جام جهانی برزیل

profsor

New member
واکنش رحمان بعده گل خوردن :
ووااااااااااااااااووووووووووووووووووووووووووو گل خوردم از لیو مسی

sepid71

New member
بچه ها یادوتونه کعبی جفت پا رفته بود تو صورت فیگو :25r30wi::25r30wi:فک کنم باز همین بلا رو سر آرزانیتن بیارن خخخخخخخخخخ دیگه کار دیگه ای ک از دستشون برنمیاد :)

محسن ن ک

New member
بچه ها یادوتونه کعبی جفت پا رفته بود تو صورت فیگو :25r30wi::25r30wi:فک کنم باز همین بلا رو سر آرزانیتن بیارن خخخخخخخخخخ دیگه کار دیگه ای ک از دستشون برنمیاد :)

مگه شماها سنتون قد میده ب جام جهانیای قبلی؟

mahsa.

New member
توهین ممنوع حتی به تن لش های تیم ملیییییییییییی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: leylii

profsor

New member
barcelona_logo.jpg

mohana

Well-known member
من کلا هیچوقت به فوتبال علاقه نداشتم و خیلی کم اونم بازیکن های قدیمی رو میشناسم:21:
سال 89 کنکور کارشناسی داشتم جام جهانی بود...ینی بگم هیچکدوم از بازی ها نبود که نبینم هاااا.... هیچکدوم و هم نمیشناختم اصن:) همونطور که برنامه های مستند شبکه 4 برام جالب شده بود فوتبال هم همین:25r30wi:
امسال هم دوباره من کنکور دارم و جام جهانی هم هس:4d564ad6:

mahsa.

New member
منم اکثرا روزهای پراسترس و کم وقت عمرم یا تلاقی داره به بازیهای جام جهانی یا یورو .......
قبلاخیلی آتیشی بودم که تو فینال یورو 2000بازی ایتالیا و فرانسه یک هیج ایتالیا جلو بود دقیقه ی نود ویلتورد گل مساوی رو زد و تو وقت اضافه دیوید ترزه گه گل طلایی و زد من اون موقع مشکل تنفسی داشتم از استرس نفسم گرفت بردنم اورژانش تحت نظر خاک به سرم یکی نبود بگه آخه به تو چه .........دیگه جلومو گرفتن نذاشتن زیاد فوتبال ببینم الانم فقط تراختــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور میبینم.

mohana

Well-known member
مهسااااا:)
.....................................

بچه ها داشتن با ذوق درمورد ال کلاسیکو صحبت میکردن(خوبه میدونستم ال کلاسیکو چیه:tonguesmiley:)
من: ویییییییییییییی تورس تو کدوم تیم بود؟:4d564ad6:
دوستام::65d6a5d6s:
من: ینی توتی هم نبووووووووود؟
دوستام::13:

:))))

همون بهتره برم سراغ والیبال :)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

Ana67

New member
صادقی و بیک زاده با یه اعتماد به نفسی میگفتن افتخاره با مسی همگروهیم.
از رنگ صورتتون معلوم بوووووود.نکونامو ک دیگه نگوووو
:25r30wi:

بالا