خطرات مصرف تن ماهی به بدن

DNA

New member

ImageLoader.ashx


افرادی که دچار تنگی نفس و بیماری‌های قلبی و عروقی هستند باید مصرف تن ماهی را محدود کنند
مصرف تن ماهی برای افرادی که فشار خون بالا دارند و افرادی که دچار تنگی نفس و بیماری‌های قلبی و عروقی هستند باید مصرف تن ماهی را محدود کنند زیرا نمک موجود در آن برای افزایش ماندگاری آن خطرات زیادی را برای بدن به وجود می‌آورد.
بررسی‌های اخیر متخصصان نشان می‌دهد که اگر ماهی تازه به سرعت و به صورت بهداشتی منجمد شود و برای ماهی کنسروی هم شرایط لازم و زمان پخت در نظر گرفته شود. بین ارزش غذایی این ماهی و ماهی منجمد شده تفاوت چندان زیادی وجود ندارد.
مصرف تن ماهی برای افرادی که فشار خون بالا دارند و افرادی که دچار تنگی نفس و بیماری‌های قلبی و عروقی هستند باید مصرف تن ماهی را محدود کنند زیرا نمک موجود در آن برای افزایش ماندگاری آن خطرات زیادی را برای بدن به وجود می‌آورد.


 
بالا