام شرایط درخواستی رو اعلام کنین. به موجودیا نیگاه می کنیم ببینیم اگه همچین دختری بود بهتون معرفی می کنیم:smilies-azardl (181

دستت درد نکنه جانم.بذا بچه های دیگه مزدوج بشن حالا.من فعلا اومدم اینجا فقط یه عروسی چیزی دعوت شم.:dadad4:

AWWA

New member
دستت درد نکنه جانم.بذا بچه های دیگه مزدوج بشن حالا.من فعلا اومدم اینجا فقط یه عروسی چیزی دعوت شم.:dadad4:

به هر حال تو این مدت فکراتونو بکنید. شمام دیگه باید یواش یواش آستینا رو بالا بزنید:black_eyed:

ba ba barghi

Well-known member

یعنی ها .....یعنی ها .....حیف که پیشم نیستین ، وگرنه همه اتونو وصل می کردم 220 ولت !!!:j58r36j3gcr4suxymup

آخه چیکار من دارین ، رو من بحث می کنین !!!!!!
خانمان عزیز ، مثل یون نباشید دیگه !!!!(یون عامل انتقال جریانه ) و شما ها عامل انتقال خبر !!!!!!

عجب .....:New (6):

نشنوم دیگه ....حالا اخلاق من خوبه ، دلیل نمیشه !!!

تکرار شد ، در تاپیک رو تخته می کنما !!!:smiliess (14):

آخرین ویرایش:

rainsavor

New member

یعنی ها .....یعنی ها .....حیف که پیشم نیستین ، وگرنه همه اتونو وصل می کردم 220 ولت !!!:j58r36j3gcr4suxymup

خانم عزیز ، مثل یون نباشید دیگه !!!!(یون عامل انتقال جریانه ) و شما ها عامل انتقال خبر !!!!!!

بابا برقی دو تا مقاومت به خودت اضافه کن . اینطوری دوام نمیاری ها تو این انجمن گفته باشم

:riz277:

mohana

Well-known member

یعنی ها .....یعنی ها .....حیف که پیشم نیستین ، وگرنه همه اتونو وصل می کردم 220 ولت !!!

خانم عزیز ، مثل یون نباشید دیگه !!!!(یون عامل انتقال جریانه ) و شما ها عامل انتقال خبر !!!!!!

چیزی ک نگفتن
فقط گفتن اسمتون فرخنده س:rolleyessmileyanim:
ناراحتی نداره :tsimuzpzwoap1t9y3o7

rainsavor

New member
این چند تا رو فعلا داشته باش

Resistor-02-340x242-custom.jpg

antenyus

Active member
دیگه چی؟سفارش دیگه ای هست؟یه قبردوبلکس باکلیه لوازم لب دریا درخدمتیم تعارف نکن؟

حالا ک اصرار دارین میگم....
1. رو کفنم منجوق دوزی، ملیله دوزی و روبان دوزی کنین .. سر آستیناش مثل لباس سوسانو تا رو زمین گشاد باشه فقط دنباله دار نباشه زیر دست و پا گیر میکنه دردسر میشه
2. برا قبرم هم الان دیگه دوبلکس از مد در اومده تریبلکس باشه .
3. سونا خشک، بخار .. جکوزی. استخر حتما داشته باشه
4. اینترنت پرسرعت .... ترجیحا فیبرنوری باشه ک اون زیر ب مشکل بر نخورم
5. یه مک بوک ایر هم برام بذارید
6. گوشیم حتما آپل باشه... فقط یادتون باشه وقتی مدل جدیداش هی ساخته میشه هنوز تو بازار نیومده و خز و خیل نشده اول یکی برا من بفرستید
7. راستی آی پد و آی پاد هم میخوام
8. قربون دستتون شما ها ک حالا اینقد مهربونید لطف کنین تابوتم ماساژور دار باشه من یکم حساس ام

فعلا دیگه چیز خاصی یادم نمیاد ولی اگه یادم اومد قول میدم حتما بگم..... شما ناراحت نباش

آخرین ویرایش:

rainsavor

New member
حالا ک اصرار دارین میگم....
1. رو کفنم منجوق دوزی کنین .. سر آستیناش مثل لباس سوسانو تا رو زمین گشاد باشه
2. برا قبرم هم الان دیگه دوبلکس از مد در اومده تریبلکس باشه .
3. سونا خشک، بخار .. جکوزی. استخر حتما داشته باشه
4. اینترنت پرسرعت .... ترجیحا فیبرنوری باشه ک اون زیر ب مشکل بر نخورم
5. یه مک بوک ایر هم برام بذارید
6. گوشیم حتما آپل باشه... فقط یادتون باشه وقتی مدل جدیداش هی ساخته میشه هنوز تو بازار نیومده و خز و خیل نشده اول یکی برا من بفرستید
7. راستی آی پد و آی پاد هم میخوام
8. قربون دستتون شما ها ک حالا اینقد مهربونید لطف کنین تابوتم ماساژور دار باشه من یکم حساس ام

فعلا دیگه چیز خاصی یادم نمیاد ولی اگه یادم اومد قول میدم حتما بگم..... شما ناراحت نباش

لطف کنین یه آیفون تصویری هم بزارین ما کنجکاو شدیم :tonguesmiley:

بالا