جمله هاي کوتاه حكيمانه

matin

New member
هنگامی که برخواستم از ایران ویرانه ای ساخته بودند و از مردم کشورم بردگانی زبون ، سپاه من نشان بزرگی و رشادت ایرانیان در طول تاریخ بوده است سپاهی که تنها به دنبال حفظ کشور و امنیت آن است . نادر شاه افشار

matin

New member
فتح هند افتخاری نبود برای من دستگیری متجاوزین و سرسپردگانی مهم بود که بیست سال کشورم را ویران ساخته و جنایت و غارت را در حد کمال بر مردم سرزمینم روا داشتند . اگر بدنبال افتخار بودم سلاطین اروپا را به بردگی می گرفتم . که آنهم از جوانمردی و خوی ایرانی من بدور بود . نادر شاه افشار

matin

New member
کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است . نادر شاه افشار

مریم68

New member
گاهی...

گاهی دلت بهانه هایی می گیرد که خودت انگشت به دهان می مانی...
گاهی دلتنگی هایی داری که فقط باید فریادشان بزنی اما سکوت می کنی ...
گاهی پشیمانی از کرده و ناکرده ات...

گاهی دلت نمی خواهد دیروز را به یاد بیاوری انگیزه ای برای فردا نداری و حال هم که...
گاهی فقط دلت میخواهد زانو هایت را تنگ در آغوش بگیری و گوشه ای گوشه ترین گوشه ای...! که می شناسی بنشینی و"فقط" نگاه کنی...
گاهی چقدر دلت برای یک خیال راحت تنگ می شود...

گاهی دلگیری...شاید از خودت...شاید

زلال که باشی دیگران سنگ های کف رود خانه ات را می بینند ...!

بر میدارند و نشانه میروند درست سوی خودت.

مریم68

New member
* پلهای پشت سرت راخراب نکن.متعجب خواهی شداگربدانی که بارهاناچارخواهی شدازهمان رودخانه عبورکنی.
* به دنبال فرصت باش،نه امنیت.جای قایق دربندرگاه امن است امابتدریج کف آن خواهدپوسید.
* مراقب مشکلات بزرگ باش.آنهاگاهی درلباس فرصتهای بزرگ خودرانشان می دهند.
اچ.جکسون براون - نکته های کوچک زندگی-

مریم68

New member
* شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی،اماحالاکه به آن دعوت شده ای،تامی توانی زیبابرقص.

* خدابی نهایت است و لامکان و بی زمان.امابه قدرنیازتو فرودمی آید و به قدرآرزوی توگسترده است و به قدرایمان تو کارگشاست.

ملاصدرا

مریم68

New member
*برای زیستن دوقلب لازم است:

- قلبی که دوست بدارد،قلبی که دوستش بدارند!

- قلبی که هدیه کند،قلبی که بپذیرد! قلبی برای انسان!

"احمدشاملو"

nafiss

New member
سیب در انتهای کمال می افتد ،برگ در انتهای زوال بنگر تو چون می افتی ،چو سیب یا چو برگ زرد .

nafiss

New member
در تمام رنجهایی که می بریم .صبر اوج احترام به حکمت خداوند است .:riz304:

matin

New member
مردان بزرگ همچون کوه اند که هر چه از آن ها دورتر می شویم عظمت آن ها بیشتر آشکار می گردد .

matin

New member
خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش می رویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم .

nafiss

New member
زندگی مانند کتابی است

که ابلهان آن را گذرا ورق می زنند

و دانایان آن را با تعمق می خوانند،

زیرا می دانند

تنها یک بار فرصت خواندن آن را دارند.

ژان پاول

patris

New member
ما سه چهارم از اصالت وجودی خود را به قیمت شبیه شدن به دیگران از دست می دهیم …

patris

New member
از گوش دادن به سخنان دشمنانتان غافل نباشید. آنها اشتباهات شما را به خوبی بیان میکنند ! (شکسپیر)

مریم68

New member
هر روز صبح وقتی چشمانم را میگشایم به خود میگویم من این قدرت را دارم که امروز خوشحال باشم و یا غمگین...
من میتوانم آنچه را که باید باشم انتخاب کنم.دیروز مرده است...فردا که هنوز نرسیده است.من فقط یک روز دارم...همین امروز....و من میخواهم که در آن خوشحال باشم و حتما خوشحال خواهم شد ...
من برای آنها که دوستم دارند زندگی میکنم...

آنها که مرا همانگونه که هستم می شناسند...
برای تمام خوبیهایی که میتوانم انجام دهم....

مریم68

New member
يک پنجره برای دیدن
یک پنجره برا ی شنیدن
یک پنجره که مثل حلقه چاهی
در انتهای خود به قلب زمین می رسد
و باز می شود بسوی این مهربانی مکرر ابی رنگ
یک پنجره برای من کافیست!

matin

New member
آنگاه که سنگ خویشتن را به سینه می زنید نباید امید داشته باشید همگان فرمانبردار شما باشند .

matin

New member
دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصیت تو ؛ بلکه به خاطر شخصیتی که در هنگام با تو بودن پیدا می کنم . گابریل گارسیا مارکز

matin

New member
داشتن یا بدست آوردن کسی آنقدر ها مهم نیست آنچه مهم است این است که عاشقانه یکدیگر را دوست داشته باشند !

بالا