دوستان قدری به این تایپیک اندیشه کنیم!

sakar

New member
با حرف شما موافقم ولی تا کی میخوایم امیدوار به بهبود دادن یا بهبود یافتن اوضاع توسط دیگران، ارگانها و مسئولان باشیم. همین بهتر که خودمون هرچند کم،در حد توانمون قدمی برداریم.شاید حرفم در نگاه اول شعار تلقی شه ولی حقیقتیه که هرچی فکر کنیم بازم به این حرف میرسیم.

راهکاری هم اگه هست بگید
من که چیزی به ذهنم نمیرسه

shiva3322

New member
کاش مردم ازدواج نکنن اگه قراراه سر سال نشده ازهم جدا بشن

والا هرکی دوورمه یا داره طلاق میگیره یا بخاطر آبروش تحمل میکنه اونایی هم که زندگیشون خوشه بچه دارنمیشن..منکه دیگه از غم دیگران الان رخم زرد شده

هفته ی پیش دوستم که فکر میکردم خیلی خوشبخته گفته داره از همسرش جدا میشه و یک سال ونیمه که خیانتشو تحمل کرده اما درس نشده...با دیدن این اوضا دیگه به این زندگی چی بگم

varia

Well-known member
بعضی وقتا قبول یه واقعیت تلخ نصف مشکلو حل میکنه ینی اگه اکثریت قبول کنن که اصول و چارچوبای اخلاقی عوض شده و اونو بد بدونن مشکل خودبخود عوض میشه

اما متاسفانه اون چیزی که تو جامعه امروزی ما داره خودنمایی میکنه اینه که اکثریت تغییر و تحولات رو خوب میدونن نه بد .......
کاری از دستمون بر نمیاد .........

فرهنگمون عوض شده در حالیکه با فرهنگ قبلیمون نمیخونه اما بازم بخاطر جدید بودنش قبولش داریم(البته اکثریت جامعه رو میگم)
فرهنگ ازدواج قبلیمونو سنتی میدونیم و فرهنگ ازدواج مدرن اخلاقی رو هم بلد نیستیم راههایی که در حال حاضر جلومونه اینان:
یا باید سنتی ازدواج کنیم
یا باید مدرن باشیم
یا قید ازدواج و هم صحبت و.... رو بزنیم
که بهترین گزینه در حال حاضر همون اخریه(چون نمیخواییم سنتی باشیم و مدرنیته شدن هم با اصول اخلاقیمون نمیخونه)

من با گفته شما کاملا مخالف هستم.
اگه حال و روز ما اینه بخاطر اشتباهی هست که در یک برهه زمانی عده ای از پدران و مادران ما دانسته یا ندانسته مرتکب شدند.
ماها میتونیم اگه واقعا از ته دل از وضعیت موجود ناراضی هستیم خودمونو میتونیم اصلاح کنیم.
من نمیگم یک شبه خودمونو و فرهنگ جامعه مونو و ... رو تغییر بدیم. میگم قدمی هرچند کوچک ولی درحدی که خودمون راضی کنه که این قدم رو در جهت اصلاح وضعیت جامعه برداشتم.
مثالهاشم اگه کمی مطالعه یا تو نت سرچ کنیم زیاد هستند مواردی که میتونیم پیدا کنیم و بی اساسی اونو که در زندگی قبول کنیم ولی بخاطر رسوم غلط و کورکورانه تو جامعه مد شده.
این همه کتاب اخلاق در دسترسه واطلاعات اخلاقی داریم، چرا عمل نمیکنیم؟!

ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیرو ما بانفسهم

ROJO

New member
:bunnyearsmiley:ما طلاخ نداشتیم تو فامیلمون، همچین فامیلی دالیم ما:riz481:

parand

Well-known member
به نظر من علت اصلی طلاق تو کشور ما عدم شناخت زن و شوهر از هم هست.
خیلی کم پیش میاد دخترو پسری که میخوان با هم ازدواج کنن به یک مشاور مراجعه کنن و کمک تخصصی بگیرن.
یا اگر هم پیش یه مشاور یا روان شناس میرن دلیلش این هست که درواقع میخوان مشاور یا روان شناس انتخاب اون هارو تاییید کنه.
و به نوعی یکم از مسئولیتی در برابر انتخابشون دارن کم کنن!
اگر قبل از انتخاب نهایی زیر نظر یک متخصص معیارهاشون رو بررسی کنن. مطمئنا ازدواج موفقی خواهند داشت.

آخرین ویرایش:
بالا