تفاوت گفتاری پسر و دختر در پای تلفن:

baran71

New member
تفاوت گفتاری پسر و دختر در پای تلفن:
گفتگوی دو دختر پای تلفن: سلام عشقم، قربونت برم. چطوری عسل؟ فدات شم... می بینمت خوشگلم... بوس بوس بوس

گفتگوی دو پسر پای تلفن: بنال... بوزینه مگه نگفتی ساعت چهار میای؟ د گمشو راه بیفت دیگه کره خر

بعد از قطع کردن تلفن :
دخترها: واه واه واه !!! دختره ایکبیریه بی فرهنگ چه خودشم میگیره اه اه اه انگار از دماغ فیل افتاده حالمو بهم زد

پسرها: بابا عجب بچه باحالیه این ممد خیلی حال میکنم باهاش خیلی با مرامه

mj1919

New member
غیر از فحاشش که بین پسرا عمومیت نداره، ولی در حالت کلی من می بینم درسته!!!!

ZOT

New member
نه درس نیس من اصلا از این حرفا بلد نیستم! خوشگلم! عسلم!:smiliess (12): عشقم!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ بوس بوس!!!!!!!؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

padide

New member
منم تا حالا به دوستام نگفتم عشقمو بوس بوس ولی گاهی اوقات فقط گاهی اوقات بعد تلفن میگم مثلا اه اه چقدر حرف زد دختره پرحرف.

parnia

New member
نه درس نیس من اصلا از این حرفا بلد نیستم! خوشگلم! عسلم!:smiliess (12): عشقم!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ بوس بوس!!!!!!!؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دقیقا منم همینطور زهرا جون....ی دوستم اتفاقا ی مدت تکیه کلامش شده بود هی بگه عشقم.....بهش گفتم به من نگو حس بدی بهت پیدا میکنم:ph34r-smiley:...خلاصه از دهنش انداختم...

bacillus.bs

New member
خوب معلومه كه تقاوت دارند اصلا بايد تفاوت باشه
فكد كنيد يه پسر به يه پسر ديگه بگه عزيزم خوشكلم عسلم
هههههههه
واي اصلا بهشون نمياد

am-ml

New member
والا ما که اینطوری نیستیم ولی معمولا اونایی که زیاد این الفاظ "بوس بوس و جیغ جیغ و ...":25r30wi: استفاده میکنن ،شده لقلقه زبونشون و اصلا واقعی نیست ؛همینه که اون بعد تلفن در موردشون صدق میکنه.
قبلا سعی می کردم کلا به کسی نگم عزیزم ،جونم و ... ولی یه مدته کمی بیشتر می گم البته سعی می کنم اگه واقعا واقعا عزیزم نیست ،دوستم باشه.یعنی برای هر کسی خرجشون نکنم.

am-ml

New member
خوب معلومه كه تقاوت دارند اصلا بايد تفاوت باشه
فكد كنيد يه پسر به يه پسر ديگه بگه عزيزم خوشكلم عسلم
هههههههه
واي اصلا بهشون نمياد

موافقم ؛به نظر منم دختر باید احساسی باشه و بتونه این کلمات رو بجاش استفاده کنه ولی بعضیا دیگه شورش رو در میارن .
و حرمت و ارزش کلمات رو از بین میبرن.

shiva3322

New member
والا به ما که دوستامون عشقم نمیگن فوقش محبتشون اینه که مبگن کدوم گوری بود دختر کم پیدا شدی.......اما در کل درسته فکر کنم:rolleyessmileyanim::1dco2x0p1lilzhfpg1t

Nike313

New member
ای کاش میگفتن عشقم ، عزیزم و .....

الان جدیدا میگن عجقم عجیجم و .............. :5::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

mj1919

New member
می بینم درصد بالایی از پستر ها (posters) نکته رو نگرفتند!

بحث "عجقم" نیست! بحث صداقت(1) در کلام است.

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
می بینم درصد بالایی از پستر ها (posters) نکته رو نگرفتند!

بحث "عجقم" نیست! بحث صداقت(1) در کلام است.

حالا این خوبه یا بده!؟
نه خوب نیست به نظرم! شاید درموارد خاص خوب باشه! خیلی خاص ! خیلی خیلی خاص! وقتی به یه نفر همینطوری بگی عشقم یعنی فایده ای داره!؟ آخرش که آدم می فهمه! هرچند اینکه آقایون هم عواطفشون رو نشون نمی دن خیلی بده!

mj1919

New member
حالا این خوبه یا بده!؟
نه خوب نیست به نظرم! شاید درموارد خاص خوب باشه! خیلی خاص ! خیلی خیلی خاص! وقتی به یه نفر همینطوری بگی عشقم یعنی فایده ای داره!؟ آخرش که آدم می فهمه! هرچند اینکه آقایون هم عواطفشون رو نشون نمی دن خیلی بده!

واضح و مبرهنه که بده!

goo

New member
راستش من اینجوریش رو ندیدم ولی برعکسش رو چرا...

0370.gif

am-ml

New member
حالا این خوبه یا بده!؟

چرا اینقدر -خیلی خیلی- زهرا جونم.
عزیز بودن هم درجه بندی داره ؛شما به مامانت میگی عزیزم ؛به همسرت هم خواهی گفت ؛آیا این عزیزم با اون عزیزم یکی هست ؟ اصلا قابل قیاس هستن؟ ولی مطمئنا هر دوتاش رو از صمیم قلبت گفتی.
ولی من فکر می کنم حرف اینه که بر خلاف قدیم که لفظ دوستت دارم کم بود ؛ -اتفاقا به نظرم حتی بین آقایون - الان زیاد هست ولی واقعا محبت ها مثل قدیم نیست و آدما اون صداقت رو ندارن دیگه.

love virology

New member
جالب بود ولی من یکم با لهجه باهاشوون میام خستشون میکنم ولی فخش نه ولی در موارد اضطراری چرا

swan20

New member
ای کاش میگفتن عشقم ، عزیزم و .....

الان جدیدا میگن عجقم عجیجم و .............. :5::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

دقیقا من یکی از هم کلاسبام اینجوری حرف میزد و حتی اس میفرستاد!منم مجبور بودم smsهاشو واسه یکی دیگه از دوستام که به این زبان مساط بود بفرستم تا واسم ترجمه کنه یعنی رو اعصابم پیاده روی میکرد!!!

بالا