سلام مدیر.خیلی خیلی ممنون واقعاخبرخوبی بود
فقط واسه دوره نهم بنظرتون لازمه اقدامی کنیم یابرگزارمیشه؟
- - - Updated - - -
راستی به همه دوستان دوره هشتم تبریک میگم وبراشون ارزوی موفقیت دارم
خواهش میکنم...
در مورد برگزاری یا عدم برگزاری این آزمون به طور قطع نمیشه نظر داد ولی خب چند سال هست که قبل اطلاعیه ثبت نام صحبت هایی مبنی بر عدم برگزاری ش میشه ولی خب نهایتا هم برگزار میشه؛ مخصوصا با صحبتی که در مورد سربازی آقایون تو اطلاعیه اومده به نوعی میشه گفت احتمال برگزاریش بیشتره برای دوره های بعدی مگر اینکه با اعتراض و فشارهایی در مورد شرایط سربازی و... دانشگاه دیگه بیخیالش بشه.
به نظر بنده شما(داوطلبان دوره نهم و بعد) "بعد" از برگزاری آزمون این دوره، میتونید به صورت درخواست برگزاری آزمون با مسئولین صحبت کنید و حتی درخواست کتبی بدید با امضای بچه ها.
گفتم بعد از برگزاری، چون اینطوری هم مسئولین بهتر میتونن به صحبت هاتون گوش بدن و همچنین ترتیب اثر و هم بچه های دوره هشتم استرسی مبنی بر برخورد مسئولین و بقیه متحمل نمیشن.
اگر چنین تصمیمی گرفتین و هماهنگ هم شدین؛ سعی کنین اگر تونستین در مورد زمان ثبت نام آزمون هم صحبت بکنید میبینید که زمان بین اطلاعیه و خود آزمون کمه اگر بین اطلاعیه و ازمونش مدت زمان منطقی باشه، خیلی خوب میشه و از طرفی تکلیف خیلی از داوطلبا هم برا برنامه ریزی و... مشخص میشه و بهتر میتونن تصمیم گیری کنن.
با آرزوی موفقیت و شادی برای بچه های این دوره و ان شا ا... بچه های دوره های بعدی