تصور شما از تیپ و نحوه ی لباس پوشیدن نفر قبلی چیه؟

شادی 25

New member
سارا:لاک قرمز میزنه.
اوج ابتکارم دیگه. خخخخخخخخخخ
.
.
.
.
از شوخی گذشته:مانتو کوتاه و شلوار دم پا. دی:

mehrsan

New member
شادی فکر کنم تیپ اسپرت کم بزنه بیشتر خانومیه لباساش....از نظر رنگ هم روشن رو بیشتر دوس داره

شوکا88

New member
عاغا من اصن توو مخیلم نمیگنجه سارا چیزی غیر ازین عکسش باشع.ذقیق همینشکلی حس میکنمش

sara77

New member
عاغا من اصن توو مخیلم نمیگنجه سارا چیزی غیر ازین عکسش باشع.ذقیق همینشکلی حس میکنمش

خخخخخخخخخ چهرم که تقریبا شبیه هس عینکمونم شبیه هس فقط این خیلی درشته من یکم کوچولو ترم خخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

شباهنگـ
تریپش اسپورت
بلنده بعد وزنشم نرماله
رنگای شاد دوس داله

شوکا88

New member
خخخخخخخخخخخخ اونایی ک منو دیدن بیان بگن چقد شبیه حدس سارام:25r30wi:

شوکا88

New member
سارایی قدم بلندنیس.........تیپم بیشتراسپرت.........تقریبا درست گفتی.ولی رنگ شادزیاد زیادنمیپوشم

ba ba barghi

Well-known member
خخخخخخخخخ چهرم که تقریبا شبیه هس عینکمونم شبیه هس فقط این خیلی درشته من یکم کوچولو ترم خخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

شباهنگـ
تریپش اسپورت
بلنده بعد وزنشم نرماله
رنگای شاد دوس داله

نخیر اشتباه گفتی

خخخخخخخخخخخخ اونایی ک منو دیدن بیان بگن چقد شبیه حدس سارام:25r30wi:

بسی آرام ...متین ....بانمک .... اندکی خجالت هم تو چشام وول می خورد ......و بسیاربا مرام ....خیلی بامرام ....یعنی خیلی هاا....

من اینقد درگیر عبادی نه عمادی ...حالا هرکی .....بودم که تیپشو دقت ننمودم !مانتو و کیفش کرم بود
:tonguesmiley:

sara77

New member
نخیر اشتباه گفتی

بسی آرام ...متین ....بانمک .... اندکی خجالت هم تو چشام وول می خورد ......و بسیاربا مرام ....خیلی بامرام ....یعنی خیلی هاا....

من اینقد درگیر عبادی نه عمادی ...حالا هرکی .....بودم که تیپشو دقت ننمودم !مانتو و کیفش کرم بود
:tonguesmiley:
oooooooo]ودت چجوری بودی/؟مانتو کیفت/؟اها تو دیگه چادری هستی میدونم خخخخخخخخخخخخخ

بالا