تفاوت بچه های قدیم و جدید ! ( طنز )

mw.ashel

New member
بچه 9 ساله الان

کامپیوتر داره

اینتزنت داره

فیسبوک داره

توییتر داره

ایکس باکس داره

پی اس تری داره

آیفون داره

ویدیو سی دی داره

موبایل داره

آیپاد داره...

بچه 9 ساله زمان ما

دفتر نقاشی داشت

خمیر بازی داشت

دبرنا بازی میکرد با نخود و لوبیا

توپ دو لایه میکرد که حس توپ چهل تیکه بهش دست بده

گل یا پوچ، چشمک، شاه دزد وزیر، اسم فامیل، خاله بازی، هفت سنگ

دیگه فوق فوقش یه آتاری یا میکرو با کلی التماس براش میخریدن.
:sad:

cheshmak

New member
یادش بخیر چه بازیایی میکردیما ا ا ا!!!!!وای ما چن وقت پیش با بچه های فامیل به یاد دوران بچگی چشمک بازی کردیم !!!!وای انقد خوووووووب بود!!!بیشتر از موقع ای که بچه بودیم بمون چشبید!!!حالا همه بزرگ بعضیا هم ازدواج کردن ولی نمیدونید چقد خوب بود!!!امتحان کنید!!!خیلی خوش میگذره!!!

antenyus

Active member
یادش بخیر چه بازیایی میکردیما ا ا ا!!!!!وای ما چن وقت پیش با بچه های فامیل به یاد دوران بچگی چشمک بازی کردیم !!!!وای انقد خوووووووب بود!!!بیشتر از موقع ای که بچه بودیم بمون چشبید!!!حالا همه بزرگ بعضیا هم ازدواج کردن ولی نمیدونید چقد خوب بود!!!امتحان کنید!!!خیلی خوش میگذره!!!

چشمک بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........:5::5: :idea_majidonline:
به ما هم یاد بده گلم ........

shayeste

New member
منم تا حالا نشنیدم:dadad4:
ما هم گاهی بازی میکنیم.
روی چند تکه کاغذ اسم بچه هایی که بازی میکنن و یا عدد به تعداد بچه ها نوشته و تا کرده و هر کدوم از بچه ها یکی رو برداشته هر کس اسم یا عدد تعیین شده
دستش بود به همه بجز یه نفر چشمک میزنه و اونا هم کاغذ ها رو میندازن و نفر آخر که باقی مونده باید حدس بزنه کی چشمک میزده:black_eyed:

mamai86

New member
زهرا..خیلی قشنگ بود.مخصوصا بچه های دوران قدیم..یاد میکرو آتاری افتادم.

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

اســـــــــــــــــم فــــــــــــــــــــامیـــــــــــــــــــــــل ... کــــــــار هـــــــــــــــــــــر شبــمـــــــــــــــــــــــــون بـــــــــــــــــــــــــود ...

د3تــــــــ ون طلا .......... :riz304::ad54ad:

reza.n

New member
منم تا حالا نشنیدم::

چشمک بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........:
به ما هم یاد بده گلم ........

این بازی جهانیه چطور نشنیدین؟!:5:یعنی کودکیتون رفت و شما چشمک بازی نکردین.این چه کودکیه اخه شما داشتین:mad_majidonline:من یادمه توو کلاس هم بازی میکردیم گاهی:4d564ad6:

leyla-h

New member
ما هم گاهی بازی میکنیم.
روی چند تکه کاغذ اسم بچه هایی که بازی میکنن و یا عدد به تعداد بچه ها نوشته و تا کرده و هر کدوم از بچه ها یکی رو برداشته هر کس اسم یا عدد تعیین شده
دستش بود به همه بجز یه نفر چشمک میزنه و اونا هم کاغذ ها رو میندازن و نفر آخر که باقی مونده باید حدس بزنه کی چشمک میزده:black_eyed:

آره یادش بخیر ما هم بازی میکردیم:sad:

parnian24

New member
این بازی جهانیه چطور نشنیدین؟!:5:یعنی کودکیتون رفت و شما چشمک بازی نکردین.این چه کودکیه اخه شما داشتین:mad_majidonline:من یادمه توو کلاس هم بازی میکردیم گاهی:4d564ad6:
لطفن کارشناسان ذیربط پاسگوی این مسئله ی بغرنج باشن...!منم نمی دونم چه بازی ایه:21:

parnian24

New member
ما هم گاهی بازی میکنیم.
چجوریییی؟!:5:

cheshmak

New member
بچه ها پیشنهاد میکنم بتون که الان بازی کنید!!!خیلی بیشتر از بچگی خوش میگذره!!!ولی البته قبلش اعلام کنید!!که کسی خصوصا آقا پسرا دچار سو تفاهم نشن!!!!!!!
674921_LAieA_008.gif

cheshmak

New member
ما با کارت بازی میکردیم! بین کارتها باید یه کارت تک باشه کارتها رو بین افراد پخش میکنید و هرکس که تک دستش باشه بدون اینکه به کسی بگه شروع میکنه به چشمک زدن واسه هرکی که خواست البته باید بهطور نامحسوس باشه چون اگه کس دیگه ای که واسش چشمک نزده شده بفهمه که تک دست کیه میتونه اونو لو بده و امتیاز مثبت بگیره !!!به هرکس که چشمک زده میشه اون فرد باید کارت خودشو وسط بندازه البته جوری که تابلو نشه کی بش چشمک زده ها!!!!باید تو این بازی تیز باشی!!!!!درآخر کسایی که میمونن و نمیدونن که تک دست کیه !!!امتیاز منفی میگیرن!!!!!!
674921_LAieA_008.gif

fereshteh

New member

دقیقا مگه می شه کسی این بازی و بلد نباشه؟؟؟؟
یکی از بدترین خاطرات من واسه وقتیه که این بازی و باختم و پسرعموم سبیل آتشینم کرد..

sara77

New member
میگم من جز کدوم دوره حساب میشم اصن هنگ کردم والا از هر دوره ی یکی نصفی داشتم

waria

New member
ما با کارت بازی میکردیم! بین کارتها باید یه کارت تک باشه کارتها رو بین افراد پخش میکنید و هرکس که تک دستش باشه بدون اینکه به کسی بگه شروع میکنه به چشمک زدن واسه هرکی که خواست البته باید بهطور نامحسوس باشه چون اگه کس دیگه ای که واسش چشمک نزده شده بفهمه که تک دست کیه میتونه اونو لو بده و امتیاز مثبت بگیره !!!به هرکس که چشمک زده میشه اون فرد باید کارت خودشو وسط بندازه البته جوری که تابلو نشه کی بش چشمک زده ها!!!!باید تو این بازی تیز باشی!!!!!درآخر کسایی که میمونن و نمیدونن که تک دست کیه !!!امتیاز منفی میگیرن!!!!!!
674921_LAieA_008.gif
من تا به حال اسمشو نشنیدم بودم.این چه مدل بازیه؟؟آدم این شکلی میشه ----->:wacsmiley:

yasmina

New member
یادش بخیر به نظر من بازی های قدیمی شور و حال بیشتری داشت

fereshteh

New member
من تا به حال اسمشو نشنیدم بودم.این چه مدل بازیه؟؟آدم این شکلی میشه ----->:wacsmiley:

اتفاقا خیلی بازی جالبیه. ما این کارو با اسامی انجام می دیم.. یعنی اسم همه اونایی که می خوان تو بازی شرکت کنند رو توی برگه های هم اندازه می نویسیم بعد به یک شکل تا می زنیم، توی یک برگه دیگه هم اسم همه رو از بالا تا پایین به ترتیب می نویسیم. بعد برگه های تا شده رو بین همه پخش می کنیم و می گیم که می خوایم مثلا به ترتیب اسامی نوشته شده توی برگه دوم مثلا دنبال اولین اسم که فرشته هست بگردیم. پس این فرشته دست یک نفر می اوفته اون یک نفر باید به همه جز یک نفر چشمک بزنه، به هر کسی که چشمک زد اون نفر باید برگشو بندازه و بگه مردم و این یعنی اینکه می دونه اون فرشته دست کیه.. و خود کسی هم که فرشته دستشه باید وسطا که تابلو نشه بندازه پس همه جز یک نفر باید بدونن که دست کی اون فرشته بوده و وقتی آخرین نفر باقی می مونه که بهش چشمک نزدید باید حدس بزنه که دست کیه و اگه اشتباه بگه جلوی اسمش م می خورده یعنی باخته و اگه درست بگه جلوی اسم کسی که دستش فرشته بوده م می خوره.. بازنده این بازی کسی که زودتر م ج ا ز ا ت یعنی مجازات رو دریافت کنه و اون وقته که باید با نظر بقیه مجازات بشه....
سوالی نیست؟:shocked:

نوتر

New member
بچه ها تورو خدا بی خیال این چشمک بازی بشین. بابا همش شد من شنیدم اون نشنیده. قرار بود در مورد تفاوت بچه ها بگیم. که ما کجا؟ بچه های کامپیوتری الان کجا! من نمیدونم چرا الان بچه های امروز یه اتاق دربست با کلیه امکانات با اینترنت /سرویس بهداشتی/ آشپزخونه/ عابر بانک/ ماهواره و هر .... هم میدی باز وقتی مهمونی میشه میاین اون وسط جلو همه نمک میریزن و میرن رو اعصاب آدم. والا ما بچه بودیم همش دوس داشتیم دور از چشم بزرگترها باشیم.همش بریم یجایی که بزرگترها نبینتمون!!!! و اونا هم سه پیچ گیر میدادن بیاید اینجا جلو چشم ما بازی کنین. عجب دوره زمونه ای شده بخداا

آخرین ویرایش:

aram ft

New member

خیلی بازی جالبیه. ما هم بازی می کنیم هنوز!!! هیجانش زیاده. هرچی چشمات ریز تر باشه شانس برنده شدنت بیشتره!! یادمه یه بار بازی می کردیم خواهرم چشماش خیلی درشته تا چشمک می زد زود لو می رفت خیلی غصه می خورد!! انقدر ما غرف تو بازی می شدیم که دخترعموم یه بار برگشت گفت: وای خداروشکر که چشمای من ریزه...:thumbsupsmileyanim:

بالا