ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
اوا خانوم اون ختم تموم شد؟؟؟
ختم صفحه به صفحه چیه؟؟
میشه توضیح بدین لطفا؟؟؟

ممنون

سلام. اوایل که این تاپیکو ایجاد کردیم قرار بود هرکی هرتعداد صفحه یا آیه از قرآنو که مایله بخونه و نفر بعدی در ادامه، مقداری رو که میخواد اعلام کنه تا قبل از ماه مبارک رمضان تموم بشه.
بعدش بنا به پیشنهاد خوبی که دوستان دادن قرار شد ختم ویژه بذاریم.به لطف خدا دوتا ختم ویژمون تموم شد.
اون ختم اولمون که ناقص مونده بودو داریم ادامه میدیم. هرکی هرچندتا آیه، صفحه، حزب یا سوره رو که میخواد اعلام میکنه.مقدارش دلبخواهی هست ،ولی از اینجا به بعد چون حجم سوره ها کوچیکتر میشن سعی میکنیم هرکس یه سوره رو ورداره.(اگه خودش بخواد)

AWWA

New member
سلام دوستان ...ممنون:rose: هرکس خودش مقداری رو که میخواد میتونه ورداره. ولی چون چیزی ننوشتین با اجازتون من براتون مشخص کردم. اگه زیاد بود اطلاع بدین لطفا
از حمد رد شدین؟ :دی اگر مونده منم هستم :rose:
بله آقا محسن خیلی وقته رد کردیم:d شما لطفا آیات 50 تا آخر سوره اسراء(بنی اسرائیل) رو بخونین.

منم میخوام شرکت کنم
تک ستاره جان شما آیات 1 تا 55 سوره کهف رو تلاوت کن.

منم هستم.
شدیدا

شدیدا؟:)) شما آیات 55 تا آخر سوره کهف رو بخونین

patris

New member
آوا جون با اجازتون من سوره نور رو قرائت میکنم
ببخشی ترتیبو بهم ریختم :dadad4:
سوره نور تو ذهنم اومد وقتی داشتم فک میکردم چی بخونم:(40):

AWWA

New member
آوا جون با اجازتون من سوره نور رو قرائت میکنم
ببخشی ترتیبو بهم ریختم :dadad4:
سوره نور تو ذهنم اومد وقتی داشتم فک میکردم چی بخونم:(40):

استثنائا چون شمایی قبوله:28:
منم سوره نورو خیلی دوس دارم. میشه بگی چرا اون سوره به ذهنت رسید؟

patris

New member

استثنائا چون شمایی قبوله:28:
منم سوره نورو خیلی دوس دارم. میشه بگی چرا اون سوره به ذهنت رسید؟
مرسی عزیزم:rose:
راستش نمیدونم واسه همینم میخوام معنیشو حتما بخونم شاید فهمیدم چرا:33:
میشه شما بگی دلیل علاقه شما چیه؟

AWWA

New member
مرسی عزیزم:rose:
راستش نمیدونم واسه همینم میخوام معنیشو حتما بخونم شاید فهمیدم چرا:33:
میشه شما بگی دلیل علاقه شما چیه؟

هرکس با یه سوره خاصی ارتباط قلبی پیدا میکنه برای منم سوره های انعام و نور خیلی شیرینن و بعد از قرائتشون احساس شادی و سبکی دارم. البته همه سوره ها نورانی و زیبان ولی بعضیاشون عجیب تو دل آدم میشینن!!
تو پست بعدی اثرات قرائت این سوره رو میذارم.

AWWA

New member
فضائل قرائت سوره مبارکه نور​

در فضیلت سوره نور از پیامبر گرامی اسلام روایت شده: هر كه سوره نور را قرائت نماید خداوند به تعداد تمام مردان و زنان مؤمن در گذشته و در آینده به او ده حسنه عنایت می كند.1

درباره یاد دادن سوره نور به اعضای خانواده از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله روایت شده: یكی از حقوق دختر بر پدر آن است كه سوره نور را به او تعلیم دهد.2

امام علی علیه السلام نیز در این باره فرمودند: سوره نور را به زنانتان بیاموزید كه در آن موعظه ها و پندهای نیكویی است.3

از امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده است: مال ها و نیروهای جنسی خود را با تلاوت سوره نور محافظت كنید و زنانتان را با این سوره حفظ كنید، زیرا هر كس بر قرائت این سوره به صورت روزانه یا شبانه مداومت ورزد، هیچ یک از اهل خانه اش مرتكب زنا نخواهد شد و پس از مرگش هفتاد هزار فرشته الهی او را تا قبرش تشییع می كنند و برای او دعا و استغفار می كنند تا او را در قبرش كنند.

(1) مجمع البیان،ج7،ص 216

(2) تهذیب الاحكام،ج 8، ص 112

(3)الكافی،ج5، ص516

(4)ثواب الاعمال، ص109

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا