دوست

mw.ashel

New member
[FONT=times new roman, times, serif]پیرمرد به من نگاه کرد و پرسید چند تا دوست داری؟ [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]گفتم چرا بگم، ده تا یا بیست تا...جواب دادم فقط چند تایی [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]پیرمرد آهسته و به سختی برخاست و در حالیکه سرش راتکان می داد گفت : تو آدم خوشبختی هستی که این همه دوست داری ولی در مورد آنچه که می گویی خوب فکر کن [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]خیلی چیزها هست که تو نمی دونی [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]دوست، فقط اون کسی نیست که توبهش سلام می کنی [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]دوست دستی است که تو را از تاریکی و ناامیدی بیرون می کشد درست وقتی دیگرانی که تو آنها را دوست می نامی سعی دارند تو را به درون ناامیدی و تاریكی بکشند. [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]دوست حقیقی کسی است که نمی تونه تو رو رها کنه [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]صدائی است که نام تو رو زنده نگه می داره حتی زمانی که دیگران تو را به فراموشی سپرده اند [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]اما بیشتر از همه دوست یک قلب است.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif] یک دیوار محکم و قوی در ژرفای قلب انسان ها جایی که عمیق ترین عشق ها از آنجا می آید. [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]پس به آنچه می گویم خوب فکر کن زیرا تمام حرفهایم حقیقت است ، فرزندم یکبار دیگر جواب بده چند تا دوست داری؟ [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]سپس مرا نگریست و درانتظار پاسخ من ایستاد ... [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]با مهربانی گفتم: اگر خوش شانس باشم، فقط یکی و آن تو هستی ! [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]بهترین دوست کسی است که شانه هایش رابه تو می سپارد و وقتی كه تنها هستی تو را همراهی می کند و در غمها تو را دلگرم می کند . [/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]کسی که اعتمادی راکه به دنبالش هستی به تو می بخشد و وقتی مشکلی داری آن راحل می کند وهنگامی که احتیاج به صحبت کردن داری به توگوش می سپارد و بهترین دوستان عشقی دارند که نمی توان توصیف کرد، غیرقابل تصوراست ...

[/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]چقدر خداوند بزرگ است چون درست زمانی که انتظار دریافت چیزی را از او نداری بهترینش را به تو ارزانی می دارد ...[/FONT]

بالا