خدمات تسليحاتی و اطلاعاتی غرب به عراق در جنگ عليه ايران

غیرت!!!

si48Lz_497.jpg

این مملکت هفت هزار ساله با غیرت رو پا مونده حتی زمانی که اسلام توش نبوده. دکتر عباسی

آخرین ویرایش:

epi_info

New member
sizARD_480.jpg

کمی به خودت بیا….
بابا برید جمع کنید خودتونو. این عکس مثلا یعنی چی؟ چرا دزدی های میلیاردی رو نمی گید و گیر دادید به پوشش. اخه تا کی میخای این مسایل برا ماها حل شه؟ بابا زن و مرد هیچ فرقی ندارن بخدا. این چرندیات رو افرادی می گن که عقده های جنسی دارن. یه دختر به مانتو سفید بیاد خیابون به اعتقادات کی توهین میشه؟

بابا برید جمع کنید خودتونو. این عکس مثلا یعنی چی؟ چرا دزدی های میلیاردی رو نمی گید و گیر دادید به پوشش. اخه تا کی میخای این مسایل برا ماها حل شه؟ بابا زن و مرد هیچ فرقی ندارن بخدا. این چرندیات رو افرادی می گن که عقده های جنسی دارن. یه دختر به مانتو سفید بیاد خیابون به اعتقادات کی توهین میشه؟

شما به همه چیز انقد ساده نگاه می کنید؟
electric_shock.png

دنیای اطراف ما و آدم هاش پیچیده تر از این چرندیات اند...

جنگ نرم یعنی به من بگن مانتو سفید بپوش و حق انتخاب رو از من بگیرن... حالا جرات داری مانتو سفید نپوش!!!

Mohammad gh

New member
می خوایم در مورد شهدا صحبت کنیم که الگو بگیریم اونا اگه اختلاس کن و مجرم و زور گیر بودن که هیچ وقت شهید نمی شدن

عکس شهدا رو می بینیم عکس شهدا عمل می کنیم ):

من هرگز منظورم شهدا نبود!!!!!
منظور من بانیان تهجر در کشور هستن.و همچنین ربط دادن به قولشون بی حجابی به جنگ نرم و غرب و توطئه و دشمن و ....

Mohammad gh

New member
جنگ نرم یعنی به من بگن مانتو سفید بپوش و حق انتخاب رو از من بگیرن... حالا جرات داری مانتو سفید نپوش!!!

میشه بگید کی و چه جوری حق انتخاب رو گرفته از اونایی که مانتو سفید میپوشن؟؟؟و میگه بهشون که جرات داری نپوش؟؟
فعلا که اگه جرات داری اگه جرات داری حرفیه که طرفداران نظریه ی جنگ نرم دارن به مردم میزنن
همین که میگن چکمه تبرجه و باید جلوش گرفته بشه و یه مدت پیش افتاده بودن سر این مسئله به جون مردم باگشت ارشادشون کافیه که ادم تا اخرشو بدونه چی به چیه:)))))

amazing.png
من تو قسمت گالری عکس علوم پزشکی دات کام تصویر متنی رو گذاشتم که می گه من چادری هستم مرا مسخره کنید...

اگه کسی تو هوای چهل درجه حتی به خواست خودش چادر مشکیش سرش باشه و مثه بقیه مانتو سفید نپوشه می شه مسخره مردم یعنی جنگ نرم

همینطور تصویر دیگری که به یه دانشجو چادری تیکه می اندازند در دانشگاه که جدیدا جادوگرا خودشونو جلد می گیرن دختر خانم دانشجوی ما پاسخ می دن هیشکی رو پیکان 40 روکش نمی اندازه!!!

متوجه عرایض بنده شدید که ایشالا :)

پیامبر رحمت و مهربانی(صلی الله علیه و آله وسلم):

«برادرم جبرئیل (علیه السلام) همواره مرا به احترام و نیکی کردن نسبت به زنان سفارش می نمود،

تا آنجا که گمان کردم برای شوهر جایز نیست به زنش حتی«اُفّ »بگوید.

بالا