دروغ هاتونو اینجا بنویسین!!!

firoozeh

New member
منم مثه همه ادما یه وقتایی دروغ میگم ولی میدونین که فقط از روی اجبارا......و.........مثلا همین یه ساعت پیش کلاس بارداری زایمانمو با یه دروغ مصلحتی پیچوندم ولی هیچ وقت به مادرم نمیتونم دروغ بگم این یه واقعیته و حتی اگه دروغی هم بگم کمتر از یه ساعته بعد خودمو لو میدم اخه مامانم با چشام حرف میزنه........خیلی زرنگه.دیوونشم

*فدراسیون فوتبال فقط تو 6ماه نیم میلیارد تومن از فحاشیفوتبالیست ها درآمد داشته!یعنی بع عبارتی قیمت فحش از طلا بالا زده!

*نتیجه انتخابات 40میلیونی همون شب معلوم میشه،ولی نتیجه کنکور چند صد هزار نفری چندین ماه طول میکشه!!!!!

*هر روز تو دانشگاه میبینیم 100 تا دختر مدرسه ای رو به صف کردن،معلمشونم جلو،آوردن بازدید از دانشگاه،مگه باغ وحشه اینا رو هر روز میارین بازدید!!!!!

*میری از خودپرداز پول بگیری،رمزتو میزنی پول بر میداری بار دوم کارتت و میذاری رمزو اشتباه میزنی یکی از پشت میگه آقارمزتو اشتباه زدیا!!!!!!!

*بغلدستیمون توی هواپیما از اول تا آخر به اسلام فحش داد،وسطای پرواز هواپیما یه تکون خورد گفت یا ابالفضل!

*خبرنگار رفته روستا میپرسه با یارانتون چیکار کردین؟مرده میگه:قبض هامونو پرداخت کردیم ، چند تا قسط دادیم شهریه دانشگاه دخترمو دادیم ،یه تراکتور هم خریدیم،تازه یه مقداری هم پس انداز کردیم!

بابا شما چقد بخیلین همش دوتا لایک؟:wacsmiley: من با اینا 24 ساعت خندیدم 24 ساعت دومم داشتم دیگرانو می خندوندم...
سلام خدا بر بندگان افسرده خدا:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

arshade90

New member
این پست اخرتون از همه خنده دارتر بووووووووووود!:25r30wi:

اره واقعا!

چند روز پیش صبح به من زنگ زدن برم خونه مادربزرگ برای تزریقات یه ربع طول کشید با تاکسی تا اونجا منم همینجوری نه برای دلیلی خاص چادر مشکی گذاشته بودم با روسری، کاملا سنتی رفتم خیابون!!! مادر بزرگم خیلی خوشحال شد اینجوری منو دید:5:
من چادری نیستم ولی توی راهیان نور که تمام چادر می ذاشتیم... واااااای مردم به یه آدم چادری چقدر احترام می ذارن از راننده تاکسی گرفته تا همه و همه... کلی کیف کردم:4d564ad6:

بالا