حضور و غیاب برای شناسایی اعضای آنلاین انگل شناسی

Soroush Star

New member
100% باهات موافقم .
كتاب ماركل ووگ بيشتر روي ( تشخيص انگل + علائم باليني ) مانور داره
كتاب نوا-براون بيشتر روي ( مورفولو‍ژي ) مانور داره

امسال چندتا تست ارشد انگل شناسي اومد كه اصلا توي ماركل نبود !!!!:(50):

مثلا اين 2 تست :

علائم سندرم لوفلر مربوط به كدام انگل هست ؟ جواب : آسكاريس لومبريكويئدس ، راجبه اين سندرم توي ماركل ووگ اصلا صحبت نشده

مقايسه لاروهاي كرم قلابدار با لارو استرونژيلويئدس ( رابديتي فرم ) قسمت ريشه ارگان تناسلي اين تست از ارشد امسال فقط توي نوا-براون گفته شده

و .....

تازه بعضي تستها اصلا توي نوا-براون يا ماركل ووگ يا تك ياخته دكتر صائبي نيست !!!؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
مثل اين تست تك ياخته امسال :

در نامگذاري كدام گونه از پلاسموديوم ها از نام كاشف آن استفاده شده است ( يجورايي اين شكلي بود ) ؟
فقط از پاسخ كليدي متوجه شدم جواب ميشه
فالسيپاروم

بنظرت اين مواقع كه سوالي توي مرجع نيست بايد چه كنم ؟؟؟:New (6):
مشخص كه طراح سوال اين تستو از مقاله يا هرچي ، طرح كرده

s861276

New member
دقیقیا همینه که شما میگی سروش جان متاسفانه توی دفترچه هم صراحتا ذکر کرده از هر جا دلمون بخواد میدیم .... :14:
راستی شما سوالای 91-92 رو داری ؟

donyabekam

New member
سلام بر اعضای آنلاین
من اگر پیام نمی دهم ولی پیامهاتون را می خونم

100% باهات موافقم .
كتاب ماركل ووگ بيشتر روي ( تشخيص انگل + علائم باليني ) مانور داره
كتاب نوا-براون بيشتر روي ( مورفولو‍ژي ) مانور داره

امسال چندتا تست ارشد انگل شناسي اومد كه اصلا توي ماركل نبود !!!!:(50):

مثلا اين 2 تست :

علائم سندرم لوفلر مربوط به كدام انگل هست ؟ جواب : آسكاريس لومبريكويئدس ، راجبه اين سندرم توي ماركل ووگ اصلا صحبت نشده

مقايسه لاروهاي كرم قلابدار با لارو استرونژيلويئدس ( رابديتي فرم ) قسمت ريشه ارگان تناسلي اين تست از ارشد امسال فقط توي نوا-براون گفته شده

و .....

تازه بعضي تستها اصلا توي نوا-براون يا ماركل ووگ يا تك ياخته دكتر صائبي نيست !!!؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
مثل اين تست تك ياخته امسال :

در نامگذاري كدام گونه از پلاسموديوم ها از نام كاشف آن استفاده شده است ( يجورايي اين شكلي بود ) ؟
فقط از پاسخ كليدي متوجه شدم جواب ميشه
فالسيپاروم

بنظرت اين مواقع كه سوالي توي مرجع نيست بايد چه كنم ؟؟؟:New (6):
مشخص كه طراح سوال اين تستو از مقاله يا هرچي ، طرح كرده

خالا شما بقیشو جواب بدین.نگران 1 تست نیاشین.اون 1-2 تست برا بررسی میزان خوش شانسی شماست :motat:

روژین حون من 504 و نصف تافل خوندم بعد تستا سالا گذشته رو خوندم و کلمه هاشو حفظ کردم.60 زدم.از لزگی زباد تعریف شنیدم.اما حتی کتابشم ندیدم

Soroush Star

New member
سلام S86 .
آره سوالات ارشد 91-92 دارم . همون تابستون تهران رفتم از خيابان انقلاب خريدم . تمام كنكورها رو توي انقلاب ميشه پيدا كرد ( از دبيرستان تا Ph.D )
از سايت علوم پزشكي دات كام!...جامعه مجازی علوم پزشکی ميشه ولي سوالات امسال هنوز توي سايت نيومده . چطور ؟
من الان مشهدم ترم كارورزي شروع شده ..

Soroush Star

New member
سلام روژين جان .
واسه زبان چند سري مجموعه كتاب هست كه هر كدوم همديگرو ساپورت ميكنن
:28:
كتاب لزگي آخرين زنجيره هست . يعني اگه بخواي زبانو بالاي 50-60% بزني خوبه .:a2d3:
به عنوان مقدمه 504 با تافل (لغتها ) خوبه . بعد براي كنكور انتشارات خسروي . بعدش تستهاي IQB .
كتاب زبان انگليسي براي رشته هاي ارشد زير گروه پزشكي تاليف رضا رضازاده هست كه شبيه كتاب لزگي نوشته شده .
لغات پاياني كتاب تاليف رضا زاده خيلي مهمن حدود 3000 لغت عمومي با پزشكي رو داره كه لغات 504 ، تافل رو پوشش ميده
تازه توي اين كتاب مطالب Developing & Expanding Reading هم هست . بنظرم خوندن اين كتاب بطور كامل خيلي خيلي ارزش داره
قربانت
:smiliess (3):

rojiin

New member
روژین حون من 504 و نصف تافل خوندم بعد تستا سالا گذشته رو خوندم و کلمه هاشو حفظ کردم.60 زدم.از لزگی زباد تعریف شنیدم.اما حتی کتابشم ندیدم

504 که قبلا خونdم یه بار نکاه کنم یاdم میاd.حالا تافل لغاتشو بخونم یا متن هاشم بخونم؟

rojiin

New member
سلام روژين جان .
كتاب لزگي آخرين زنجيره هست . يعني اگه بخواي زبانو بالاي 50-60% بزني خوبه .:a2d3:
به عنوان مقدمه 504 با تافل (لغتها ) خوبه . بعد براي كنكور انتشارات خسروي . بعدش تستهاي IQB .
كتاب زبان انگليسي براي رشته هاي ارشد زير گروه پزشكي تاليف رضا رضازاده هست كه شبيه كتاب لزگي نوشته شده .
لغات پاياني كتاب تاليف رضا زاده خيلي مهمن حدود 3000 لغت عمومي با پزشكي رو داره كه لغات 504 ، تافل رو پوشش ميده
تازه توي اين كتاب مطالب Developing & Expanding Reading هم هست . بنظرم خوندن اين كتاب بطور كامل خيلي خيلي ارزش داره
قربانت

بس کتاب رضا راdه خوبه؟

Soroush Star

New member
كتاب رضازاده خوبه حتما بگيرش جلد كتاب آبي رنگ
بيخودي تعريف نميكنم وقتي تهيه كرديش متوجه ميشي .
اين كتاب كمپلكس كتاباي ديگس

s861276

New member
سلام S86 .
آره سوالات ارشد 91-92 دارم . همون تابستون تهران رفتم از خيابان انقلاب خريدم . تمام كنكورها رو توي انقلاب ميشه پيدا كرد ( از دبيرستان تا Ph.D )
از سايت علوم پزشكي دات كام!...جامعه مجازی علوم پزشکی ميشه ولي سوالات امسال هنوز توي سايت نيومده . چطور ؟
من الان مشهدم ترم كارورزي شروع شده ..
آخه بدبختی تهران هم نیستم

Soroush Star

New member
سلام S86
موافقي سوالات انگل شناسي ( كرم - تك ياخته ) هر روز چنتاشو پيامك كنم ؟ ارشد 91-92
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

s861276

New member
سلام S86
موافقي سوالات انگل شناسي ( كرم - تك ياخته ) هر روز چنتاشو پيامك كنم ؟ ارشد 91-92
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واااااااااااااااای مرسی یه دنیا ممنون :thanks:. ایشالا خدا کمکت کنه قبول بشی .... هر جا دوست داری ......:rose:
میذاری همین جا سروش جان ؟
راستی شما تا حالا کتاب ایمنی برای کنکور انتشارات خسروی رو دیدی ؟ اگه دیدی به نظرت خوبه ؟

rojiin

New member
سلام روژين جان .
قربانت

برای کنکور انتشارات خسروی همون سوالای سالهای قبله مکه نه؟راستی من سوالای لغات همیشه مشکل dاشتم جیکار کنم؟جی بخونم؟

بالا