باشه با اجازه شما و صاحب تاپیک پاسخ میدم ولی کوتاه:28:
آره حق با شماست من نباید به صورت کلی میگفتم ولی منظورم رشته ایمنیش بود شاید بعضی از رشته های دیگه قوی باشه هر چند من چیزی نشنیدم
ولی چندان یکطرفه هم نظر ندادم گفتم به دلیل اینکه یکی از اساتید راهنمام اونجاست دائم میام اونجا !
من بار اولی که اومدم اونجا جلوی دانشکده پزشکیش بودم البته با کلی سختی اونجا را پیدا کردم بعد از دانشجوهاش که اون اطراف بودند میپرسیدم دانشکده پزشکی کجاست نمیدونستن !!!!!!
خوب این خیلی بد هست
اگه شما لطف کنید مدرکی که نشون میده تربیت مدرس جز دومین دانشگاه جامع کشور هست بیارید من ممنون میشم:rose:
ولی خدایی یه بار بیا یونی تهران ببین فضاش جووش محیطش کلآ رابطه دانشجوها و هر چیزی دوس داری ببین چقدر با تربیت مدرس فرق داره
آره قرار نیست من از معایب یونی تهران بگم چون مربوط به این تاپیک نمیشه
وگرنه اگه تاپیکی باشی که مربوط به یونی تهران باشه من مشکلات این یونی هم مطرح میکنم
یه بار یه تاپیکی بود داشتن میگفتن یونی تهران فلان بهمان و من گفتم اینجوریا هم نیست و یه مقدار بدی هاشو گفتم بعد بچه ها گفتن اینجوری نگید انگیزمون کم میشه برای درس خوندن منم دیگه چیزی نگفتم ولی اگه بخوایید برای شما به صورت خصوصی بدی هاش را میگم تا خیال شما هم راحت بشه:28:
شیراز توی علوم پزشکی قویه ...حتی تو برخی زمینه ها و تخصصات پزشکیم سره ولی ادم باید شیرازی باشه هوس کنه بره شیراز بخونه ...
حالا چون شیراز بقول یک منبع شد قویتر از تهران بعد مدرس شد در وصف نمیگنجد ...
البته من این دید متکبرانه رو سابقا فقط از بچه های دانشگاه تهران دیدم ... برای خودمم سواله واقعا چرا و به چه دلیل ؟
مگه قراره کرسی نیوتن و بعد فارغ التحصیلی بهتون بدن ...
باشه حالا چون شما چیزی درمورد مدرس نشنیدی یا مث برخی دوستان نخواستی بشنوی لول دانشگاه مدرس بقول شما اصلا نمیگنجد ... برای اونی که دنبال درس و بحث واقعیه بالاخره راه نمایان میشه ... اگه از بچه های ایمنی کسی و دیدم که حال بحث داشت میفرستیم اینجا تا برخی حقایقم در این بحثها اشکارترشه ...محیط مدرس محیط تحصیلات تکمیلیه ..لیسانس نمیگیره ...هیئت علمیم که داره شما حساب کن فقط فوق میگیرن و دکترا ...برعکس خیلی دانشگاهها که فقط لیسانس میگیرن و فوق لیسانس ...بله محیط دانشگاه تهران خیلی جذابه اگه کسی محیط براش خیلی مهمه و دوست داره تو فاز زمان لیسانسش باشه مدرس انتخاب خوبی نیست چون ممکنه افسرده شه ...:a2d3:...
من مثال رنک زدم چون شما بحث رنکینگ وسط کشیدین ...اون مطلبم تو سایت مدرس خوندم چشم خورد میزارم ... ولی در کل موقعیت یک دانشگاه توی رنگینگ دلیل بر قدرت اون دانشگاه در همه رشته ها نیست ..بالا براتون مثال زدم ..بعضی دانشگاهها اصلا تو رنک بحساب نمیان ولی شاید قویترین تو اون زمینن...ماهم اساتیدی داشتیم که معروفن یک مقطع در مدرس یک مقطع در تهران بودن ...وقتی سوال کردیم گفتن تفاوت خاصی نیست ..البته دید اون استاد با من و شما فرق داره...حالا اسم نمیاریم چون ممکنه راضی نباشن مطلبشون علنی شه ...ضمنا ساختمون پزشکی مدرس از همه ساختموناش الان تابلوتره ... دیگه دانشگاه نوپاست ...ولی ماشا... انگار صدسال رو اعصاب دوستان ماست ...

بحث این تایپیک سر این بود که اولویت مدرس دوستان چطور بود و چرا ؟ از بحث منحرف نشیم بهتره ...
چون میدونم سوال خیلی از دوستان عزیز ماست .