تست روانشناسی جالب

ba ba barghi

Well-known member
با 3اشتباه چه جور شدم 16 انظباط رو هم حساب کردید!!!:33:

اره دیگه ....انظباط هم حسابه !!!.....هزار بار گفتم وقتی با کسی می خوای صحبت کنی عقب وایسا !!!!.....
52214_nobrain.gif

107929_247.jpg

مگه چیه ؟پسر خالمه !!
12920_blum1.gif

arezoo90

New member
god happy when compass men

خداییش تا حالا نشده بود از این جمله ها که میگن نمیدونم خدا مرد رو تمرینی خلق کرده بود و ... استفاده کنید الان چه حسی دارید ...:whistle::p

:riz481: نهههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا باید استفاده کنم!:whistle:
جالب بود کلی خندیدم ممنون
بازم در پوست خود نمیگنجم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!SeCreT!

New member
برا من نقض شد ها.امروز جنگجو بودم در حد جومونگ...:mad_majidonline::sdasdasd:

نوتر

New member
pica: ویار:14:
lethargic: خواب آلود
naive: ساده لوح:sad:
happy: خوشحال
تفسیرش فک کنم این باشه: ای ساده لوح خواب آلود ویار گرفته خوشحال نباش:sad:
خداییش ویار دیگه برا من نمیشه. آخه ویااااااااااااااااااااار!!!!!!!!!!!!

reza.n

New member
caring،understanding،Dramatic،Passionate این هم از ناخود اگاه من:smilies:

نوتر

New member
جالبه ها ملت pass//ratification//Ph.D exam میبینند من چی میبینم اونوقت؟:sad::sad:

نوتر

New member
pica: ویار:14:
lethargic: خواب آلود
naive: ساده لوح:sad:
happy: خوشحال
تفسیرش فک کنم این باشه: ای ساده لوح خواب آلود ویار گرفته خوشحال نباش:sad:
خداییش ویار دیگه برا من نمیشه. آخه ویااااااااااااااااااااار!!!!!!!!!!!!

بچه ها الان که خوب فک میکنم میفهمم چرا بم ویار اومده! خدا سایه ی بابا ها و مامانامونو بالای سرمون جمیعا نگه داره و همه اونایی که از دستشون دادن خدا پدر و مادرشونو قرین رحمت خودش قرار بده. بچه که بودم از مامانم چیزی میخواستم و میگفت نه منم که ول کن نبودم وقتی خیلی خیلی از دستم ناراحت میشد و دیگه صبرش تموم میشد بم میگفت بچه مگه تو ویار داری!!!:wacsmiley: (یعنی به اون چیزی که میخام)منم که اون موقع ها نمیدونستم ویار چیه! خخخخ//البته خدمتتون عرض کنم این اتفاق تو خیابون رخ میداد. چون اون موقع ها اگه یک دهه شصتی* تو خونه زیاد قصد اذیت کردن مادر رو داشت با یک ضربه فیلیپینی به کوچه پرت میشد( علیرغم میل باطنی دهه شصتی) و موقعی که دهه شصتی میخواست بره با بچه ها تو کوچه بازی کنه مادر به فکر اخلاق اجتماعی دهه شصتی میفتاد و او را از رفتن باز میداشت. در مورد مسئله خیابان هم بگم که یک دهه شصتی وقتی از مادر در خیابان موردی را طلب میکرد با پاسخ دندان شکن و محکم مادر مبنی بر لازمش نداری مواجه میشد و مادر که کار ابتدایی خود را برای منصرف کردن بچه با ضربات آرام شروع میکرد در صورتی که دهه شصتی اصرار زیادی میکرد مادر با ضربه ای کارا او را از پای می انداخت بصورتی که تا خونه حتی جیک دهه شصتی هم در نیاد. از روشهای ساکت کردن دخترای دهه شصتی میتوان به نیشگون** توسط مادر اشاره کرد. ببخشید سرتونو در آوردم خواستم بگم فمیدم چرا اون کلمه اومده بم.الان واجب شد برم دست مادرمو ببوسم بگم حالا فهمیدم ویار دارم یا نه!!
پاورقی:
* دهه شصتی= در فرهنگ معین آمده است: نسل پوکیده، نسل جزغاله شده،زغال،زغال سیاه، موش آزمایشگاهی
** نیشگون= در فرهنگ معین آمد است: سلاح مخفی مادر، سلاحی که مادر در مهمانی ها بکار می بست تا دهه شصتی بیش از این جلوی مهمان یا میزبان آبروریزی نکند ،سلاحی بسیار پربازده و آرام که مادر را از محاکمه ی پدر بزرگ و مادر بزرگ دهه شصتی مبنی بر اینکه چرا دهه شصتی بیچاره رو به این روز انداختی تبرئه کند. چون هیچ مدرکی دال بر وارد آمدن ضربه در بدن دهه شصتی وجود نداشت.

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
حالا نه که خودت دانشجوش نبودی:ph34r-smiley:.الان understanding مون بالاس.کلا این جور ادمی هستیم:rolleyessmileyanim:

بودم که اون همه کلمه دیدم دیگه!!!!

جمله ی دوم هم تحت تاثیر حرفهای دکتر بود خخخخخخ.:smilies-azardl (181

reza.n

New member
بودم که اون همه کلمه دیدم دیگه!!!!

جمله ی دوم هم تحت تاثیر حرفهای دکتر بود خخخخخخ.:smilies-azardl (181

:tonguesmiley:دلم میخاد برم یه بار دانشگاه ببینمش.ازش عذر خواهی کنم واسه اون یه باری که باهاش بحث کردم.ازش چیزی توو دلم نیست.

Artmis.a

New member
:tonguesmiley:دلم میخاد برم یه بار دانشگاه ببینمش.ازش عذر خواهی کنم واسه اون یه باری که باهاش بحث کردم.ازش چیزی توو دلم نیست.

اوکی پس بی زحمت بجای من هم به خاطر اینکه هیچ وقت نشد باهاش بحث نکنم عذر خواهی کنید.

از شروع کننده ی تاپیک بخاطر اسپم عذرخواهی میکنم.:rose:

sepidh gh

New member
کلماتی که من دیدم به ترتیب

happy

sweet

spoke

dependent

هالا تفسیرش چی مشه !!!

بالا