این لینک چرا خالیه؟سلام دوستان
این اطلاعات اولیه و اصلی در مورد مراحل مختلف پذیرش و مدارک مورد نیاز رو در اختیار شما قرار میده و به شما کمک میکنه تا برنامهریزی مناسبی برای گرفتن پذیرش داشته باشید. این به خصوص برای دوستانی که تازه وارد فرآیند گرفتن پذیرش شدهاند و میخواهند اطلاعات اولیه رو به دست بیارند بسیار مفید خواهد بود و خوندنش به این افراد توصیه میشه.
از لینک زیر می تونید راهنمای پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور را دانلود کنید.
لینک دانلودمستقیم
منبع سایت academiacafe
با سلام و تشکر از شما بابت ثبت درخواست در سامانه راه فردا ذیلا درخواست شما و پاسخ مشاور به درخواست شما ارسال میگردد :
ذیلا درخواست شما و پاسخ مشاور به درخواست شما ارسال میگردد :
درخواست شما :
با سلام
تا چند روز دیگر به امید خدا از مقطع ارشد امارزیستی (وزارت بهداشت)فارغ التحصیل میشوم، و در حال تقویت زبان انگلیسی
و در رشته ام به نگارش مقاله هایی خواهم پرداخت، تمایل به ادامه تحصیل در دکتری اپیدمیولوژی یا آمارزیستی را دارم.
با توجه به شرایطی که دارم برای خودم فراهم می کنم امید دارم بتوانم فول فاند دریافت کنم . لطفا مرا در این خصوص راهنمایی کنید تا که زودتر و بهتر به هدفم برسم.
متشکرم از وقت تان .
پاسخ مشاور :
داشتن مدرک زبان مهم است پس هر چه سریعتر برای مدرک زبان اقدام کنید در ضمن روند اپلای در اروپا و امریکا کاملا متفاوت است
در اروپا شما می توانید مستقیما با استاد در تماس باشی و از او درخواست فاند کنیدکه معمولا برای چنین در خواستی از طریق اسکایپ
از شما مصاحبه گرفته میشود
در کانادا و امریکا شما در دانشگاه ثبت نام می کنید و از دانشگاه درخواست فاند می کنید
گاهی اوقات از شما پروپوزال هم خواسته می شود و دو تاییدیه از اساتیدی که با ان ها کار کرده اید
برای استرالیا
دانشگاه کویینزلند ددلاین نداره...برای دانشگاه موناش هم به لینک زیر رجوع کن .............
http://www.monash.edu/migr/apply/
دانشگاه موناش رو هم به شما پیشنهاد میکنم
و برای فرانسه استرانسبورگ و گرونوبل
با تشکر
راه فردا
سلام لینکش خرابهسلام دوستان
این اطلاعات اولیه و اصلی در مورد مراحل مختلف پذیرش و مدارک مورد نیاز رو در اختیار شما قرار میده و به شما کمک میکنه تا برنامهریزی مناسبی برای گرفتن پذیرش داشته باشید. این به خصوص برای دوستانی که تازه وارد فرآیند گرفتن پذیرش شدهاند و میخواهند اطلاعات اولیه رو به دست بیارند بسیار مفید خواهد بود و خوندنش به این افراد توصیه میشه.
از لینک زیر می تونید راهنمای پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور را دانلود کنید.
لینک دانلودمستقیم
منبع سایت academiacafe