خوش شانسـی؟ بد شانسـی ؟ کسی چــه میداند؟

mojtabak62

New member

خوش شانسـی؟ بد شانسـی ؟ کسی چــه میداند؟

پیرمردی اسبی داشت و با آن اسب زمینش را شخم میزد . روزی آن اسب از دست پیرمرد فرار کرد و در صحرا گم شد . همسایگان برای ابراز همدردی با پیرمرد ، به نزد او آمدند و گفتند : عجب بد شانسی ای آوردی . پیرمرد جواب داد : " بد شانسی ؟ خوش شانسی ؟ کسی چه میداند ؟" چندی بعد اسب پیرمرد به همراه چند اسب وحشی دیگر به خانه ی پیرمرد بازگشت . اینبار همسایگان با خوشحالی به او گفتند : " عجب خوش شانسی آوردی !" اما پیرمرد جواب داد : " خوش شانسی ؟ بد شانسی ؟ کسی چه میداند ؟ " بعد از مدتی پسر جوان پیرمرد در حالی که سعی میکرد یکی از آن اسبهای وحشی را رام کند از روی اسب به زمین خورد و پایش شکست . باز همسایگان گفتند : " عجب بد شانسی آوردی ؟ " و اینبار هم پیرمرد جواب داد : " بد شانسی ؟ خوش شانسی ؟ کسی چه میداند ؟ " در همان هنگام ، ماموران حکومتی به روستا آمدند . آنها برای ارتش به سربازهای جوان احتیاج داشتند . از این رو هرچه جوان در روستا بود را برای سربازی با خود بردند ، اما وقتی دیدند که پسر پیرمرد پایش شکسته است و نمیتواند راه برود ، از بردن او منصرف شدند . "خوش شانسی ؟ بد شانسی ؟ کسی چـــه میداند ؟" هر حادثه ای که در زندگی ما روی میدهد ، دو روی دارد . یک روی خوب و یک روی بد . هیچ اتفاقی خوب مطلق و یا بد مطلق نیست . بهتر است همیشه این دو را در کنار هم ببینیم .زندگی سرشار از حوادث است

marya

New member
همیشه باید هر اتفاقی که میافته وهر چیزی که به دست میاریم و یا ازدست میدیم همه را خاست خدابدانیم وهمواره توکل به خدا داشته باشیم حتما مصلحتی وجود دارد
ما ادمها اینقدر در برابر حوادث ضعیف هستیم که نمیتونیم به تدبیر وقدرت خودمون تکیه کنیم ان شاا.. خدا بهتر ین سرنوشت ها رو برای همه رقم بزنه

bacillus.bs

New member
خوش شانسی؟بد شانسی؟کسی چه می داند که در ازمون بهداشت قبول می شویم یا نه؟
اگر قبول نشیم از خوشانسی هست یا بد شانسی؟
1 سال عقب افتادن از خوش شانسی هست یا بد شانسی؟
این که نمی دانیم برای ازمون سال بعد چه خوابی برایمان دیده اند از خوش شانسی هست یا بد شانسی؟

آخرین ویرایش:

mojtabak62

New member
سلام بستگی داره چه جوری به قضیه نگاه کنی ؟ میتونی اینقدر خوب درس نخونی که قبولیت رو دست تقدیر بسپاری یا اینقدر قوی بخونی که شانس رو توی زندگیت کم کنی و قبولیت رو در دستان خودت بگیری . انتخاب با خودته . درسته که شانس هم مطرح است مانند قرعه کشی و ... ولی جایی که جا برای تلاش وجود داره ما نباید اجازه بدیم شانس وارد شود : نظر شما چیست ؟

mojtabak62

New member
سلام بستگی داره چه جوری به قضیه نگاه کنی ؟ میتونی اینقدر خوب درس نخونی که قبولیت رو دست تقدیر بسپاری یا اینقدر قوی بخونی که شانس رو توی زندگیت کم کنی و قبولیت رو در دستان خودت بگیری . انتخاب با خودته . درسته که شانس هم مطرح است مانند قرعه کشی و ... ولی جایی که جا برای تلاش وجود داره ما نباید اجازه بدیم شانس وارد شود : نظر شما چیست ؟
خوش شانسی؟بد شانسی؟کسی چه می داند که در ازمون بهداشت قبول می شویم یا نه؟
اگر قبول نشیم از خوشانسی هست یا بد شانسی؟
1 سال عقب افتادن از خوش شانسی هست یا بد شانسی؟
این که نمی دونیم برای ازمون سال بعد چه خوابی برایمان دیده اند از خوش شانسی هست یا بد شانسی؟

bacillus.bs

New member
وقتی که از 10 فصل یه درس 7تاشو بخونی/و 3 فصلو نخونی/و طراحا گیر بدند به اون 3 تا فصل این از خوش شانسیه یا بد شانسی؟
به نظر من این اشتباهه که از درسایی که ضریب 1 داره فقط 10 تا سوال میدند؟
اونوقت این به شانس بستگی داره که از جاهایی سوال بدند که من خیلی خوندم یا از جاهایی که کمتر خوندم

mojtabak62

New member
اگر شما قبلن هر ده فصل را خونده باشید دیگه از هر جایی که بدهند شما بدشانس نیستید ولی زمانی که شما چند فصل رو نخونده باشید سرنوشتتان رو طراحان و شانس معین می کنند .

bacillus.bs

New member
خوب این دیگه بر میگرده به تنبلی بنده که دیر شروع کردم و از قافله عقب افتادم

sahar-a

New member
من آدم خوش شانسی هستم .( البته به نظر خودم) وقتی واسه امتحان کمتر از نصف کتاب رو می*خونم، بیشتر از نصف نمره رو می*گیرم:thumbsupsmileyanim:

mojtabak62

New member
این دو جمله فکر کنم منظورم رو کاملن برساند تقدیم به دوستانی که نظر دادند:
کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد، ارزشی برای شانس قائل نیست.(مثل ژاپنی)
برای کشتیهای بی حرکت ، موجها تصمیم می گیرند . .

mojtabak62

New member
زندگی مثل یک پیانوست ، همان چیزی را می شنوی که می نوازی!!!
ارزش انسان به افكار و باورهای اوست
اگر همان كاری را انجام دهید كه همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید كه همیشه می گرفتید...
انسان همان می شود كه اغلب به آن فكر می كند...
عمر شما از زمانی شروع می شود كه اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید...

matin

New member
ولی این هست دیگه خیلی به احتمال های زیاد کاراشون حتی اگه از قبل زیاد واسش آمده نباشن خوب پیش بره وبلعکس حالا اسمش شانس یا احتمال یه حقیقتی که وجود داره

nimajoon

New member
منم ميشه گفت بـــــــــــــــــد جور خوش شانسم:smilies-azardl (181

varia

Well-known member
تا حالا كه واسم موردي پيش نيومده كه بگم شانس توش دخيل بوده و ببينم خوش شانسم يا ...

بالا