داستان دوست خدا...

(زيباترين آیات قرآن و احاديث قدسي در دوستی با خدا)

:heart:من دوست دارم کسی رو که منو دوست داره :heart:

تذکر:در زبان عرب کسی رو که برخوردش معمولیه رو میگن دوست(صدیق)،اگر نزدیکتر باشه(خلیل)نام داره،اگر خیلی صمیمی تر باشه(حبیب)می نامند.

در حدیث قدسی زیبائی اومده:
اوحی الله الی داود:
یا داود!بلّغ اهل الارض:أنّي حبیب من أحبّني،و جلیس من جالسني،و مؤنس لمن أنس بذکري،و صاحب لمن صاحبني،و مختار لمن اختارني،و مطیع لمن أطاعني.
ما أحبني أحد من خلقي،عرفت ذلک من قلبه،إلاّ أحببته حباً لا یتقدمه أحد من خلقي و....

خداوند متعال به داود وحی کرد:
ای داود!به اهل زمین(پیغام مرا)برسان:من دوست(صمیمی)کسی هستم که دوست(صمیمی)من باشد،و همنشین کسی هستم که همنشین من باشد و مونسم با کسی که مونس ذکر من است و همراهم با بنده ای که همراه من است و او را اختیار میکنم،که مرا اختیار کرده،و مطیع بنده ای هستم که مطیع من است.
هر زمان که بنده من،مرا دوست بدارد من از قلبش محبت او را(نسبت به خود)می فهمم،(و محبت او اثری ندارد)مگر اینکه دوست می دارم او را بگونه ای که تا به حال هیچ بنده ای را اینطور دوست نداشتم و...

دنبال چه کسی می گردی؟

أوحی الله إلی داود:
من طلبني بالحق وجدني*و من طلب غیري لم یجدني*فارفضوا یا أهل الأرض: ما أنتم علیه من غرورها*و هلموا إلی کرامتي، و مصاحبتي و مجالستي و مؤانستي*و آنسوا لي أوانسکم، و أسارع ألی محبتکم و...

وحی کرد خداوند جل و اعلا به داود علیه السلام:
هر کس که حقیقتا طالب (شناخت) من باشد مرا خواهد یافت،و هر کس که به دنبال غیر من باشد (مرا گم خوهد کرد) و نخواهد یافت، به خود لازم کنیدکه از غفلت از یاد من به واسطه سر گرم شدن به دنیا،دور باشید و به طرف گرامی داشت من خود را بکشانید و (در هر لحظه و در هر کاری) همراه (و به یاد) من باشید و همنشینی و انس گرفتن با من را سر لو حه کار خود قرار دهید.با من انس بگیرید(و عاشق من باشید)مانوس شما می شوم و به محبت کردن به شما عجله می کنم.

بخاطر من

قال الله تعالی:حقّت محبتي للّذین یتصادقون من أجلي * و حقّت محبتي للّذین یتناصرون من أجلي *.

خداوند تعالی فرمود:
محبت من مخصوص کسی است که راست بگوید بخاطر من(رابطه صادقانه بین او ودیگران باشد) و محبت من مخصوص کسی است که یاری کند دیگران را بخاطر من.

خدا: دوست دارم بنده ام رو ببینم

قال الله تعالی: إذا أحبّ العبد لقائي أحببت لقاءه *و إذا ذکرنی في نفسه ذکرته في نفسي * و إذا ذکرني في ملاء ذکرته في ملاء خیر منهم *و إذا تقرب اليّ شبرا تقربت الیه ذراعا * و إذا تقرّب إليّ ذراعا تقرّبت إلیه باعا.

خداوند متعال فرمود: زمانی که بنده ام رسیدن به من را دوست داشته باشد،من هم لقاء و رسیدن به او را دوست دارم * و زمانی که مرا در دلش و قلبش یاد کند من هم او را یاد میکنم * و زمانی که مرا در جمع یاد کند من هم در جمعی بهتر از جمع او یادش می کنم...

خداوند متعال می فرماید:
ای بنده من! زمانی که تو از من حیاء می کنی(بابت گناهانت و قصد اصلاح داری) عیبهای تو را از یاد مردم می برم، و می شویم زمین را از گناهانت، و از پرونده ات اشتباهاتت را پاک می کنم، و روز قیامت از تو حساب رسی نمی نمایم.

خداوند متعال می فرماید:
ای بنده من! زمانی که تو از من حیاء می کنی(بابت گناهانت و قصد اصلاح داری) عیبهای تو را از یاد مردم می برم، و می شویم زمین را از گناهانت، و از پرونده ات اشتباهاتت را پاک می کنم، و روز قیامت از تو حساب رسی نمی نمایم.

اي فرزند آدم !
- خويشتن را براي عبادت من فارغ البال كن و خالصانه به پرستشم بپرداز تا قلبت را از بي نيازي سرشار كنم .
- و دستانت را از رزق و روزي پر كنم .
- و بدنت را در راحتي و آسايش قرار دهم .
- از ياد من غافل مشو كه اگر از ذكر من غفلت ورزي قلبت را از فقر و نياز پر كنم .
- و بدنت را به سختي و خستگي دچار سازم.
- و سينه ات را از اندوه و تشويش لبريز كنم .
- و جسمت را بيمار گردانم .
- و دنيا و زندگاني اين جهانت را در تنگنا قرار دهم .

raha 24

New member
عاشقشم.:riz304::riz304::riz304::riz304::و هزاران رز دیگه...........
بزرگتزین افتخارم اینه که منو بندش بدونه....

راضیه

New member
قران من شرمنده ی توام اگر از آواز تو مرگی ساخته ام که هروقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند"چه کسی مرده است؟"
چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل کرده است.:riz513:

بالا