دریافت کارت آزمون و انتخاب محل ارشد پزشکی92

saharraj

New member
بگردی پیدا میشه:25r30wi:
خدایی چه سیستم عجیبی داره وزارت بهداشت
:25r30wi::25r30wi:

اینم لینکش http://www.sanjeshp.ir/arshad_92/pages/Et920217.pdf

دقیقا:25r30wi: (البته جای تاسف داره)
منکه هر موقع کانکت میشم از دیروز تاحالا اول یه سر به سایت سنجش پزشکی میزنم, ببینم اطلاعیه ی جدیدی "هیئت امنا" گذاشتن یا نه !

bacteriologist

New member
ahvazo ba zahedan moqayese mikoniii????????????????????????????????????????????????????????nago torkhoda khandam migiire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!joqrafi nakhondiiiiiii?????????baba zahedan labe marze.........badesham Ahvaz jozve 5 daneshgahe avale..zahedan tipe 2e

Persian-Masoud

New member
دوستان امسال قانون تغییر کرده؟ مثلا یه دانشگاه رو قبول بشی ولی ثبت نام نکنی سال بعد محرومی؟ منظورم بین المللی ها نبود!

CorScorpi

New member
اگه تو بین الملل شرکت کرده باشیم تو کارت یا تو انتخاب رشته مشخص میشه؟

Dr.passtor

New member
چرا کسی بمن جواب نمیده ؟؟:sadsmiley:

توانبخشی بالاتره یا بهشتی و تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بر اساس علاقه انتخاب کنیم یا ظرفیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

یکی بمن جواب بدهههههههههههههههههههه
چرا کسی نمیشنوه صدامووووو

دوست عزیز شرمنده اگر دیر جواب میدم. چون الان دیدم. همچنین تارای عزیز زحمت کشیدن یه لینکی گذاشتن که به نظر من خوبه. یه نظری هم بنده دارم که البته سر خود نمیگم. یکی از دوستان که تو یکی از این دانشگاه های برتر دکترا میخونه، منو راهنمایی کردن. راستش بستگی داره که چه رشته ای را بخوای ادامه بدی؟ مثلاً اگه نگاه کنی به اون لینک، بهترین دانشگاه برای ادامه تحصیل مامایی شهید بهشتیه. ولی مثلاً برای ژنتیک به ترتیب اینا خوبن: تهران، علوم بهزیستی و شهید بهشتی.
موفق باشین.

CorScorpi

New member
تو سایت سنجش زده تاریخ ویرایش انتخاب ها 19 تا 22 خرداد.یعنی میشه انتخابامونو عوض کنیم ؟من فکر کردم مثل وزارت علومه براساس رتبه بندی دانشگاها انتخاب کردم:14:

شادیا

New member
تو سایت سنجش زده تاریخ ویرایش انتخاب ها 19 تا 22 خرداد.یعنی میشه انتخابامونو عوض کنیم ؟من فکر کردم مثل وزارت علومه براساس رتبه بندی دانشگاها انتخاب کردم:14:

میشه منظورتونو از این جمله بیشتر توضیح بدین؟؟
ممنون

بالا