خیلی فوری! (این متن در ایمیل من آمده بود، دوستانی که می توانند کمک کنند).......

pariya

New member
عزیزان من مشکوک نبودم چون گفته مرد باشه دلم سوخت که گروه خونم میخوره ولی نمیتوونم خون بدم....
به هر حال من ارزومه این کوچولو هرچه سریعنر شفا پیدا کنه..
این متن رو هم واسه دوستام فرستادم تا اطلاع رسانی کنن..خودمم فردا میرم انتقال خون امیدوارم کاری از دستم بر بیاد....

به هر حال هموطنمونه موقع زلزله همسایه های ما یادم نمیره که اینجا چه خبر بود......کاش الانم کاری از دست من بر بیاد.

mj4all

New member
من گروه خونیم این نیسسسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

princess

New member
سلام

متاسفانه منم شرایطشو ندارم گروه خونیم A مثبت . اخه از کوچیکی بچه مثبت بودم:sarma:

خزر

New member
من تمامی شرایط کمک رو دارم...
اما یه موضوع خیلی بد که وجود داره... کمترین گروه خونی موجود در جهان ab- هست... فکر نمی کنم بشه به این سادگی ها 7 نفر پبدا کرد...
یه موضوع دیگه هم که به نظرم خیلی مشکوکه...
پلاکت چه ربطی به گروه خونی داره؟؟؟

ربط داره جانم . وقتی خون اهدا میشه چه پلاکت چه غیر پلاکت باید گروه خونی همخوانی داشته باشه :sarma:

kian

New member
من هم واقعا برای باره و بارها متاسفم میشم برای این مسولیین وزارت بهداشت ایران که جون یک عده بچه معصوم رو به خاطر بی توجهی به امور پیشگیری و مشاوره ژنتیک رو که شاید در حد هزینه راه اندازی یک تخت پرتابل icuدر بیمارستان میلاد هم هزینه نداشته در یک مملکت75میلیون راه اندازی نکرده اند...
ودر یکی از فقیر ترین استانهای ما سیستان و.. بچه ای دنبال خدا در یک پهنه بیابان.. خیره به دستان بندگانش مانده است....

بالا