کلید دکتری بیوتک 92 و تولیدمثل 92 رو میخوااااااااااااااااااااممیخشید لطف میکنید کلید سوالات دکتری بیوتک و تولید مثل 92-93 رو برام بزارید..دوستان دیگه اگر دارند لطفن دریغ نکنند..ممنون
کلید دکتری بیوتک 92 و تولیدمثل 92 رو میخواااااااااااااااااااام
دوست عزيز من قبلا بهتون گفتم که پول به کتاباى خلاصه لوديش نديد من خودم خلاصه 2008 رو داشتم و خوندم خيلى مزخرفندوستان من خلاصه لودیش 2013 مریم طبسی نژاد - حمید قائدی - بهنام علی پور رو دارم می خونم، فوق مزخرفه این کتاب!!!
خدا لعنت کنه اون دکترایی که بدون خوندن کتاب میان مقدمه میذارن سر کتاب و باعث معروف شدن اون کتاب میشن.
الآنم من موندم چی بخونم.. پارسال برای کنکور رو خوندم، خیلی نقص زیاد داشت.
مهدوی هم که کلن کنسله.
پیشنهاد شما چیه؟
خلاصه لودیش 2013 روون و به دردبخور چیزی هست تو بازار؟
دوست عزيز من قبلا بهتون گفتم که پول به کتاباى خلاصه لوديش نديد من خودم خلاصه 2008 رو داشتم و خوندم خيلى مزخرفندوستان من خلاصه لودیش 2013 مریم طبسی نژاد - حمید قائدی - بهنام علی پور رو دارم می خونم، فوق مزخرفه این کتاب!!!
خدا لعنت کنه اون دکترایی که بدون خوندن کتاب میان مقدمه میذارن سر کتاب و باعث معروف شدن اون کتاب میشن.
مهدوی هم که کلن کنسله.
پیشنهاد شما چیه؟
نگفتی نازنین جان، نگفتی. من 50 روز پیش خریدمش، تازه شروع کردم به خوندن دیدم خیلی مزخرفه.دوست عزيز من قبلا بهتون گفتم که پول به کتاباى خلاصه لوديش نديد من خودم خلاصه 2008 رو داشتم و خوندم خيلى مزخرفن
چرا گفتم خواستون نيست بعد از عصرانه سلولى مولکولى که شما گفتين مى رين خلاصه بخرين بخونين گفتم.....من خود لوديشو مى خونم خيلم روونه البته انتشارات انديشه رفيع رو چون انتشارات ديگه رو ديدم ترجمه خوبى نداشتن...نگفتی نازنین جان، نگفتی. من 50 روز پیش خریدمش، تازه شروع کردم به خوندن دیدم خیلی مزخرفه.
شما چی می خونین واسه زیست؟
چرا گفتم خواستون نيست بعد از عصرانه سلولى مولکولى که شما گفتين مى رين خلاصه بخرين بخونين گفتم.....من خود لوديشو مى خونم خيلم روونه البته انتشارات انديشه رفيع رو چون انتشارات ديگه رو ديدم ترجمه خوبى نداشتن...نگفتی نازنین جان، نگفتی. من 50 روز پیش خریدمش، تازه شروع کردم به خوندن دیدم خیلی مزخرفه.
شما چی می خونین واسه زیست؟
منظورتون از اینکه مزخرفه چیه؟لطفا واضح تر توضیح بدید. اشکالش دقیقا چیه؟من خودم خلاصه نخوندم ولی به خیلی ها پیشنهاد دادمش اونم براساس شنیده هام از یکسری از دوستان.خودم هم می خواستم بخرم ولی استادم میگه لودیش تکست بخونید نه ترجمه چه برسه به خلاصه.من واسه دکتری خلاصه های ارشد خودم رو میخونم بعلاوه کتاب دکتر محمدنژاد که اونموقع سر کلسش تدریش میکرد و کلی نکته توش نوشتم. و یک تایمی رو هم واسه تورق سریع لودیش 2013 در نظر گرفتم تا نکاتش رو یادداشت کنم.دوستان من خلاصه لودیش 2013 مریم طبسی نژاد - حمید قائدی - بهنام علی پور رو دارم می خونم، فوق مزخرفه این کتاب!!!
مهدوی هم که کلن کنسله.
پیشنهاد شما چیه؟
منظورتون از اینکه مزخرفه چیه؟لطفا واضح تر توضیح بدید. اشکالش دقیقا چیه؟من خودم خلاصه نخوندم ولی به خیلی ها پیشنهاد دادمش اونم براساس شنیده هام از یکسری از دوستان.خودم هم می خواستم بخرم ولی استادم میگه لودیش تکست بخونید نه ترجمه چه برسه به خلاصه.من واسه دکتری خلاصه های ارشد خودم رو میخونم بعلاوه کتاب دکتر محمدنژاد که اونموقع سر کلسش تدریش میکرد و کلی نکته توش نوشتم. و یک تایمی رو هم واسه تورق سریع لودیش 2013 در نظر گرفتم تا نکاتش رو یادداشت کنم.دوستان من خلاصه لودیش 2013 مریم طبسی نژاد - حمید قائدی - بهنام علی پور رو دارم می خونم، فوق مزخرفه این کتاب!!!
مهدوی هم که کلن کنسله.
پیشنهاد شما چیه؟
یادم اومد بله :/چرا گفتم خواستون نيست بعد از عصرانه سلولى مولکولى که شما گفتين مى رين خلاصه بخرين بخونين گفتم.....من خود لوديشو مى خونم خيلم روونه البته انتشارات انديشه رفيع رو چون انتشارات ديگه رو ديدم ترجمه خوبى نداشتن...
چرا گفتم خواستون نيست بعد از عصرانه سلولى مولکولى که شما گفتين مى رين خلاصه بخرين بخونين گفتم.....من خود لوديشو مى خونم خيلم روونه البته انتشارات انديشه رفيع رو چون انتشارات ديگه رو ديدم ترجمه خوبى نداشتن...
- - - Updated - - -
چرا گفتم خواستون نيست بعد از عصرانه سلولى مولکولى که شما گفتين مى رين خلاصه بخرين بخونين گفتم.....من خود لوديشو مى خونم خيلم روونه البته انتشارات انديشه رفيع رو چون انتشارات ديگه رو ديدم ترجمه خوبى نداشتن...
ببينيد چرا نشه خلاصش بد باشه؟!!خلاصه رو يه عده بنا به نظر خودشون اينکه کجاش مهمتره نوشتن پس مى شه بد باشه....یادم اومد بله :/
خود لودیش زیاده و نمیشه تو این زمان کم خوندش.
من پیش زمینه زیست دارم کمی، فقط میخوام لودیش خونده باشم و رفته باشم سر جلسه. چون منبع لودیشه.
باید یه خلاصه لودیشی باشه که خوب باشه، مگه میشه آخه خودش خوب باشه و خلاصش بد؟ بهرحال جفتش ترجمه ست.
تازه همین خلاصه منم مال اندیشه رفیعه!
ببينيد چرا نشه خلاصش بد باشه؟!!خلاصه رو يه عده بنا به نظر خودشون اينکه کجاش مهمتره نوشتن پس مى شه بد باشه....یادم اومد بله :/
خود لودیش زیاده و نمیشه تو این زمان کم خوندش.
من پیش زمینه زیست دارم کمی، فقط میخوام لودیش خونده باشم و رفته باشم سر جلسه. چون منبع لودیشه.
باید یه خلاصه لودیشی باشه که خوب باشه، مگه میشه آخه خودش خوب باشه و خلاصش بد؟ بهرحال جفتش ترجمه ست.
تازه همین خلاصه منم مال اندیشه رفیعه!
اصلن نمیشه فهمید چی میگه.منظورتون از اینکه مزخرفه چیه؟لطفا واضح تر توضیح بدید. اشکالش دقیقا چیه؟من خودم خلاصه نخوندم ولی به خیلی ها پیشنهاد دادمش اونم براساس شنیده هام از یکسری از دوستان.خودم هم می خواستم بخرم ولی استادم میگه لودیش تکست بخونید نه ترجمه چه برسه به خلاصه.من واسه دکتری خلاصه های ارشد خودم رو میخونم بعلاوه کتاب دکتر محمدنژاد که اونموقع سر کلسش تدریش میکرد و کلی نکته توش نوشتم. و یک تایمی رو هم واسه تورق سریع لودیش 2013 در نظر گرفتم تا نکاتش رو یادداشت کنم.
بزرگواری، دستت درد نکنه.کاش میشد دفتر خلاصمو بهت بدم احسان....
حالا مشکل این خلاصه هه چی هست؟
اصلن نمیشه فهمید چی میگه.
یه نمونه از پاراگرافش:
غشا در یک سلول نمی تواند لبه های با زنجیره های اسید چرب هیدروکربنی در معرض قرار گرفته داشته باشد و همه غشاها ترکیبات خود را مشابه طرح پایه لیپوزوم شکل می دهند.
کتاب تالیفی دکتر محمدنژاد چطوره؟ شبیه لودیش هست؟ چون خودشون تو عصرانه گفتند که خلاصه لودیش رو بخونید که با ادبیات لودیش آشنا بشین.