دعا کن تا همکلاس باشیم...

sidP29_400.jpg

تـــو کلاس درس خـــدا\ اونیکه ناشکــری می کنــه رد می شه،\ اونیکه ناله می کنه تجدیــد میشه،\اونیکه صبــر میکنه قبول میشه ،
اونیکه شکـــر می کنه شاگرد ممتاز میشه !!!\دعا می کنم همیشه شاگرد ممتاز خـــدا باشی ،\ دعـــا کن تا همکلاس باشیم ...

bacillus.bs

New member
هم كلاس!!!!!!!اونوقت دانشگاه از دست ما ميتركهههههه
451217_dash3.gif

فكر كن علوم پزشكي ها همه توي يه دانشگاه

bacillus.bs

New member
ميدونم ربطي نداشت ولي خواستم اين جور تصور كنم
اين جوري بهتره تازه سر بحث باز ميشه

fahime_mirzaei

New member
هي پرستار مهربون.قربون خدا بشم دوسش دارم.ولي احساس ميگنم تو گلاس درسش بيشتر از همه درس خوندم.همه نوع سختي گشيدم.همه نوع امتحاني پس دادم.ولي هيچ سالي تشويق نشدم وبه گلاس بالا نرفتم.يه عمر دويدم اما نرسيدم وبا حسرت به گساني نكاه گردم گه ندويدند اما رسيدند.باشه هنوز هم سعي ميگنم شاكرد ممتازش باشم هرچند فگ ميگنم اون منو دوس نداره ونمخواد تو گلاسش باشم.تو هم برام دعا گن مهربون شايد دعاهاي من بي اثر باشن.

ba ba barghi

Well-known member
هي پرستار مهربون.قربون خدا بشم دوسش دارم.ولي احساس ميگنم تو گلاس درسش بيشتر از همه درس خوندم.همه نوع سختي گشيدم.همه نوع امتحاني پس دادم.ولي هيچ سالي تشويق نشدم وبه گلاس بالا نرفتم.يه عمر دويدم اما نرسيدم وبا حسرت به گساني نكاه گردم گه ندويدند اما رسيدند.باشه هنوز هم سعي ميگنم شاكرد ممتازش باشم هرچند فگ ميگنم اون منو دوس نداره ونمخواد تو گلاسش باشم.تو هم برام دعا گن مهربون شايد دعاهاي من بي اثر باشن.

شاگرد ممتاز کلاس ؛
هر که بامش بیش ، برفش بیشتر :thumbsupsmileyanim:

mj1919

New member

هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
643316_1975.gif

askarf

New member
یا رب ز کرم حال دعایی ده

ببین خانم میرزایی خدا همیشه بنده هاشو دوست داره ببین کجا لنگ زدی که مانع رسیدن تو به هدف هات شده یک بررسی عمیق

فک می کنم بخاطر اینکه برای رسیدن فقط به خودت تکیه می کنی و بس؟!! محتاجیم به دعا :riz304:

بالا