ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
سلام اوا جان ممنون این قسمتی که برام گذاشتی رو میخونم
التماس دعا

mehrshad

New member
سلام من سهمیه قبلم رو خوندم.. التماس دعا... منم اگه میشه سهیم کنید....ممنون

AWWA

New member
سلام من سهمیه قبلم رو خوندم.. التماس دعا... منم اگه میشه سهیم کنید....ممنون

سلام ...قبول باشه آقا مهرشاد. اسم شما تو لیست هست،حزبهای 3و4 از جزء6(یعنی آیات 26 تا 81 سوره مائده). تو این لینکم میتونید تقسیم بندی جزءها و لیست افراد رو ببینین

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-34.html#post220402

AWWA

New member
دوستای خوبم اگه کسی حس میکنه سهمش زیاده و وقتش کمه بهم اطلاع بده تا درصورت داوطلب شدن فرد جدید یه بخشیوبهش بدیم.

AWWA

New member
نکته خیلی مهم
دوستانی که قرآنشون باخط عثمان طه هست حتما سهمشونو با جدول ص34 مطابقت بدن و اگه نکته مبهمی بود بگن تا کمکشون کنم.
(امشب ساعت ده ختممون شروع میشه...سعی کنیم به اندازه یه آیه هم شده ساعت ده شب بخونیم.....بعد از اتمام قرائت سهمتون هم حتما منو در جریان بذارین ...تشکر:rose:)

mw.ashel

New member
سلام آوا جانم خیلی لطف کردی.
التماس دعا از همه دوستان
.....................:riz304::riz304::riz304:

aaram

New member
آوایی !!!! من اصلا حواسم نبود به تاریخش توجه نکردم، سهممو خوندم :14::riz513:

ولی الان دیدم انگار زمانش از امشبه.....یه بار دیگه میخونمش خوب :tonguesmiley:

محسن ن ک

New member
آوایی !!!! من اصلا حواسم نبود به تاریخش توجه نکردم، سهممو خوندم :14::riz513:

به شما واقعا افتخار می کنم چقد فعالین :) کاشکی همشو میدادیم یجا میخوندی :دی

aaram

New member
به شما واقعا افتخار می کنم چقد فعالین :) کاشکی همشو میدادیم یجا میخوندی :دی

خواهش میکنم ......دیگه یه حزب قران خوندن انقدر کار سختی نیست..ریا نشه من خودم هر روز تا جایی که بتون چند صفحه قران میخونم، فقط خواستم کاری که بهم واگذار شده رو تا فراموش نکردم انجام بدم و توی ثوابش شریک باشم.....

التماس دعا.......

Delaram92

New member
من جز 16 حزب 1و2 هستم آوا خانوم باید از آیه ی 75 سوره کهف و سوره ی مریم تا آیه22 رو بخونم؟التماس دعا از همه ی دوستان عزیز انجمن

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member
یه سوال دیگه از امشب که شروع می کنیم باید طوری تقسیم بندی کنیم که تا نیمه شعبان تموم بشه یا اگه زودتر تموم شد اشکالی نداره؟

AWWA

New member
من جز 16 حزب 1و2 هستم آوا خانوم باید از آیه ی 75 سوره کهف و سوره ی مریم تا آیه22 رو بخونم؟التماس دعا از همه ی دوستان عزیز انجمن
سهم شما از آیه 75 سوره کهف تا اول سوره طه هست. اون عددایی که تو جدول نوشته اولین آیه از اون حزب هست و باید تا یه آیه قبل از عدد بعدی جدول خونده بشه.

یه سوال دیگه از امشب که شروع می کنیم باید طوری تقسیم بندی کنیم که تا نیمه شعبان تموم بشه یا اگه زودتر تموم شد اشکالی نداره؟

فرقی نمیکنه بسته به شرایط هر فرد داره. ممکنه یکی همون روز اول تموم کنه و یکی دیگه طوری برنامه ریزی کنه که روزای آخر تموم بشه. هرچه زودتر تموم کنیم بهتره و خیالمون راحت میشه. هروقت تموم کردین حتما منو درجریان بذارین یا تو همین تاپیک اعلام کنین لطفا

AWWA

New member
آوایی !!!! من اصلا حواسم نبود به تاریخش توجه نکردم، سهممو خوندم

قبول باشه عزیزم...اشکالی نداره:tsimuzpzwoap1t9y3o7 مهم نیتته که برا این ختم خونده شده. اگه دوست داشتی دوباره بخون:sarma:معلومه دختر زرنگ و مسئولیت پذیری هستی

آخرین ویرایش:

aaram

New member

قبول باشه عزیزم...اشکالی نداره:tsimuzpzwoap1t9y3o7 مهم نیتته که برا این ختم خونده شده. اگه دوست داشتی دوباره بخون:sarma:معلومه دختر زرنگ و مسئولیت پذیری هستی

مرسی آوا جون خوب و نازنین :rose:

farzad.lab

مدیر بخش
مرسی آوا خانم ... من امشب سهمم رو خوندم خدا رو شکر ( آیه 52 سوره نور تا آخرش و آیات 1 سوره فرقان تا آیه 20) حزب 4 جزء 18 ... واسه همه قبول باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا