ديالوگ پريا به حامد(محمدرضا فروتن):زخم هاي انسان سرمايه ست,سرمايتو با اين و اون تقسيم نكن,داد نكش,هوار نكش,اروم و بي سروصدا همه چيز تحمل كن.
فيلم:شب يلدا
ما کارهایی رو می کنیم که ازشون متنفریم، چون می خوایم با پولش چیزهایی رو بخریم که بههشون احتیاج نداریم! ما بچه های نسل وسط تاریخ هستیم! هیچ هدف و مقصود مشخصی نداریم! هیچ جنگ بزرگی نداریم! رکود شدید نداریم! "جنگ بزگ بزرگ ما یه جنگ روحیه! رکود شدید در زندگی خود ماست" همه ی ما بزرگ شده ی تلویزیونیم و میخوایم باور کنیم میلیونر ستاره ی سینما یا موسیقی راک می شیم، ولی نمیشیم.. آروم آروم داریم متوجه واقعیت میشیم و خیلی هم عصبانی هستیم.. خیلی..
جک اسپارو (جانی دپ): اون جاش امنه، درست همون جور که من قول دادم. اون داره آماده میشه که با نورینگتون ازدواج کنه، درست همونجوری که اون قول داده. و تو هم داری به خاطرش میمیری، درست همونجوری که تو قول دادی. بنابراین هممون واقعا" مثل مرد سر حرفمون وایسادیم.... به جز الیزابت البته، که در واقع یک زنه!
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl -2003
آقو ما يه خاطره بسيار فرحبخش از ماه رمضون داريم...يه بار رفتيم روزه بگيريم با هزار سختي تا دم افطار اي گرسنگي و تشنگي رو تحمل کرديم ولي ديديم هرچي ميگذره اذان نميگن،آقو راديو رو روشن کرديم ديديم ميگه "در اثر يک اتفاق نادر فرا کهکشاني کره زمين گردش به دور خود را متوقف کرد"...ها ها ها ها ها ها...يني 35روز تمام حرکت وضعي زمين بطور کامل کنسل شد! مام بعد از 35روز گرسنگي دچار شديدترين نوع سؤ تغذيه شديم وضيت دستگاه گوارشمون از وضيت دستگاه قضايي ايران داغون تر شد!داغون شدا له له شد!مارو بردن دکتر گفت بايد يه تيکه از معده شو ورداريم،بردنمون تو اتاق عمل از شانس ما اي دکترو شب قبل با زنش دعواش شده بود بجاي اينکه يه تيکه از مده رو ورداره يه تيکه از قلبمونو ورداشت،دقيقاٌ همون تيکه اي که عشق ما به زنمون توش بود!آقو ما از فرداش نسبت به زنمون بي تفاوت شديم رفت مهريه شو گذاشت اجرا،گفتيم خدارو شکر مهريه ش خيلي زياده مهريه ي بالاي 110سکه هم که زندان نداره،فرداش رفتيم دادگاه قاضيو پرسيد مهريه چقدره؟ما با اعتماد به نفس کامل گفتيم 1336تا سکه،گفت پس بفرما زندان!گفتيم چرا کاکو!؟ گفت از اونجايي که آخرين تحقيقات در علم رياضي ثابت کرده 1336 از 110 خيلي کمتره من 48سال حبس براتون مينويسم! ها ها ها ها ها ها...تو زندان که بوديم شنيديم آقوي رضا صادقي از اي خاطره ما يه آهنگ ساخته اسمشو گذاشته "وايسا دنيا،وايسا دنيا،هم ساده روزه داره!"...يني چنان خاطراتي داره اي ماه رمضونو ها داغونم کرده!
مجموعه طنز سريال كلاه قرمزي 91 و 92
قای مجری : ببینید بچه ها ، وقتی میریم حمام بهتره از بالا خودمون رو بشوریم ..
فامیل دور : آقای مجری خیلی جالب بود...پس شما از بالا شروع می کنید...من از بچگی آرزوم بود بدونم شما از کجا شروع به شستن میکنید آقای مجری...چون ما از دور شروع می کنیم!!!!!
دو موش کوچک توی یک سطل خامه گیر افتادند، اولی زود تسلیم شد و غرق شد . دومی ول نمی کرد. اینقدر تقلا کرد ، تا خامه رو تبدیل به کره کرد و بیرون اومد. آقا ، در این لحظه ، من اون موش دوم ام .
آقو ما يه خاطره بسيار فرحبخش از ماه رمضون داريم...يه بار رفتيم روزه بگيريم با هزار سختي تا دم افطار اي گرسنگي و تشنگي رو تحمل کرديم ولي ديديم هرچي ميگذره اذان نميگن،آقو راديو رو روشن کرديم ديديم ميگه "در اثر يک اتفاق نادر فرا کهکشاني کره زمين گردش به دور خود را متوقف کرد"...ها ها ها ها ها ها...يني 35روز تمام حرکت وضعي زمين بطور کامل کنسل شد! مام بعد از 35روز گرسنگي دچار شديدترين نوع سؤ تغذيه شديم وضيت دستگاه گوارشمون از وضيت دستگاه قضايي ايران داغون تر شد!داغون شدا له له شد!مارو بردن دکتر گفت بايد يه تيکه از معده شو ورداريم،بردنمون تو اتاق عمل از شانس ما اي دکترو شب قبل با زنش دعواش شده بود بجاي اينکه يه تيکه از مده رو ورداره يه تيکه از قلبمونو ورداشت،دقيقاٌ همون تيکه اي که عشق ما به زنمون توش بود!آقو ما از فرداش نسبت به زنمون بي تفاوت شديم رفت مهريه شو گذاشت اجرا،گفتيم خدارو شکر مهريه ش خيلي زياده مهريه ي بالاي 110سکه هم که زندان نداره،فرداش رفتيم دادگاه قاضيو پرسيد مهريه چقدره؟ما با اعتماد به نفس کامل گفتيم 1336تا سکه،گفت پس بفرما زندان!گفتيم چرا کاکو!؟ گفت از اونجايي که آخرين تحقيقات در علم رياضي ثابت کرده 1336 از 110 خيلي کمتره من 48سال حبس براتون مينويسم! ها ها ها ها ها ها...تو زندان که بوديم شنيديم آقوي رضا صادقي از اي خاطره ما يه آهنگ ساخته اسمشو گذاشته "وايسا دنيا،وايسا دنيا،هم ساده روزه داره!"...يني چنان خاطراتي داره اي ماه رمضونو ها داغونم کرده!
فقط یه چیز رو میخوام بدونم ، اینکه بابام به مامان به خاطر تو خیانت کرد یا نه ؟
بذار خیالتو راحت کنم برای بابات دو دسته زن وجود داشت ، یکی مادرت ، یکی بقیه! (Big Fish)