در انتظار 12 شهریور...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jupiter_sps

New member
خوب دیگه!---ساعت 14! تصویب شد! ممنون که اطلاع دادین!
کم کم دمای بدن رو به کاهش می گذارد! --- ولی کنترلش می کنم! چه معنی داره دما با این چیزا تغییر کنه؟!
kaffeetrinker_2.gif

.
.
.
یه نتیجست دیگه!! کد رهگیری رو وارد می کنی!--> بعدش میگه تهران! تموم شدو رفت! تازه کارنامه هم نمیاد که ادم استرس داشته باشه!نهههههههههه؟ غلام؟؟؟؟

biochem

New member
کم کم دمای بدن رو به کاهش می گذارد! --- ولی کنترلش می کنم! چه معنی داره دما با این چیزا تغییر کنه؟!
kaffeetrinker_2.gif

.
.
.
یه نتیجست دیگه!! کد رهگیری رو وارد می کنی!--> بعدش میگه تهران! تموم شدو رفت! تازه کارنامه هم نمیاد که ادم استرس داشته باشه!نهههههههههه؟ غلام؟؟؟؟

آره همش همینه. استرس کیلو چنده؟!

armin van buuren

New member
kaffeetrinker_2.gif

.
.
.
بابا من ب بابلم راضیم خداییش اما شما تو فکر تهران ایول خوشم اومد

kaffeetrinker_2.gif

.
.
.

واقعا؟یعنی الان کارنامه و درصد نمیاد؟رتبه چی؟خداروشکر همش فکر میکردم اگه درصدایی که میزنن ازونی که حساب کردم کمتر شه چه حال میشم.

armesh

New member
سلام بچه ها
حال من خیلی بده
اشکام بند نمیاد
رفتم علوم مردود بودم
اگه اینجا هم قبول نشم نمیدونم چطوری باید زندگی کنم به چه امیدی
تو رو خدا برام دعا کنید

سلام بچه ها
حال من خیلی بده
اشکام بند نمیاد
رفتم علوم مردود بودم
اگه اینجا هم قبول نشم نمیدونم چطوری باید زندگی کنم به چه امیدی
تو رو خدا برام دعا کنید
وا یعنی چی؟؟؟؟ اصلا انقد ارزش نداره.اولا ایشالا که بهداشت قبولی.دوما اگه قبول نشدی فدای سرت.حتما صلاحت نبوده.یا اینکه خدا خواسته 1 سال دیگه بخونی و رتبه بشی:riz304:
راستی امروز رتبه هم اعلام میشه؟یا فقط رشته/محل قبولی؟؟

parsa90

New member
بابا من ب بابلم راضیم خداییش اما شما تو فکر تهران ایول خوشم اومد[/QUO

منم به همه جای ایران راضیم! من شهر خودمو زدم بعد از تهران (تازه همه تهرانم نزدم!)
.
.
.
ببینم چنتامون هم کلاسی هستیم!

منم به هرجایی راضی ام بهتر سربازی واسه پسرا و درس خوندن دوباره واسه دخترا و این جور حرفاست که

هم کلاسی که نمیشیم شاید هم دانشکده ای بشیم

jupiter_sps

New member
با تاخیر--- اره مهتاب جان همونطور که ویدا گفت کارنامه ها بعدا میاد

armesh

New member
مهتاب جان پارسال 20 شهریور نتایج اومد 10 روز بعد کارنامه اومد
امروز فقط قبولی و نامم دانشگاه میاد

jupiter_sps

New member
منم به هرجایی راضی ام بهتر سربازی واسه پسرا و درس خوندن دوباره واسه دخترا و این جور حرفاست که

هم کلاسی که نمیشیم شاید هم دانشکده ای بشیم

وای فکر کن!!!! طی یه اقدام زیرکانه بفهمم مثلا اونی که الان از کنارم رد شد پارسا90 در سایت علوم پزشکی بود!!!!!! یا مثلا بقیه بچه ها! میگم چه خوب میشد یه انجمن حضوری تو دانشگاه تشکیل میدادیم با نام --اشنایی از نزدیک با بچه های علوم پزشکی!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا