خطاب به آیندگان ایران

biosta

Well-known member
اخيراً کتابي با عنوان " اقتدار گرائي ايراني در عهد قاجار" با قلم استاد علوم سياسي دکتر محمود سريع القلم به بازار نشر عرضه شده است.
آنچه که مرا بيش از موضوع و متن کتاب تحت تاثير قرار داد، صفحه "تقديم" است که نويسنده در ابتداي کتاب خود آورده و از ديدگاه من، در نوع خود کم نظير است :

تقديم به ايرانيان زير ده سال، که در آينده براي کسب ثروت، به نهاد دولت نزديک نخواهند شد!
براي افزايش قدرت کشور، ثروت توليد خواهند کرد؛ ظرفيت نقدپذيري و اصلاح تدريجي را در خود پديد خواهند آورد.
از فرهنگ واکنش هاي سريع به خويشتن داري، ارتقاء فرهنگي پيدا خواهند کرد.
از فرهنگ شفاهي و غير دقيق به فرهنگ مسئولانه مکتوب، انتقال تمدني پيدا خواهند نمود.
از رفتارها و کارهاي کوتاه مدت به گستره دراز مدت، رشد فکري پيدا خواهند کرد.
تضعيف، تخريب و انتقام را از فرهنگ سياسي خود حذف خواهند نمود.
به رشد فکري و استقلال فکري از طريق مطالعه حداقل دو ساعت در روز روي خواهند آورد.
براي ايرانيان ديگر از رانندگي گرفته تا کسب قدرت، حقوق قائل خواهند شد.
از رشد و موفقيت ديگران به طور واقعي خوشحال شده و درس خواهند آموخت.
غرور بي جا، حسادت و ناجوانمردي را به سکوت، احترام و گذشت تبديل خواهند کرد.
دروغ گوئي و وارونه جلوه دادن واقعيت ها را از نظام معاشرتي خود با ديگران حذف خواهند نمود.
براي کسب قدرت،به اصل رقابت و فرصت براي ديگران اعتقاد خواهند داشت.
و پس از رسيدن به قدرت، فقط دوره محدودي، صرفاً براي تحقق کارهاي بزرگ، در قدرت خواهند ماند.​

اين کتاب در ۲۳۵ صفحه اي در نشرفرزان روز و در شمارگان ۳۳۰۰ نسخه و به قيمت ۷۵۰۰ تومان منتشر شده است.
انتشار اين مطالب شايد بتواند به اندازه ذره اي ناچيز در ترويج گزينه هاي مثبت رفتار عمومي و فرهنگ سازي موثر باشد.
براي آناني که دغدغه ايران فردا را دارند بفرستيد در دنيا هيچ چيزي به اندازه آموختن براي ساختن يك زندگي انساني اهميت ندارد و اين آموزش از هر قوم و مليتي ميتواند باشد.

" تشکر از دوستان خوبم که برای من فرستادند:thanks: و من نیز این نوشته را با شما به اشتراک گذاشتم .:rose:

بالا