نشدیمم باز تسلیم نمیشیم سال بعد دوباره میدیم مهم نیس چقدر شکست بخوری مهم اینه تسلیم نشی چ گفتم:1dco2x0p1lilzhfpg1tینی قبول میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نشدیمم باز تسلیم نمیشیم سال بعد دوباره میدیم مهم نیس چقدر شکست بخوری مهم اینه تسلیم نشی چ گفتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
چه فلسفی :riz277:نشدیمم باز تسلیم نمیشیم سال بعد دوباره میدیم مهم نیس چقدر شکست بخوری مهم اینه تسلیم نشی چ گفتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
این ارشد مارو فیلسوفم کرد باباچه فلسفی :riz277:
تو که در باور مهتابی عشق، رنگ دریا داری، فکر امروز باش. به کجا می نگری؟ زندگی ثانیه ایست، وسعت ثانیه را می فهمی؟ می شود مثل نسیم ، بال در بال پرستو، بوسه بر قلب شقایق بزنیم... هیچ کس تنها نیست ما خدا را داریم....
پس بیخیال استرس :bunnyearsmiley:
سلام:bunnyearsmiley:
در سایت علوم پزشکی نوشته شده جواب ارشد وزارت علوم 12 شهریور میاد امادرسایت سازمان سنجش در این رابطه چیزی گفته نشده بچه ها شما اطلاعی دارین در این مورد؟
بابا تقصیر شماهاست دیگه....اینهمه حافظو تبلیغ میکنین......بیچاره اونم آدمه دیگه ..........سرش شلوغ بشه حوصلش کم میشه......
بی تکلیفی خیلی بده...........بچه های گل ممنونم از روحیه دادنتون .....
کی فرو کنه تو گوشش؟فقط و حتمااااااااااااااااااااااااااااا امسال باید قبول شم . که میشم . دیگه نمیتونم دوباره درسای تکراری بخونم . اینو تو گوشت فرو کن:riz277::thanks:
عب نداره منم 2تا داشم سربازن اما بهتره قبول شی اقای خون شناسما دیگه سال بعد نداریم میریم سرباززززززززززززززززززززززززززززززززی :black_eyed:
دیگه وقتی خودشون اعلام کردن 6 عصر نتایج اعلام میشه ، برا چی از کله سحر خودتونو شکنجه میدین...؟؟!!
برین تا 6 عصر خوش بگذرونین ... که با آمادگی کامل(!!!) توان پذیرش هر نتیجه ای رو داشته باشین!!!
مرگ پایان کبوتر نیست.
سلام:bunnyearsmiley:
در سایت علوم پزشکی نوشته شده جواب ارشد وزارت علوم 12 شهریور میاد امادرسایت سازمان سنجش در این رابطه چیزی گفته نشده بچه ها شما اطلاعی دارین در این مورد؟