در انتظار 12 شهریور...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biotechnologist

New member
63izs7n.gif
ریلکس ریلکس ریلکس تر

armesh

New member
مرسی مهتاب جونم
ایشالله شما هم تک رقمی باشی شادیت دو چندان بشه:rolleyessmileyanim:

ariya21

New member
امیر رضا اگه ساعت 2 نیومد فحشت میدمااااااااااااااااا چرا استرس میدی اخههههههههههههه

armesh

New member
آریا چه فرقی میکنه 2 یا 6
زودتر بیاد که بهتره
استرس تحملش آسونتر از انتظاره

بچه ها بیاین همگی ساعت 1:45 یک دعای قشنگ بکنیم: خدایا آنچه که حق منه و براش زحمت کشیدم به من عطا کن. کمک کن که نه کسی جای ما رو بگیره و نه ما جای کس دیگه ای رو بگیریم.هر کسی به حقش برسه. بخصوص کسایی که چند سال زحمت کشیدن،اونایی که بچه داشتن،شاغل بودن،براشون مشکل پیش اومد، بیمار شدن و...... خدایا هزینه این کتابا،کلاسها و ... برای خیلی ها سنگین بوده،کمک کن پیش خانواده هامون شرمنده نشیم.:rolleyessmileyanim::(40):

آخرین ویرایش:

amirreza

New member
بچه ها من میرم نماز ظهرو بخونم حداقل شاید خدا ببینه اون لحظه های اخر اسم منم وارد کنه تو لیست قبولیا:tsimuzpzwoap1t9y3o7

slpe

New member
اذانه بچه ها
ما را به دعا كاش فراموش نسازند
رندان سحر خيز كه صاحب نظرانند
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

armesh

New member
بچه ها بیاین همگی ساعت 1:45 یک دعای قشنگ بکنیم: خدایا آنچه که حق منه و براش زحمت کشیدم به من عطا کن. کمک کن که نه کسی جای ما رو بگیره و نه ما جای کس دیگه اغی رو بگیریم.هر کسی به حقش برسه. بخصوص کسایی که چند سال زحمت کشیدن،اونایی که بچه داشتن،شاغل بودن،براشون مشکل پیش اومد، بیمار شدن و...... خدایا هزینه این کتابا،کلاسها و ... برای خیلی ها سنگین بوده،کمک کن پیش خانواده هامون شرمنده نشیم.:rolleyessmileyanim::(40):
الهی آمین خیلی دعای قشنگی بود

ariya21

New member
اوهووووووووووووووو لینک خبره درست بوددددددددددددددددد i love youuuuuuuuuuu alllllllllll

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا