اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم...
م مجید دیجی مدیر بخش 2014-12-12 #23 چون این پست مربوط ب ذکر هست این مطلب رو میزارم این جا توی دعای کومیل می خونیم : یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء.... نشان از همین قضیه داره...:riz304:
چون این پست مربوط ب ذکر هست این مطلب رو میزارم این جا توی دعای کومیل می خونیم : یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء.... نشان از همین قضیه داره...:riz304:
'Reza' New member 2014-12-12 #24 مجید دیجی گفت: چون این پست مربوط ب ذکر هست این مطلب رو میزارم این جا توی دعای کومیل می خونیم : یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء.... نشان از همین قضیه داره...:riz304: کلیک کنید تا باز شود... درسته ولی هر ذکری مرتبه ای داره ک زیاد گفتنش برا همه ب صلاح نیست باید اسادی باشه تا اون رو خوب و ه اندازه بگه نه بیشتر ن کمتر
مجید دیجی گفت: چون این پست مربوط ب ذکر هست این مطلب رو میزارم این جا توی دعای کومیل می خونیم : یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء.... نشان از همین قضیه داره...:riz304: کلیک کنید تا باز شود... درسته ولی هر ذکری مرتبه ای داره ک زیاد گفتنش برا همه ب صلاح نیست باید اسادی باشه تا اون رو خوب و ه اندازه بگه نه بیشتر ن کمتر
رها45 New member 2014-12-14 #26 ذکر روز یکشنبه ا00 مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام ای صاحب شکوهو بزرگواری
hosna69 Well-known member 2014-12-16 #34 یاارحم الراحمین... من فقط به این بخشنده ترین بخشندگان امیدوارم که هرلحظه نگاه نگرانش بدرقه راه بنده های صالح والبته گناهکارشه... خدایاممنونم ازت
یاارحم الراحمین... من فقط به این بخشنده ترین بخشندگان امیدوارم که هرلحظه نگاه نگرانش بدرقه راه بنده های صالح والبته گناهکارشه... خدایاممنونم ازت
hosna69 Well-known member 2014-12-17 #38 یاحی ویاقیوم... ای زنده ای که هرگزنمیمیرد...به حق حی وقیوم بودنت نذاردلم بمیره...چون مرگ دل یعنی بیراهه پشت بیراهه...
یاحی ویاقیوم... ای زنده ای که هرگزنمیمیرد...به حق حی وقیوم بودنت نذاردلم بمیره...چون مرگ دل یعنی بیراهه پشت بیراهه...
رها45 New member 2014-12-18 #39 ذکر روز پنجشنبه لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار التماس دعا از همه دوستان دارم.
ذکر روز پنجشنبه لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار التماس دعا از همه دوستان دارم.