خـودآموز جامـع خواستـگاری به هم زدن !!! (طنـز)

بحث مهریه را باید جلسه اول زد
چون اگر قرار باشد همه چیز به توافق برسد بعد جلسه آخر به مهریه برسد یعنی کلی وقت را ما هدر دادیم باید صرفه جویی در وقت کرد!
سند حرفم همسایه ما بود که همه صحبت ها انجام شد تا گفتند مهریه 2000 سکه بهار آزادی و ازدواج به هم خورد
و می گویند حتی تا 10 جلسه برای شناخت جلسه بگذارید

BBT

New member
این خوبه بدتر اینکه که دختر باشی و پسری رو دوست داشته باشی و هیچ راهی نداشته باشی ........اونم کلا تورو نبینه ..........ذوق سهل میخوره به کل وجودت.

:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

negin ka

New member
مهسا جان بلانسبت این جمع بنظر من دیگه دخترا نباید بی فکری کنن عاشق بشن آخه سیستم پسرا کلا فرق کرده میخوای عاشق چیشون بشی؟؟!!!من طبق تجربه هام میگم ولی پسرا مث سراب میمونن از دور جلوه دارن نزدیکشون که میشی میبینی هیچی نیستن!!!البته بچه ها من اولش گفتم بلانسبت انجمن:rose:

Nike313

New member
مهسا جان بلانسبت این جمع بنظر من دیگه دخترا نباید بی فکری کنن عاشق بشن آخه سیستم پسرا کلا فرق کرده میخوای عاشق چیشون بشی؟؟!!!من طبق تجربه هام میگم ولی پسرا مث سراب میمونن از دور جلوه دارن نزدیکشون که میشی میبینی هیچی نیستن!!!البته بچه ها من اولش گفتم بلانسبت انجمن:rose:

:5::shocked::shocked:

mohana

Well-known member
جوراب های تان را روی پاچه شلوارتان بکشید.
کدوم پسری حاضره با همچین وضعی بره خواستگاری؟ اصن با همچین وضعی بره سر کوچه؟:smiliess (11):
در اوج ناراحتی تصورتون کردم کلی خندیدم:25r30wi:
ممنونم:riz304:

آخرین ویرایش:

..RANA..

New member
اقا جون ما زن ميخوايم شما چرا اين كاراي زشتو ميكنيد اخه بابا

تو که تا دیروز میگفتی والا نمی خوام و ... و حالا چی شده افتادی پای دخترا ؟ حالا اگه پسر خوبی باشی شاااااید یکی اومد ok داد بهت........ بله:a2d3:

شفيع

Well-known member

تو که تا دیروز میگفتی والا نمی خوام و ... و حالا چی شده افتادی پای دخترا ؟ حالا اگه پسر خوبی باشی شاااااید یکی اومد ok داد بهت........ بله:a2d3:

جدي؟/من كه عاليم خيلي خيلي خوبم ها.حالا اگه تونستي تا نيم ساعت ديگه بله رو بگيري ممنون ميشم

shiva3322

New member
آقا حالا کسی تونست بهم بزنه؟؟؟با این روشا..:smiliess (11)::smiliess (3):

mahsa.

New member

هییچی به بدی چیزی که ما فکر میکنیم نیست (منظورم اینه اونقدرها هم که ما بد تصور میکنیم بد نیست.)

دارم یاد میگیرم نیمه ی پر لیوان وببینم .

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
به بازی کلاغ پر میتونید یه گزینه ی دیگه هم اضافه کنید : خواستگار پپپپپپپپپرررررررررررر .خخخخخخخخخ

negin ka

New member
هییچی به بدی چیزی که ما فکر میکنیم نیست (منظورم اینه اونقدرها هم که ما بد تصور میکنیم بد نیست.)

دارم یاد میگیرم نیمه ی پر لیوان وببینم .

نمیدونم شاید من بد بین باشم ولی تا حالا خوب ندیدم امیدوارم شما ببینید والا ماهم از شوهر بدمون نمیاد:(40):

ATJAVAD

New member
دوست عزيز انسان كامل چه دختر چه پسر فرقي نداره پيدا كردنش خيلي سخته كلا وقتي آدما عاشق ميشن چه دختر چه پسر تصوري كه دوست دارن راجع به اون فرد پيدا ميكنن براي همين وقتي ازدواج ميكنن و به عشقشون ميرسن فكر ميكنن سراب بوده در صورتي كه خود اون فرد نخواسته ايراداي طرف مقابل رو ببينه آدم بايد خودش رو خوب بشناسه تا بتونه همسر آيندش رو درست انتخاب كنه . به نظر من مهم اينه كسي رو كه براي زندگي انتخاب ميكني از خودت با ايمان تر باشه تا تو رومحكم تر كنه چون تو زندگي فراز ونشيب زياده مخصوصا ما آقايون چون اينطوري كه من ديدم تو اقوام همه مردا بعد يه مدت شبيه همسراشون ميشن :riz304:

بالا