جمله سازی

gollaleh

New member
کلاغ با مدرک کارشناسی ارشد با یقه اویزان ولاستیک پنچروسیب زمینی به دست به حضور ریاست جمهوری که درحال خوردن سالاد فصل بود رفت.

nurse-hopes

New member
کلاغ با مدرک کارشناسی ارشد با یقه اویزان ولاستیک پنچروسیب زمینی به دست به حضور ریاست جمهوری که درحال خوردن سالاد فصل بود رفت.

آفرین...بهترن جمله ای که تا حالا درست شده
خیلی قشنگ بود:bunnyearsmiley:

mahsa.

New member
من باید با کلمات سیب زمینی کلاغ یقه سالاد فصل لاستیک ریاست جمهوری کارشناسی ارشدجمله بسازم.

کجای جمله ی بالا مشکل داره؟

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
مهسا جان کارت جالب بود آفریییییییییییییییییییییین

b.nafas

New member
نزدیک انتخابات ریاست جمهوری و یه گونی سیب زمینی رو زمین از اونجایی که شده کیلو 3هزار تومن و خیلی گرونه چند نفر دست به یقه کلاغ هم منتظر فرصت ماام که مثلا دانشجو ارشد سالاد فصل تو دست لاستیک بازی رو شروع میکنیم .
.یه جمله شد ..؟:14:

nanaz

New member
من ،ناناز،دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی ، از جمله ساختن با کلمات ریاست جمهوری ، سالاد فصل، سیب زمینی،لاستیک،یقه وکلاغ خوشم نیمد !!!!:4d564ad6:

ساده تر بذار .نصفه شبی فکرمون به جایی نمیرسه خو :wacsmiley:

nurse-hopes

New member
من ،ناناز،دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی ، از جمله ساختن با کلمات ریاست جمهوری ، سالاد فصل، سیب زمینی،لاستیک،یقه وکلاغ خوشم نیمد !!!!:4d564ad6:

ساده تر بذار .نصفه شبی فکرمون به جایی نمیرسه خو :wacsmiley:

کیفش به همینه

mehrshad

New member
من در حالي كه ساندويج مغز خركوش ميخورم و بر روي مبلي بر سي و سه بل نشسته ام بر لواشك اكزوزي ام بوسه مي زنم ! يا خدا ! مخم هنك كرد !

RaHa.jahani

New member
پس از فارغ التحصیلی از دانشکده 33پل در رشته لواشک سازی، ساندویچ مغز با عصاره لواشک خوردم و از روی مبل پریدم و خرگوش را پس از بوسه در لوله اگزوز ماشین دوستم چپاندم!! :dadad4::a2d3:

bahar.zr93

New member
خرگوش پس از شنیدن خبر فارغ التحصیلی در رشته اگزوز سازی واحد لواشک آباد!!!! :25r30wi: پس از بوسه زدن بر مبل رییس سنجش، کنار سی و سه پل ساندویچ مغز فروشی باز کرد!!!

پ.ن: نیست که خیلی مغزش فعال بود، ساندویچهاش مشتری زیادی هم داشت....:tonguesmiley:

وای من چقد خلاقم!!!:applause::applause:

nurse-hopes

New member
خرگوش پس از شنیدن خبر فارغ التحصیلی در رشته اگزوز سازی واحد لواشک آباد!!!! :25r30wi: پس از بوسه زدن بر مبل رییس سنجش، کنار سی و سه پل ساندویچ مغز فروشی باز کرد!!!

پ.ن: نیست که خیلی مغزش فعال بود، ساندویچهاش مشتری زیادی هم داشت....:tonguesmiley:

وای من چقد خلاقم!!!:applause::applause:

ایول.خداییش خوب بود

BBT

New member
جمله سازی !!!

سلام
خب میبینم که دوستان دارن یکی یکی مراحل رو برنده میشن
خب این مرحله 3 هستش
بچه ها تا غول بازی چیزی نمونده ها

یادش به خیر ابتدایی بودیم تو یه درس جمله سازی داشتیم معلم کلمه میگفت جمله می ساختیم

حالا این جا هم میخوایم جمله بسازیم

هر کس با 3 کلمه ای که نفر قبلیش میگه یه جمله می سازه و بعدش دوباره 3 کلمه میگه که نفر بعدیش ادامه بده

باز اگه شما نظری دارین بگین درباره روندش

BBT

New member
خب من 3 کلمه اول رو میگم bbt موز بیابون :smilies-azardl (113

بالا