BBT
New member
با اجازه.....
از این به بعد هر کس خواست واسه همیشه یا موقتی از انجمن بره بیاد اینجا خداحافظی کنه:riz304:
قربون دستت میخوای اینجا بنی عزا خونه یا غم کده
خداحافظی باهات سخت نیست اونجور نگاه نکن برو دیگه بای
با اجازه.....
از این به بعد هر کس خواست واسه همیشه یا موقتی از انجمن بره بیاد اینجا خداحافظی کنه:riz304:
به به جناب ناصر کلید......فکر میکردی میذارم به این آسونیا قصر دربری؟تا تمام اون کلیدایی رو که قورت دادی صحیح وسالم بالا نیاری از رفتن خبری نیس........بگیریدش کلید تموم قفل ها رو قورت داده!امتیاز منفی به اندازه کافی دارم... قربون دستت شما برو نمیخواد امتیاز بدی به سلامت
قربون دستت میخوای اینجا بنی عزا خونه یا غم کده
خداحافظی باهات سخت نیست اونجور نگاه نکن برو دیگه بای
به به جناب ناصر کلید......فکر میکردی میذارم به این آسونیا قصر دربری؟تا تمام اون کلیدایی رو که قورت دادی صحیح وسالم بالا نیاری از رفتن خبری نیس........بگیریدش کلید تموم قفل ها رو قورت داده!
(ایول اینو که گفتم ترسید زودتر در رفت!)
بی بی تی خدافظ
به به جناب ناصر کلید......فکر میکردی میذارم به این آسونیا قصر دربری؟تا تمام اون کلیدایی رو که قورت دادی صحیح وسالم بالا نیاری از رفتن خبری نیس........بگیریدش کلید تموم قفل ها رو قورت داده!
(ایول اینو که گفتم ترسید زودتر در رفت!)
به همین راحتی ؟؟؟
ببین تو داری میری من چقدر گریه میکنم![]()
خداحافظ مرضی
اگه فکر کردی باهات نمیخوام خداحافظ کنم سخت در اشتباهیخداحافظی با تو که خیلی راحته.....خداحافظ برای همیشه
فکر کردی من میرم؟ تا تو انجمنو ترک نکنی من نمیرم:riz303:
برم که انجمن بترکونید؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خب از دست تو قورت دادم![]()
وای نه من بالا نمیارم خودم رفتم خداحافظ
بی بی جون گریه نکن نمیرم
وای چرا مرضی اون گریه ذوق بود داشتی میرفتی
الان که نمیری دارم گریه میکنم![]()
اشتباه نکن
پاشو وسایلیت جمع کن با اون ازانس که واسه مینا صدا کردم تو هم برو تا یه جا میرسونه تو رو
نه بمون میخوایم دل و جیگرتو بریزیم بیرون.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بمون کار داریم .آزمایشات علمی مون مونده.
حالا ازت خواهش می کنیم که نرووووووووو.
نرووووووووووووووو.
کل ماشین رو که خودت گرفتی چجوری یکی دیگه سوار شه![]()
خب دیگه تا این شادی دل و رودم رو درنیاورده از حلثم بیرون من رفتم خداحافظ همگی :smiliess (10):