دیالوگهای بازیگران....برگرفته از سایت .......

21Tir

New member
بزرگترین حیله ی شیطان اینه که همه ی دنیارو متقاعد کرده وجود نداره! (The Usual Suspects)

21Tir

New member
دنیا مثل ماشینی هست که ما همه قطعاتشیم. اگر یکی از ما نباشه این ماشین دیگه کار نمی کنه. پس قطعا دلیلی هست که من بوجود آمدم! (Hugo)

21Tir

New member
لوییس: این تنها راه نجات ماست، مگه نه؟
پاپیون: آره
لوییس: فکر میکنی موفق بشیم؟
پاپیون: مگه فرقیم میکنه؟! (Papillon)

21Tir

New member
رابی : پدرم بهم میگفت اگه برای بار اول یکی بهت گفت اسب ،بزن دهنشو سرویس کن، اگه واسه بار دوم یکی بهت گفت اسب ، بهش بگو عوضی اما اگر برای بار سوم این اتفاق افتاد، وقتشه که بری برای خودت یه زین بخری. (Lucky Number Slevin)

21Tir

New member
از بیگ جیم توی زندگی خیلی چیزها یادگرفتم ... بچه که بودم موقع دزدیدن قالپاق ماشینش مچ منو گرفت و گفت : پسر جون قالپاق رو بلند نکن، ماشینو بدزد! (Robin and the 7 Hoods)

21Tir

New member
زندگی تعداد نفسهایی که میکشی نیست. زندگی لحظه هاایه که نفست تو سینه حبس میشه. (Hitch)

21Tir

New member
بن ویلیس: یه خبر بد: زمان همیشه در حال پروازه! و یه خبر خوب: توی این پرواز تو خلبانی! (Cashback)

570716_thanks.gif

sa@@ra

New member
تو مجبور نیستی کسی باشی چون کسی بودن همه کسانت رو ازت می گیره.
آنجلینا جولی
(gia)

sa@@ra

New member
آقای مجری : ببینید بچه ها ، وقتی میریم حمام بهتره از بالا خودمون رو بشوریم ..
فامیل دور : آقای مجری خیلی جالب بود...پس شما از بالا شروع می کنید...من از بچگی آرزوم بود بدونم شما از کجا شروع به شستن میکنید آقای مجری...چون ما از دور شروع می کنیم!!!!!

sa@@ra

New member
گورو : مامان، منم یه روزی به ماه میرم!
مامان: متاسفم خیلی دیر جنبدی پسرم ... ناسا دیگه "میمون" به فضا نمی فرسته !
Despicable Me - 2010

STRUCTURE 66

New member
دیالوگ رئیس – (داریوش ارجمند):باباتو می شناختم! قدیما با آفتابه عرق میخورد، حالا ” ضای ” والضالین نمازشو قد اتوبانِ قم میکشه!

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
ناخدا خورشید؟ همون که یه دست نداره؟!نه! همون که یه دست داره!ناخدا خورشید – ناصر تقوایی

STRUCTURE 66

New member
جدایی نادر از سیمین

نادر: معادل فارسی کلمات زیر رو بنویسید؛ نهضت.
ترمه: جنبش.
نادر: گارانتی.
ترمه: تضمین، ضمانت.
نادر: گفتم معادل فارسی نه عربی!
ترمه: خانوممون گفته...
نادر: دیگه هیچ وقت این جمله رو نگو، چیزی که غلطه، غلطه؛ مهم نیست کی گفته! واسه گارانتی بنویس، پشتوانه.
ترمه: خانوممون نمره کم میکنه ازم.
نادر: مهم نیست، بذار کم کنه!

21Tir

New member
همین که بعد از 4 سال جدایی دو نفر دارن باز با هم دعوا میکنند ، یعنی هنوز یه چیزایی بینشون هست! (Le Passé)

21Tir

New member
تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا،از یه جایی وارد زندگیم بشه،ولی اون هیچوقت نیومد،البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمیکردم... (No Country for Old Men)

STRUCTURE 66

New member
آقــوی همساده:

ما رفتیم محضر ماشینو به نام خودمون کنیم.....

یهو نفهمیدیم چی شد اون وسط از یکی طلاق گرفتیم!
...

ما که اصلا زن نداشتیم...

الان 5 ساله دارم مهریه میدم...
آقای مجری : به کی ؟
نمیدونم به کی....

ینی داغونمااااا له لهم......

STRUCTURE 66

New member
مارمولک

پرويز پرستويي : من به عنوان نماينده تام الاختيار خداوند در اين محله و تمام محله ها، به شما مي‌گويم که برويد حالتان را بکنيد ولي اسراف نکنيد!!!

محسن ن ک

New member
املي دوست پسري نداره

يکي دوبار امتحان کرده ولي نتيجه اون مايوس کننده بوده

در عوض اون از چيزهاي کوچکي لذت مي بره

مثل فرو بردون دستش در گوني حبوبات

ترکاندن روي دسر با قاشق چاي خوري

و پرتاب سنگ در رودخانه سنت مارتين

.............................................................................................
سرنوشت شگفت‌آوراملی پولن

محسن ن ک

New member
مجید(بهروز وثوقی):دروغ گو دشمن خداست... قربونت برم خدا چقدر دشمن داری,دوستاتم که مایم یه مشت علیل و ناقص عقل که در حقمون دشمنی کردی...

سوته دلان-1356

بالا