arezoomand
New member
شما میدونین که میشه با دکترای بیوتکنولوژی پزشکی ازمایشگاه تاسیس کرد یا نه؟و اینکه اولویت دانشگاه ها برای بیوتکنولوژی چطوره؟
آخرین ویرایش توسط مدیر:
عزيزم ازمايشگاه طبي نميشه زد اما ازمايشگاه تحقيقاتي ميشه كه طبعا امكانات زياد وهزينه زيادي ميطلبه و شركت زيست فناوري هم ميشه زد كه تو پارك تحقيقاتي لصفهان از اين شركت ها هس كه كاراي توليدي انجام ميدن
ممنون از راهنمایی هاتون.من فکر میکردم میشه با 2 تا دکترای دیگه مثل میکروب و بیو شیمی ازمایشگاه طبی هم تاسیس کرد.
سلام دوست عزیز طبق آیین نامه وزارت بهداشت دکترای بیوتکنولوژی پزشکی یا ژنتیک پزشکی می تونند با 3 نفر دکترای شاخه های دیگر وزارت مثل میکروب یا بیو یا هماتو و ... می تونند آزمایشگاه تشخیص طبی دایر کنند
سلام دوست عزیز طبق آیین نامه وزارت بهداشت دکترای بیوتکنولوژی پزشکی یا ژنتیک پزشکی می تونند با 3 نفر دکترای شاخه های دیگر وزارت مثل میکروب یا بیو یا هماتو و ... می تونند آزمایشگاه تشخیص طبی دایر کنند
به نظرم فیلد کاری ما هم طوری نیست که مربوط به آزمایشگاه طبی باشه.. شرکت های زیست فناوری برای رشته ما مناسب تر هستن و البته موارد دیگه ای هم هست که بعد ها روشن میشیم دوستان
سلام
من کارشناسی بیوتکنولوژی دارم،
ارشد بیوشیمی و الان دانشجوی دکتری ژنتیک پزشکی،
(این رو گفتم که باز یه وقت کسی نگه شما که داری نقطه میخونی تو تاپیک بیوتکها چه میکنی؟ :25r30wi
توی شرکتهای زیست فناوری هم کار کردم،
دیدتون نسبت به رشته ی زیست فناوری باید یک دیدگاه خوداشتغالی باشه،
چون هیچ شرکتی به متخصص بیوتکنولوژی نیاز نداره!
چون زیاده!
باید خودتون برید دنبال تاسیس شرکت و اینا!
کیانای عزیز،
سلام دوستان من خوبید.طاعات و روزهاتون قبول درگاه الهی باشه.بسیاری از دوستان شرایط ازمایشگاه زدن رو در این سایت از استادم جناب جبار زاده پرسیدن که اینجانب قصد دارم شرایط ازمایشگاه زدن رو برای دوستان عزیز شرح کامل دهم: شرایط به صورت زیر می باشد:
شرایط رشته ها و امتیازات لازم جهت ازمایشگاه زدن:
دارای مدرک دکتری از یکی از دانشگاه های علوم پزشکی در رشته های علوم پایه و تخصصی پزشکی که عبارتند از: بیوشیمی بالینی -ژنتیک انسانی-بیوتکنولوژی پزشکی-ایمونولوژِی-ویروس شناسی-باکتری شناسی-میکروبیولوژی-قارچ شناسی-انگل شناسی- هماتولوژی .از رشته هایی که از تخصص میگرند بعد از شرکت در امتحانات تخصصی بعد از 8 سال دوره ی پزشکی عمومی رشته ی پاتوبیولوژی می باشد که به افراد دارنده ی این تخصص هم مجوز می دهند.
امتیازات لازم جهت مجوز تاسیس ازمایشگاه تشخیص طبی برای رشته های ذکر شده:
1.رشته ی بیوشیمی بالینی: امتیاز 2 : این افراد می توانند با 2 نفر دیگر از رشته ای غیر از رشته ی بیوشیمی بالینی مجوز تاسیس بگیرند
2.رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی و ژنتیک انسانی: امتیاز 3: این افراد میتوانند با 3 نفر دیگر به که مدرک دکتری دیگر رشته ها را به غیر از رشته ی خود دارن مجوز تاسیس بگیرند
3.رشته ی ویروس شناسی - انگل شناسی-قارچ شناسی - باکتری شناسی- میکروبیولوژِی پزشکی- هماتولوژی-پاتوبیولوژِی-ایمونولوژِی: امتیاز 4: این افراد با 4 نفر از رشته های دیگر می توانند مجوز تاسیس ازمایشگاه بگیرنند
بعد اقتصادی تاسیس ازمایشگاه : نمونه موردی (ازمایشگاه لاوازیه) : موسس مرحوم پروفسور ملک نیا:این ازمایشگاه یکی از مجهز ترین و بروز تزین ازمایشگاه تشخیص طبی در 2 شعبه می باشد. موسسین این ازمایشگاه حدود 14 الی 20 میلیون درامد خالص دارند یعنی مدیران نه کارکنان.تخمین زده می شود که در ما ه یک ازمایشگاه تشخیص طبی 100 الی 200 میلیون در امد داشته باشد که بسته به محل ازمایشگاه و شرایط مراجعه در ماه این مبلغ فوق متغییر می باشد
براورد هزینه جهت تاسیس ازمایشگاه:
1.حدود 300 میلیون برای اجاره یا خرید یک مکان برای ازمایشگاه
2. 100 الی 200 میلیون برای خرید دستگاه های مختلف برای ازمایشگاه و مواد ازمایشگاهی
حدوده 400 الی 500 میلیون موسسین خرج باید بکنند
در پناه خدا موفق و موید باشید
دوستان عزیز بیوتکی بدونن جدیدا مجوز تاسیس آزمایشگاه برای بیوتکنولوژی پزشکی تصویب شد!!!!:thanks:
ممنون از شما،
لطفا منبع خبر را قرار دهید
منبع خبرم دکتر نصرت الله ضرغامی مدیر گروه بیوتکنولوژی پزشکی تبریز و عضو بورد بیوتکنولوژی پزشکی هست
ممنون از شما،
بله، متوجهم. ولی منظورم اینه که در نشست بوده؟ مصوبه ی برد است؟ مصوبه ی وزارت بهداشت است؟ مصوبه ی شورای آموزش است؟ کجا تصویب شده؟ از کِی لازم الجرا است؟ و متن قانونش چیه؟