sara77
New member
عکس خیلی کوچیکه
محمد تو عکستو بذاری رد خوره نداره من نتونم جواب ندم بذار که درجا بکم کدومی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
عکس خیلی کوچیکه
شما کلا خسته میشیمحمد تو عکستو بذاری رد خوره نداره من نتونم جواب ندم بذار که درجا بکم کدومی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
شما کلا خسته میشی
:a2d3:
خدایی عکس دست جمعی ندارم تو کامپیوتر بذار جمعه برم عروسی عکس میندازم اون موقع حدس بزن :smilies-azardl (113نه جون تو اصن من عاشق همین کارای اکشنی هستماااااااااااا باور کن
حالا بذار دیگه[/size]
خدایی عکس دست جمعی ندارم تو کامپیوتر بذار جمعه برم عروسی عکس میندازم اون موقع حدس بزن :smilies-azardl (113
عکس بچه گی هم میشه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی دیگه عکس نزاشت ؟؟؟؟ :New (6): میخواین من یه عکس تکی از خودم بزارم اونوقت شما حدس بزنین من کدومم ؟7977cujr38iyymsu8:
ینی دمت گرم میترسم بعضیا تشخیص ندن خو ولی یکم سختیش کمتره
اشکال نداره حالا بذار ما میگیم کدومی
خخخخخخخخخخخخخخخخ
نه دیگه اونقدا هم که فکر میکنی سختر گیر نیستم که :tsimuzpzwoap1t9y3o7 کمی راهنمایی هم میکنم50):
دمت گرم کاوه باید بیاد از تو یاد بگیره ه راهنمایی هم نکرد
کم پیدا میشه اینجور ادمایی هااااااااااااااااااااااا لامصب تحت تاثیر قرار میدی ادمو:a2d3:
ای بابا خواهش می کنم ابجی ... ما متعلق به همه ایم :ad54ad:
نه بابا از عکس من که استقبال نشد ... حالا میخوای تو یه دونه تست کن ببینم چه شکلی هستی :a2d3:[/B][/I]#2F4F4F"][/COLOR][/SIZE]
من بذارم تو هم میزاری؟/؟؟شرط میبندی در نریااااااااا
نا مردم و در می رم :4d564ad6:
ینی کشته ای این صداقتتم سپید
اصن دگرگون شدم خدایش
خو شیطون بجا اینکه این همه عکس بزاری بعد اواتارو عوض کنی این عکس خودتو بذار چی میشهسارا بهت تبریک میگم بعد از ناصر خسرو تو نفر دومی هستی که متحول میشی ... :25r30wi::25r30wi: